سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    برنج شمال در سودای برندسازی می سوزد/ دست پشت پرده در بازار برنج

    برنج مازندران و شمال در حالی سودای برندسازی دارد که خرده دلال‌ها و سلاطین نبض بازار را استادانه در دست گرفته اند و سازشان با گرانی کوک شده است.

    توسط آتنا نوریانی
    اسفند ۱۱, ۱۴۰۰
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    نام مازندران و شمال روی برنج در همه جای ایران و جهان یک برند محسوب می‌شود، برندی که سوز بر دل بومی‌ها نشاند و سازی برای سوداگران و واسطه‌ها شده است.

    بابل نخستین تولیدکننده برنج از نظر میزان و دومین تولیدکننده برنج از نظر سطح زیر کشت شالیزارها است و ۴۲ هزار هکتار از اراضی سطح زیر کشت برنج مازندران را داراست اما نبود کارخانجات بزرگ بسته بندی، عرصه را برای سوداگری باز کرده و بازار دلالی را در منطقه داغ کرده است.

    برنج مرغوب منطقه پس از فصل برداشت مستقیم به بازار نمی‌رود و دلالان و سودجویان با خرید انبوه و تخلیط آن با برنج‌های خارجی و نامرغوب درصدد آب کردن برنج‌های بی کیفیت خود هستند و به برند برنج شمال لطمه می‌زنند. از سوی دیگر افزایش بی رویه قیمت برنج و پایین آمدن اعتماد خریدار و کیفی نبود برنج به دلیل تخلیط، کام دلال شیرین می‌شود.

    جلیلی از شالیکاران بخش لاله آباد که این روزها تا زانو در گل ولای شالیزار فرو رفته و به آب تخت کردن مزرعه مشغول است، هنگامی که ضبط و دوربین خبرنگار ما را در زمین کشاورزی می‌بیند با عجله به سمت ما می‌آید و از افزایش قیمت دو برابری کود گله می‌کند و عنوان می‌کند: در سال‌های اخیر برای کشاورزان نه تنها بستری آماده نشده بلکه با سیاست‌های غلط بازار دلالی گرم شده است.

    برنج شمال در سودای برندسازی می سوزد/دست پشت پرده در بازار برنج

    وی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فروش برنج با نازل‌ترین قیمت ممکن و با شرایط ویژه اظهار داشت: با توجه به گران شدن بی رویه برنج در ماه‌های اخیر به جای کم شدن دغدغه کشاورزان، افزایش قیمت دو برابری سم و کود و دستمزد کارگران بر دغدغه‌های کشاورزان افزود شده است.

    در زمان کاشت، محصولاتشان را نازل‌ترین قیمت ممکن و با چک‌های مدت دار به فروش می‌رساند

    وی تصریح کرد: کشاورزی از جمله شغل‌های پرمشقتی است که کشاورزان برای تأمین هزینه‌های متحمل شده در زمان کاشت، محصولاتشان را با نازل‌ترین قیمت ممکن و با چک‌های مدت دار به فروش می‌رساند و حال دلالان بزرگ با دپوی این محصول در زمان پیک مصرف آن را با قیمت گزاف به فروش می‌رسانند.

    این کشاورز با بیان اینکه کشاورزان به عنوان مظلوم‌ترین تولید کننده در کشور هستند از دولت و مسئولان خواست تا نظارت دقیق در بازار نهاده‌های کشاورزی و نرخ آنها داشته باشند.

    محسن پور از دیگر کشاورزان بابلی نیز افزایش قیمت برنج را متناسب با تورم می‌داند و می‌گوید: برنج نیز مانند ۹۹ کالای دیگر تورم داشته و دارای افزایش قیمت بوده است و اگر قرار است جلوی این افزایش قیمت گرفته شود باید جلوی بقیه گرانی‌ها هم گرفته شود.

    وی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در حال حاضر قیمت مصوب شده محصول مناسب است زیرا در سال‌های گذشته برنجکاران مظلوم واقع شدند، افزود: بسیاری از محصولات اولیه کشاورزی در سال‌های اخیر افزایش قیمت داشتند و به قیمت برنج در سیاستگذاری ها توجه نشده بود.

    وی تصریح کرد: نبود صنایع بسته بندی در این شهرستان و گمنام ماندن برند محصول این شهرستان در کشور سبب شده تا برند استاندارد این شهرستان به نام دیگر مناطق ثبت شود.

    روند روبه رشد و گرانی برنج در آستانه سال جدید برای مردم دغدغه شده است و برپایی جشنواره‌های فروش و عرضه مستقیم می‌تواند نوشدارویی برای خرید برنج با نرخ مناسب باشد، سعید حسین نژاد بخشدار بخش لاله آباد با اشاره به معضل افزایش بی رویه قیمت این محصول استراتژیک در کشور اظهار داشت: از جمله مشکلات کشاورزی به عنوان مهمترین بخش در تولید این محصول در سال‌های اخیر مکانیزه نبودن سر دهنه‌ها برای آب رسانی در زمان خشکسالی است و امید داریم با توجه به تخصیص اعتبار در نظر گرفته شده در این بخش تا حدودی مشکلات این بخش مرتفع شود.

    برنج شمال در سودای برندسازی می سوزد/دست پشت پرده در بازار برنج

    وی تصریح کرد: برگزاری جشنواره‌های برنج در زمان برداشت و برپایی نمایشگاه‌ها می‌تواند در حذف دلالان و شناساندن برند برنج این شهرستان به کشور تأثیرگذار باشد.

    نرخ برنج در فصل برداشت ۳۰ هزار تومان بود و در حال حاضر در برخی مناطق تا ۹۰ هزار تومان رسیده است و دلیل این گرانی برند بودن از یک سود، واسطه گری و کاهش تولید مطرح شده است. حسن تقی‌زاده رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به قیمت ۳۰ هزار تومانی برنج در زمان برداشت اظهار داشت: طبق روال هر سال از زمان برداشت برنج قیمت‌ها به‌صورت روزانه و هفتگی افزایش پیدا می‌کرد و امسال در ۳۰ بهمن‌ماه به بالاترین قیمت یعنی کیلویی ۷۵ هزار تومان در برنج فروشی‌ها رسیده است.

    وی افزود: باید به این نکته توجه شود که قیمت تمام‌شده برای مصرف‌کننده پس از بوجار، بسته‌بندی و ارسال به بنکداری در شهرستان‌ها به کیلویی ۸۲ هزار تومان می‌رسد و این درحالی که براساس مصوبه دولت نرخ باید ۶۵ هزار تومان باشد و زمانی می‌توان به قیمت مصوب دولت رسید که دلال و واسطه از چرخه حذف شود.

    براساس مصوبه دولت نرخ باید ۶۵ هزار تومان باشد و زمانی می‌توان به قیمت مصوب دولت رسید که دلال و واسطه از چرخه حذف شود

    رئیس اتحادیه برنج‌فروشان بابل اصلی‌ترین علت افزایش قیمت را دپو برنج توسط برخی فروشگاه‌ها عنوان کرد و افزود: در افزایش اخیر قیمت برنج، حدود ۲۰ درصد کمبود محصول زیرکشت و خشکسالی بوده و اصلی‌ترین علت، خرید در تناژ بالا توسط برخی از فروشگاه‌ها و نگهداری در انبارهاست، افرادی که برنج را به صورت انبوه خریداری و به صورت قطره چکانی قطره چکانی در بازار عرضه می‌کند و بر قیمت محصول می کشند.

    تقی زاده در پایان سخنانش عنوان کرد: شاید تصور شود افزایش قیمت برنج می‌تواند به نفع کشاورز باشد ولی بیشتر کشاورزان برنج‌های خودشان را به دلیل ضرورت بعد از برداشت محصول با نصف قیمت فعلی فروختند، دلال خرده پا، سلاطین برنج را مقصر می‌دانند و عنوان می‌کنند که برنج را به قیمت روز خریداری می‌کنند و با سود به فروش می‌رساند و این دستان پشت پرده و باندهای مافیایی هستند که راه حل تورم را می‌شناسند و برای به دست گرفتن نبض بازار استادانه عمل می‌کنند.

    به رغم آنکه شهرستان بابل بیشترین میزان تولید برنج را در استان به خود اختصاص داده اما ورود برنج‌های خارجی با مجوزهای قانونی به منطقه زمینه و فرصت را برای دلالی و تخلیط برنج فراهم می‌کند، از این رو قطع این زنجیره مطالبه کشاورزان و مردم از متولیان امر است.

    سالانه یک میلیون و ۴۰۰ هزار تن برنج در مازندران تولید می‌شود.

    سرویس خبری:کشاورزی وباغبانی

    منبع: خبرگذاری مهر
    برچسب ها: اقتصاد و بازاربخش کشاورزیبرنجصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذایی
    پست قبلی

    سایه سنگین خشکسالی بر روی شالیزارهای گیلان

    پست بعدی

    سالانه سه هزار تن گوشت بوقلمون در خراسان رضوی تولید می‌شود

    آتنا نوریانی

    مربوطه پست ها

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    وحید صباغ در گفت و گو، اظهار کرد: در گذشته حبوبات به صورت بهاره کشت می‌شد اما طی چند سال...

    بیشتر بخوانید
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    از ابتدای امسال تاکنون انجام شد؛ تولید هزار و ۲۷۸ تن گوشت بوقلمون در گیلان

    سالانه سه هزار تن گوشت بوقلمون در خراسان رضوی تولید می‌شود

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    عرضه مرغ گرم تا ۱۰۸ هزارتومان منطقی است

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    پرداخت ۱۵ همت از مطالبات گندمکاران/ ۷۷ درصد باقی مانده است

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.