دوشنبه, خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    رشد ۸۳ درصدی باغات پسته در یک دهه اخیر

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    قیمت برنج در ژاپن کنترل‌ناپذیر ماند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید یک میلیون و ۴۱۴ هزار تن گندم در خوزستان/ پرداخت تاکنون ۹.۷ همت از مطالبات

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    هشدار سازمان حفظ نباتات بر لزوم کنترل به‌موقع آفات کشاورزی

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    پشت پرده صف‌های طولانی خرید گوشت تنظیم بازار چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    علت کمبود توزیع شیرخشک نوزاد چیست؟

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    توسعه کشت دیم گندم در سطح ۶ میلیون هکتار در حال انجام است

    برنج قهوه‌ای؛ سالم‌تر یا پرخطرتر؟

    حذف واردات برنج‌های با کیفیت برای صرفه‌جویی ارزی

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ایران باید حرف اول پسته را در دنیا بزند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار مجلس و دولت

    برنامه ریزی بهینه‌سازی مصرف نهاده‌های دام و طیور/ لزوم ارزش‌گذاری ریالی نهاده‌ها

    مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی از برنامه‌ریزی برای بهینه‌سازی مصرف نهاده‌ها بر اساس کیفیت و عیار ماده مغذی به ویژه پروتئین خبر داد.

    توسط فاطمه پاکزاد
    مرداد ۲۳, ۱۴۰۲
    در اخبار مجلس و دولت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    «سید احمدرضا سیدعلیان» با بیان اینکه در حال حاضر کیفیت کنجاله سویای استحصالی از کارخانجات روغن‌کشی داخلی، مطلوب و مورد تایید این دفتر نیست و توقع ما از حداقل عیار پروتئین کنجاله سویا ۴۲ درصد است افزود: بنابر گزارش‌ های رسیده به این دفتر، درصد پروتئین در برخی کنجاله‌های استحصالی داخلی به زیر ۳۸ درصد کاهش یافته که مورد اعتراض ما و تولید کنندگان دام و طیور قرار گرفته است.

    مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: در حالی که امروز کارخانجات روغن‌کشی دنیا با بهره‌برداری از نسل ۵ تکنولوژی این کارخانجات، اقدام به تولید می‌کنند، تکنولوژی کارخانجات روغن‌کشی ما نسل ۲ است و این باعث تولید کنجاله‌هایی با درصد رطوبت بالاتر و پروتئین پایین‌تر شده است.

    وی اضافه کرد: ما با هدف افزایش بهره‌وری خوراک دام و طیور، طی مکاتباتی با معاونت بازرگانی وزارت جهاد، پیشنهاد داده‌ایم که کنجاله سویای عرضه شده در بازارگاه در صورتی امکان فروش با قیمت مصوب را داشته باشد که حداقل ۴۲ درصد پروتئین را تامین کرده و کنجاله‌های با عیار پروتئین پایین‌تر با قیمت کمتر امکان فروش در سامانه را داشته باشند.

    سیدعلیان تصریح کرد: بر این اساس تمام محموله‌ها در مبادی ورودی، کارخانجات روغن‌کشی و در زمان تحویل، مورد آزمایش قرار می گیرند و آنالیز آن در بازارگاه ارایه خواهد شد تا ارزش‌گذاری ریالی نهاده‌ها بر اساس درصد پروتئین در سویا، انرژی در ذرت و همچنین در خوراک‌های آماده انجام شود.

    وی گفت: مقدمات و زیرساخت‌های این امر آماده شده و در اولین فرصت دستورالعمل ساماندهی آزمایشگاه‌های کشور نیز در این زمینه ابلاغ خواهد شد.

    مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: همزمان، دستورالعمل لزوم استفاده از تکنولوژی‌های رایج دنیا برای افزایش ضریب هضمی و ضریب جذبی خوراک در سیستم گوارش دام، مانند فلک کردن، ژلاتینه کردن و میکرونایز کردن را برای کارخانجات تولید خوراک دام و طیور در دست ابلاغ داریم تا در صورت افزایش کیفیت و عیار نهاده‌های تحویلی به صنعت، حداکثر بهره‌برداری از مواد مغذی آن محقق شود و کمترین هدررفت این مواد را از سیستم گوارشی دام و در نتیجه در صنعت دام و طیور کشور داشته باشیم.

    سید علیان افزود: هدف ما از مجموع این اقدامات، ضمن کنترل کیفیت و افزایش بهره‌وری، دستیابی به وزن و کیفیت مطلوب گوشت مرغ است تا بتوانیم انتظار داشته باشیم به ازای دان تحویلی، گوشت مرغ مطلوب و استاندارد به بازار عرضه شود .

    مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ که بهبود کیفیت و افزایش بهروری در مصرف نهاده‌های دامی و خوراک دام، در اولویت برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه و جایگاه دام معاونت امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی قرار داشته است، ضریب تبدیل در تخصیص نهاده‌ها از ۲.۱۳ به عدد ۱.۸ در مرغ گوشتی رسیده و بر همین اساس در ارتباط با مرغ تخم‌گذار و دام صنعتی نیز شاهد روند رو به بهبود هستیم.

    وی با بیان این که بیشترین سهم از خوراک مصرفی برای تولید گوشت مرغ، مربوط به ذرت و کنجاله سویا است‏، اذعان داشت: این نهاده‌ها ۹۴ درصد از حجم خوراک طیور شامل ۶۳ درصد ذرت و ۳۱ درصد سویا را شامل می‌شوند و با وجود این که عدد ضریب تبدیل مطلوب ذرت و کنجاله سویا براساس استانداردهای جهان ۱.۵ است، به دلیل کیفیت پایین این نهاده‌ها در کشور ما در مقایسه با دنیا، رسیدن به این عدد به عوامل زیادی همچون مدیریت پرورش، تغذیه، اصلاح نژادی و بهداشتی بستگی دارد .

    سیدعلیان افزود: در نتیجه ما نهاده تخصیصی با ضریب تبدیل ۱.۸ را برای مرغ تولیدی با وزن مطلوب ۲۴۰۰ گرم و استحصال مرغ آماده طبخ ۱۷۰۰ تا ۱۸۰۰ گرم به بازار تخصیص می‌دهیم، در حالی که امروز در کشور برخی از واحدهای زنجیره‌ای و غیرزنجیره‌ای تولید گوشت مرغ، تحت عنوان مرغ سایز، لاشه با وزن ۱۲۰۰ تا ۱۳۰۰ گرم تحویل می‌دهند.

    وی تصریح کرد: افزایش بهره‌وری در تولید گوشت مرغ در ازای عدد حداکثری نهاده‌ای که بابت هر قطعه مرغ به مرغدار تخصیص می‌دهیم برای ما حایز اهمیت است و انتظار داریم گوشت با کیفیت و وزن مناسب به بازار عرضه شود.

    سرویس خبری: مجلس و دولت

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: ارزش گذاریارزش گذاری نهادهتامین نهادهصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع تکمیلیصنایع غذاییمجلس و دولتنهاده
    پست قبلی

    پهلوگیری کشتی ۴۲ هزار تنی روغن خام در بندر امام (ره)

    پست بعدی

    مجتمع صنعتی گوشت اردبیل با ۲۰ درصد ظرفیت فعال است

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد
    اخبار مجلس و دولت

    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۶, ۱۴۰۴
    0

    محمدرشیدی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در جلسه امروز سه‌شنبه( ۶ خردادماه) صحن علنی گفت: مستند به گزارش کمیسیون...

    بیشتر بخوانید
    با حکم معاون وزیر جهاد کشاورزی؛ محسن امینی، عضو کارگروه ملی کشاورزی قراردادی شد

    با حکم معاون وزیر جهاد کشاورزی؛ محسن امینی، عضو کارگروه ملی کشاورزی قراردادی شد

    خرداد ۵, ۱۴۰۴
    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات فنی کشاورزی به افغانستان

    آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات فنی کشاورزی به افغانستان

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    محققان می گویند؛ مصرف اسیدآمینه های سولفور و ریسک بیماری قلبی

    مجتمع صنعتی گوشت اردبیل با ۲۰ درصد ظرفیت فعال است

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    آغاز ثبت سفارش واردات برنج و روغن از ۱۰ خرداد

    آغاز ثبت سفارش واردات برنج و روغن از ۱۰ خرداد

    خرداد ۴, ۱۴۰۴
    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    نرخ خرید شیرخام به زودی اعلامی می‌شود

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    خرید حمایتی تخم مرغ به ۶ هزارتن رسید

    اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.