جمعه, تیر ۲۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی آزاد در تهران اعلام شد

    واردات برنج ممنوع شد

    کمبود برنج عامل اصلی گرانی در بازار

    انتقاد اوکراین از سیاست‌های اروپا و لهستان در قبال ممنوعیت واردات غلات

    بحث دوباره بر سر تأسیس بورس غلات بریکس

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    برنامه دولت برای ایجاد مزیت در الگوی کشت و حمایت از مزارع بهره‌ور ‌

    معاون وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تفاهم‌نامه امروز سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و بنیاد برکت، گفت: اگر ما از کشاورز می‌خواهیم که محصول مورد نظر ما را کشت کند، باید برای تولیدکننده مزیت هم ایجاد کنیم، بنابراین بنیاد برکت در این زمینه کمک می‌کند.

    توسط زهرا اکبری
    مرداد ۲, ۱۴۰۲
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    افزایش چهار هزار هکتاری کشت چغندر قند اولویت کشت و صنعت مغان است
     امروز سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و بنیاد برکت، تفاهم‌نامه‌ای درحمایت از طرح‌های نوآور و ارتقای بهره‌وری بخش کشاورزی امضا کردند.
    ‌سیدمجتبی خیام نکویی، رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در این مراسم به نقش امنیت غذایی و توسعه پایدار در کشور و جهان اشاره کرد و گفت: مقام معظم رهبری هم بارها اعلام کرده‌اند که امنیت غذایی اهمیت درجه یک کشور است.
    معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه محدودیت‌های منابع تولید امروزه ارزش امنیت غذایی در کشور و جهان را دوچندان کرده است گفت: این یکی دو دهه اخیر میانگین بارش در کشور 30 میلیمتر کاهش یافته، خشکسالی‌ها و تغییرات اقلیم هم به محدودیت‌های تولید اضافه شده است.
    وی اظهار داشت: برای فائق آمدن بر این مشکلات باید انقلاب بهره‌وری در بخش کشاورزی به وجود بیاید، افزایش بهره‌وری و در حقیقت انقلاب در تولید از مسیر علم و فناوری باید بگذرد و در این راستا نه تنها از ظرفیت‌های بخش تحقیقات بلکه از ظرفیت دانش سایر کشورها و نهادهای بین‌المللی هم باید استفاده کرد.
    خیام نکویی تصریح کرد: برای ارتقای بهره‌وری و ثبات در تولید و افزایش امنیت غذایی در کشور حتما باید از ظرفیت‌های نهادهای حاکمیتی هم استفاده شود.
    به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی، تا سال 1430 جمعیت کشور 103 میلیون نفر خواهد بود که برای تغذیه این میزان جمعیت 180 میلیون تن غذا نیاز است.
    وی افزود: در صورتی که بتوانیم از ظرفیت‌های بنیاد برکت استفاده کنیم، تحول چشمگیری در تولیدات کشاورزی ایجاد خواهد شد.
    خیام نکویی افزود: یکی از کارهایی که بنیاد برکت انجام خواهد داد این است که برای مزارع بهره‌ور و نمونه، تسهیلات بدهد، ضمن اینکه پیشنهاد ما این است بخشی از طرح الگوی کشت را به عنوان نمونه در استان‌های کشور انجام دهد.
    معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: اگر ما از کشاورزان می‌خواهیم که محصول مورد نظر ما را کشت کنند، بنابراین در مورد آن باید برای تولیدکننده مزیت ایجاد کنیم، بنابراین بنیاد برکت در این زمینه کمک می‌کند.
    وی ‌با بیان اینکه طبق اعلام فائو تا سال 2050 قیمت محصولات کشاورزی در جهان دو تا سه برابر افزایش خواهد یافت، گفت: در این زمینه باید همه تلاش خود را برای ثبات بازار و افزایش تولید داشته باشیم.
    در ادامه این مراسم محمد ترکمانه، مدیرعامل بنیاد برکت هم به طرح‌های در حال اجرا در این بنیاد اشاره کرد و گفت: برای افزایش بهره‌وری در این طرح‌ها هم ‌به حمایت‌های سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی نیاز داریم تا از ظرفیت‌های دانش، تحقیقات و پژوهش آنها استفاده کنیم، تسهیلات مناسبی هم درنظر گرفته شده تا درباره طرح‌هایی که سازمان تحقیقات معرفی می‌کند ارائه شود.
    ترکمانه گفت: پیشنهاد ما این است که چند تا طرح نمونه و موفق که با بنیاد برکت انجام می‌شود هم در استان‌ها معرفی شود که در این صورت مقبولیت خوبی بین کشاورزان خواهد داشت.
    در ادامه این مراسم به مفاد تفاهم‌نامه‌های انجام شده بین سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی و بنیاد برکت اشاره شد که از جمله آن توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی، ترویجی و پژوهشی برای اجرای طرح‌های کشاورزی است.
    قرار است دو طرف در حوزه تولید نهال، بذر، تولیدات گلخانه‌ای، علوفه‌ای، دانه روغنی، گیاهان دارویی، پرورش طیور و آبزیان ‌همکاری ‌کنند.
    ‌قرار است با مشارکت دو طرف در زمینه ارتقای بهره‌وری تولیدات کشاورزی همکاری شود. همچنین تسهیلات لازم برای مزارع برپایه دانش‌بنیان از سوی بنیاد برکت ارائه شود.
    پیوست خبری : اخبار کشاورزی و باغبانی
    منبع: فودنا
    برچسب ها: کشاورزی وباغبانی
    پست قبلی

    سرمایه‌گذاری ۶۰۰ هزار میلیارد تومانی در صنعت دام و طیور کشور

    پست بعدی

    جزییات ترخیص ۱۲۰ تن گوشت برزیلی اعلام شد

    زهرا اکبری

    مربوطه پست ها

    کوچ تلخ
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    تامین امنیت غذایی رکن اساسی در حفظ آرامش جامعه و توسعه پایدار است و در سمنان با توجه به پیش‌بینی کاهش...

    بیشتر بخوانید
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم از مرز ۵.۶ میلیون تن گذشت

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کیفیت گوشت های وارداتی چگونه است؟

    جزییات ترخیص ۱۲۰ تن گوشت برزیلی اعلام شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تنظیم تعرفه ها راهکار مناسب برای کنترل بازار غذایی کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رییس مجمع ملی صادرکنندگان دام توضیح داد: شگرد برخی شرکت‌های بسته‌بندی برای گران کردن گوشت قرمز

    پتانسیل صادرات دام مازاد به بازار‌های هدف وجود دارد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    راهکار کاهش ضایعات حوزه آرد و گندم چیست؟

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ارز مورد نیاز محموله های روغن خام تا پایان هفته به طور کامل تخصیص می یابد

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.