به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران _ ایفتاتی آی مراسم افتتاحیه ی سی امین کنگره علوم و صنایع غذایی و پنجمین کنگره ی بین المللی در ۲۵ مهر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۹ صبح در دانشگاه تربیت مدرس سالن چمران برگزار گردید.
در این مراسم آقای دکتر عزیزی رییس ستاد کنگره و رییس هیئت مدیره انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ضمت خیرمقدم در مورد فعالیت های انجمن و چگونگی فعالیت های صورت گرفته برای برگزاری این کنگره مطالبی را بیان نمودند.
در ادامه از اسپانسرها که در برگزاری کنگره حامی مالی بوده اند تشکر نمودند.
یکی از وظایف شرکت های برتر کمک به علم و یافته های علمی می باشد و این شرکت ها توسعه و تحقیق(R & D) با کیفیتی دارند.
به گزارش ایفتاتی آی در کنگره امسال حدود ۶۰۰مقاله مورد بررسی قرار گرفته است؛که از میان آنها ۳۶ مقاله به عنوان سخنرانی، حدود ۵۰۰ مقاله به صورت پوستر و ۵۰ مقاله خارجی نیز برگزیده شده است.
در ادامه ی مراسم افتتاحیه آقای دکتر موسوی خانقاه از روسیه به صورت مجازی در اسکای روم در مورد امنیت غذایی (food security)، گرم شدن جهانی (global warming) و استفاده از هوش مصنوعی (AI) پرداختند.
در ادامه نیز مدیر عامل شرکت آریافودان(هایفود) دکتر میثمی فرد در مورد دستاوردهای صنایع غذایی در رابطه با نان کامل،مسائل و نشکلات،آخرین یافته های علمی،تحقیقات و پژوهش های این زمینه،انجمن علمی نان،مشاغل خانگی و محیط کسب و کار سخنرانی کردند.
در این مراسم دو سخنرانی خارجی نیز به صورت ویدیو با دکتر خالصی از ایرلند و دکتر رشیدی نژاد از نیوزلند انجام گرفت.
ادامه مراسم با سخنرانی دکتر جهانگیری مدیر عامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی و نماینده ی شرکت کیامهد پردازش خزر در مورد پلت فرم هوشمند مدیریت فرآیندهای صنایع غذایی و سخنرانی نماینده ی شرکت نان سحر صورت گرفت.
۱۴ شرکت در این کنگره اعم از شرکت تهران گوار(جوجو)،میهن،تک ماکارون،زر ماکارون،پاک فن،نان سحر،فرآیند فراوری زیستی،سبزان،سن ایچ،هراز،های فود،گلوکزان،کیامهد پردازش خزر،جستجوگران نانو صنعت اسپانسر و حامی مالی بودند.
به گزارش ایفتاتی آی این کنگره با سخنرانی نماینده شرکت جستجوگران نانو صنعت،تجلیل و تقدیر از کادر اجرایی و سخنرانان برتر به پایان رسید.
سرویس خبری:نمایشگاه ها وهمایش ها