حمید رشیدی با اشاره به اینکه مزرعه مورینگا در سطح 9 هکتار در بخش جره و بالاده این شهرستان قرار دارد، تصریح کرد: این کشاورز کازرونی پس از دو سال تلاش با استفاده از روشهای نوین مدیریت تغذیه و اعمال مراقبت و نظارت صحیح در فرآیند تولید توانست به این موفقیت دست یابد.
به گفته وی؛ محصول سالم در بازار نهایی به دلیل تایید سلامت هم از نظر ارزش ریالی بالاتر است و هم مشتریان رغبت و انگیزه بیشتری برای خرید این محصولات دارند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کازرون بیان کرد: گواهی نامه مذکور پس از بررسیهای آزمایشگاهی و تایید نبود نیترات، سموم و فلزات سنگین در این محصول و با نظارت و هدایت مستمر کارشناسان این مدیریت، توسط انجمن صنفی کلینیک گیاهپزشکی استان فارس صادر شده است.
سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت