دکتر قدیر رجب زاده گفت: خدمات ارائه شده در این بسته تخصصی شامل آزمایشگاهی، فنی و تخصصی، واگذاری دانش فنی، مشاوره، تحقیق و توسعه، ثبت اختراع و حفاظت از مالکیت معنوی و آموزشهای تخصصی پرسنل و نیروی انسانی شاغل در صنایع غذایی است.
وی شعار سازمان جهانی فائو در روز جهانی غذا در سال ۲۰۲۱ را ” اقدامات ما آینده ما را می سازد: تولید بهتر، تغذیه بهتر، محیط زیست و زندگی بهتر” عنوان کرد و یادآور شد: این مؤسسه با توجه به رسالت های ملی و فرا ملی خود در این عرصه ضمن حمایت های همه جانبه از صنایع غذایی فعال در کشور، تمام تلاش خود را برای انجام پژوهش های کاربردی و فناورانه با تاکید بر ارتقای ارزش افزوده، امنیت و ایمنی محصولات غذایی، ارائه خدمات علمی – تخصصی به مراکز صنعتی و ایفای نقش مؤثر در سیاست های ملی انجام داده است.
به نقل از روابط عمومی مؤسسه علوم و صنایع غذایی، رجب زاده از ارائه بسته تخصصی بهره وری صنایع غذایی در هفته غذا به عنوان یکی از اقدامات این مؤسسه برای ترویج پژوهش و نوآوری در صنعت غذای کشور نام برد و گفت: صاحبان صنایع، دانشجویان و متخصصان صنایع غذایی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر در بازه زمانی ۲۴ تا ۳۰ مهر ماه ۱۴۰۰ با دفتر کارآفرینی و ارتباط با جامعه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و شمارههای ۳۵۴۲۵۴۰۹-۰۵۱ و ۳۵۴۲۵۳۶۴-۰۵۱ تماس بگیرند.
سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت