شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چه افرادی به رژیم غذایی فاقد گلوتن نیاز دارند و چرا؟

    ارتباط شگفت‌انگیز گلوتن با افسردگی و اسکیزوفرنی

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    بررسی مشکلات تولیدکنندگان ماهیان گرم‌آبی و سردآبی/ تولید 90 هزار تُن آبزی‌پروری در کشور

    اعضای اتحادیه‌های پرورش دهندگان ماهیان سردآبی و گرم‌آبی امروز در اتاق تعاون ایران مشکلات تولید این صنف را با یک عضو فراکسیون محیط زیست مجلس در میان گذاشتند.

    توسط صبا ژاله خاکی
    بهمن ۷, ۱۳۹۹
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نتایج یک مطالعه نشان داد؛ کاهش صید غیر مجاز با آگاهی‌بخشی به صیادان

    سمیه رفیعی نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس امروز در اتاق تعاون ایران در جمع رؤسای اتحادیه‌های تولیدکنندگان ماهی سردآبی و گرم‌آبی حاضر شده تا از نزدیک با مشکلات این تولیدکنندگان آشنا شده و نقطه نظرات آنها را برای رفع مشکلات به کمیسیون مربوطه در مجلس انتقال دهند.
    ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون ایران در این نشست گفت: در حوزه صید و آبزی‌پروری، در بخش صید دو بخش صنعتی و صید ساحلی وجود دارد که در بخش ساحلی صیادان کشور حضور دارند و در بخش صید صنعتی در آب‌های بین‌المللی کشتی‌های بزرگ مشغول صید هستند. ما در کشور دو میلیون و 500 هزار صیاد در قالب 250 شرکت تعاونی داریم که عمده اینها در بخش صید ساحلی فعالیت می‌کنند.
    وی با بیان اینکه صیادان کشور در واقع مرزبانان آبی کشور هستند، گفت: متأسفانه ذخایر آب‌های ما رو به نقصان و کاهش است و فشار زیادی به منابع آبی وارد می‌شود و با صدور مجوزهای بی‌رویه صید، ذخایر ماهیان در حال از بین رفتن است هماهنگونه که داستان ماهیان کیلکا در شمال کشور مشکلاتی ایجاد کرد.
    به گفته وی، در ناوگان صید صنعتی برخی از ناوگان که از قبل حضور داشتند مانند ناوگان کلاس فردوس و طبس که در آب‌های بین‌المللی صید می‌کنند و یک بخش کشتی‌های چینی جدید برای صید ذخایر میکتوفیده هستند که اخیراً سر و صدا به پا کرد.
    به گفته قاسمی با توجه به اینکه کشور ما 13 سال حق عضویت خود در سازمان بین‌المللی صید را نپرداخته است و در حال حاضر 2 میلیون دلار بدهکار است، بنابراین ناوگان صید صنعتی ما کمتر می‌توانند در آب‌های بین‌المللی فعالیت کنند البته بخشی هم مربوط به تحریم‌هاست که مانع این فعالیت می‌شود.
    رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون همچنین گفت: در بخش آبزی‌پروری در کشور که در یک اقلیم خشک و نیمه خشک قرار داریم 500 هزار هکتار منابع آبی در کشور وجود دارد. در پرورش ماهی قزل آلا اگر رتبه اول دنیا نباشیم، جزء 5 توزیع کننده برتر دنیا هستیم. در ماهیان گرم‌آبی هم بازار داخلی و هم بازار کشورهای همسایه را داریم. همچنین میگوی ایران یک محصول ارگانیک و به عنوان دارو شناخته می‌شود که مشتریان خاص خود را دارد، اما با اینحال ما از نوار ساحلی کشور در شمال و جنوب که به طول 3300 کیلومتر است به خوبی استفاده نکردیم،‌ در حالی که در کشورهای اسکاندیناوی از محل پرورش ماهی در قفس حدود 2 تا 3 برابر هجم آبزی‌پروری ما به تولید ماهی می‌پردازند به خاطر اینکه از اول تولیدمان را بر مبنای واردات برنامه‌ریزی کردیم در حالیکه باید اول کارخانه ساخت تجهیزات و قفس پرورش ماهی را درست می‌کردیم که تکنولوژی پیچیده‌ای ندارد و بعد از آن به پرورش ماهی در قفس روی می‌آوردیم.
    قاسمی گفت: سازمان شیلات مانع بود که از تکنولوژی خارجی استفاده کنیم، آن زمان آقای مهندس ندیمی بوشهری استاندار وقت بوشهر به ما گفت با اختیار من و بدون اینکه نیاز باشد از شیلات مجوز بگیرید، کارشناسان تایلندی بیاورید که بگویند مشکل پرورش میگو چیست که در آنجا کارشناس تایلندی بعد از بررسی گفت شما برای پرورش میگو اول هتل ساختید، در حالیکه ما با پول حاصل از تولید میگو هتل درست کردیم و بنابراین باید اول تجهیزات پرورش ماهی در قفس و آبزیان را تولید کنید.
    در این جلسه همچنین فلاح مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی گفت: یکی از مشکلات تولید ما صدور مجوزهای بی‌رویه است که این مجوزها در مراجع قضایی هیچ ارزشی ندارد به گونه‌ای که مجوز یک آرایشگری به عنوان وثیقه قبول می‌شود اما مجوز پرورش ماهی سردآبی را قبول نمی‌کنند. ما باید طرح کرامت تولیدکننده را تهیه کنیم و پروانه‌های بهره‌برداری ما ارزش داشته باشد.
    به گفته فلاح، حتی سازمان تأمین اجتماعی خود کشاورز بهره‌بردار شیلاتی را شامل یارانه بیمه قبول نمی‌کند و این اجحافی است که به تولیدکننده می‌شود و آنها هم برای جبران این اجحاف 3 تا 4 نفر از اعضای خانواده خود را بدون اینکه در شیلات کار کنند در لیست بیمه قرار می‌دهند.
    به گفته مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی، تشکل‌های بخش تعاونی در شیلات ضعیف نگه داشته شدند، در حال حاضر یک سازمان نظام مهندسی کشاورزی و یک سازمان نظام دامپزشکی برای ما پروانه صادر می‌کند که در واقع به ازای هر پروانه از ما پول می‌گیرد. من مجوز رتبه A دارم، اما ای کاش مجوز رتبه C داشتم که بیشتر به نفع من بود. این سازمان‌ها برای صدور هر مجوز سالانه 150 هزار تومان از ما می‌گیرند و خدماتی هم نمی‌دهند.
    مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی بیان کرد: این وظایف قبلاً جزء حاکمیتی بود که در اختیار سازمان شیلات قرار داشت اما در راستای برون‌سپاری و به بهانه کوچک کردن بدنه دولت این وظایف را به سازمان‌های دیگر واگذار کردند که نه بدنه دولت کوچک شد و فقط کار به جای دیگر رفت که هزینه اضافه برای تولیدکننده تحمیل شد. 90 درصد هزینه سربار برای ما اضافه کردند، 100 درصد نیروی اضافه در سازمان‌های غیردولتی اضافه کردند در حالیکه باید این مجوزها توسط اتحادیه‌های مربوطه صادر شود.
    فلاح این را هم گفت که ما اگر بخواهیم نظر کارشناسی خود را برای مجلس بدهیم مستقلاً نمی‌توانیم نظر دهیم و باید از طریق سازمان دامپزشکی به شما گزارش بدهیم که آنها هم برای آمار سازی و گرفتن بودجه آمار تولید را بالا می‌برند. مثلاً سازمان شیلات مدعی است تولید آبزی‌پروری ما سالانه 150 تا 170 هزار تُن است در حالیکه ما که اتحادیه تولیدکنندگان ماهی سردآبی هستیم می‌گوییئم پارسال 90 هزار تُن بیشتر ماهی سردآبی تولید نشد و امسال هم حدود 90 هزار تُن تولید می‌شود زیرا می‌دانیم 50 درصد مزارع تولید ماهی سردآبی تعطیل هستند و آنهایی که تولید می‌کنند زیر ظرفیت فعالیت می‌پردازند. به عنوان مثال در استان چارمحال و بختیاری حدود 4 هزار مزرعه پرورش ماهی تعطیل شده یا در استان خراسان رضوی 50 درصد مزارع پرورش ماهی خشک شده‌اند. ما هیچ بودجه‌ای برای اتحادیه نداریم، سازمان شیلات ما را به عنوان دکوری قرار داده است و فقط وقتی می‌خواهد آمار بدهد از ما استفاده می‌کند.
    مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی گفت: کارخانه‌ها برای گرفتن نهاده خوراک ماهی آمار تولید را بالا اعلام می‌کنند و می‌گویند 170 هزار تن آبزی‌پروری در کشور داریم، آنها نهاده تولید را تحویل می‌گیرند. در مورد تخم ماهی چشم‌زده هم آمار به اشتباه می‌گویند. مثلاً می‌گویند 100 میلیون تخم ماهی چشم زده داریم و 400 میلیون نیاز به واردات داریم.
    فلاح همچنین گفت: در بخش وام بانکی، وام‌های پرورش‌دهندگان 5 ساله باید تسویه شود در حالیکه برای وام مسکن 15 ساله اقساط می‌بندند و وقتی تولیدکننده وام می‌گیرد از همان سال اول اقساط او معوق می‌شود و از سال دوم نرخ سود از 18 درصد با جریمه تأخیر به 24 درصد می‌رسد و این باعث می‌شود 90 درصد وام‌هایی که به تولید کشاورزی داده می‌شود معوق شود. خواسته ما این است که وام‌های بانکی برای پرورش‌دهندگان 15 ساله شود.
    فلاح این را هم گفت: از 15 سال قبل یکسری افراد وارد سازمان‌های دولتی شده‌اند که بدنه کارشناسی این سازمان‌ها را ضعیف کردند مثلاً یک استخر پرورش ماهی در سیستان احداث می‌شود باید بچه‌ماهی از مشهد بیاورند و غذای آن را از شیراز تهیه کند و اینها باعث افزایش هزینه تولید می‌شود در حالیکه در تایلند، هند، بنگلادش و دیگر کشورها طرح تولیدکننده خرد متمرکز است و از آنها پشتیبانی می‌شود، ما به هیچ وجه پشتیبان نداریم، یک طرح خرد در نهبندان و یکی دیگر در تایباد و دیگر شهرها پراکنده است.
    فلاح افزود: بخشی از بیماری‌های مزارع پرورش به خاطر ویروس وارداتی است اما به جای اینکه جریمه آن را از واردکننده بگیرند به تولیدکننده می‌گویند به ازای هر تخم ماهی 10 تومان به عنوان مسئولیت مدنی باید بپردازید تا استخر شما را بیمه کنیم.
    مدیرعامل اتحادیه ماهیان سردآبی همچنین گفت: یکی از مشکلات دیگر ما آموزش است و ما کارگر متخصص پرورش ماهی پیدا نمی‌کنیم چون هیچ جایی آموزش نمی‌دهند، ما در کشور هزاران هنرستان آموزش خیاطی داریم، اما حتی یک هنرستان آموزش شیلات نداریم.
    به گفته فلاح، 7 هزار کارگاه پروانه‌دار تولید ماهی سردآبی در کشور داریم که 50 درصد آنها فعال و بقیه تعطیل هستند و آنهایی که فعال هستند با زیر ظرفیت اسمی کار می‌کنند.
    وی گفت: اکثر هتل‌ها، پادگان‌ها و دانشگاه‌ها ماهی را از غذای پرسنل خود کنار گذاشته‌اند حتی بازار شیلات بعثت اکثر غرفه‌های آن تعطیل شده‌اند بنابراین تقاضا برای مصرف ماهی در کشور به شدت افت کرده است البته در ایام کرونا این امر تشدید شده و اگر کرونا نباشد ما از نظر تولید هم کم می‌آوریم چون تقاضا بالا می‌رود.
    همچنین الویری رئیس اتحادیه ماهیان گرم‌آبی گفت: در 8 استنان کشور شامل 3 استان شمالی، همچنین خوزستان، تهران، اصفهان، خراسان رضوی و آذربایجان شرقی پرورش ماهی گرم‌آبی انجام می‌شود و مهمترین مشکل این بخش بحث آب‌بهاء است که به صورت ناعادلانه توسط سازمان آب و فاضلاب از تولیدکننده گرفته می‌شود.
    وی گفت: استخرهای پرورش ماهیان گرم‌آبی بزرگ و خاکی هستند، در حال حاضر از هر مزرعه براساس میزان تولیدی که گفته می‌شود 4 تا 5 تُن در هکتار است به معیار 5 درصد از تولید را به عنوان آب‌بهاء تنظیم‌شده دریافت می‌کنند در حال حاضر اکثر استخرها و آب‌بندان‌ها رسوب گرفتند و لایروبی آن هزینه سنگینی دارد، به تولید‌کننده وام نمی‌دهند که استخرهای خود را لایروبی کند. همچنین تغییر دمای ناگهانی باعث می‌شود تلفات ماهیان گرم آبی بالا برود، به ازای هر 5 درجه افزایش یا کاهش دما تعداد زیادی ماهی از استخرهای گرم‌آبی می‌میرند.
    الویری گفت: من خودم تولیدکننده نمونه کشور بودم، قبلاً 4 تُن در هکتار هم تولید ماهی گرم‌آبی هم داشتم اما اکنون هر کاری می‌کنم بیش از 2 تُن نمی‌توانم تولید کنم چون آب و هوا تغییر پیدا کرده، در حالی که سازمان آب و فاضلاب مبنای آب‌بهاء را همان 3 تا 4 تُن در هکتار محاسبه می‌کند و آب‌بهای پرورش دهندگان ماهیان گرم‌آبی بالا رفته است.
    وی البته این را هم گفت که در برخی از استخرها هم 6 تن ماهی صورت گرفته اما عمومیت ندارد و سازمان شیلات می‌گوید از هر هکتار 3.5 تن تولید گرم‌آبی باید انجام شود.
    به گفته الویری 4 هزار و 700 تولیدکننده ماهی گرم‌آبی در کشور وجود دارد و تولید ما امسال حدود 470 هزار تُن برآورد می‌شود.
    وی یکی از مشکلات این بخش را اینگونه عنوان کرد که کود شیمیایی، فسفات و اوره که مورد نیاز است دولت می‌گوید کود اوره وارداتی است و به ما نمی‌دهند و ما برای پرورش ماهی در اردیبهشت‌ماه کود لازم داریم اما آنها در شهریورماه کود به ما می‌رسانند که به هیچ درد ما نمی‌خورد و مجبوریم آن را بفروشیم. بازار صادراتی ما قبلاً عراق بود اما متأسفانه بازار عراق هم بسته شده و ما نمی‌دانیم تکلیفمان چیست، تولیدکنندگان ماهیان گرم‌آبی را از سهمیه ذرت و سبوس محروم کردند و در سامانه بازارگاه به ما نهاده نمی‌دهند. هر سال 200 هزار تُن کود شیمیایی فسفات نیاز داریم.

    سرویس های خبری:دام طیور و ابزیان

    منبع: خبرگزاری فارس
    پست قبلی

    تنظیم بازار تخم مرغ در آذربایجان شرقی برمبنای قیمت مصوب کشوری است

    پست بعدی

    دولت نرخ تعرفه گمرکی واردات چای را افزایش دهد

    صبا ژاله خاکی

    مربوطه پست ها

    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد
    اخبار دام طیور و آبزیان

    راهکار دانشگاهی برای جلوگیری از واردات بی‌رویه گوشت قرمز و تأمین نیاز داخلی به محصولات پروتئینی

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    0

    در دنیای امروز ایجاد نژادهای ترکیبی(سنتز نژاد) در دام برای پاسخ دادن به نیاز سامانه‌های پرورشی و بازار بسیار استفاده...

    بیشتر بخوانید
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    ۳۰ میلیارد تومان برای بازسازی ذخایر آبزیان هرمزگان اختصاص یافت

    آبزی‌پروری از فرهنگ‌سازی تا نقش‌ آفرینی در امنیت غذایی کشور

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    پس از ۱۵ سال پژوهش انجام گرفت؛ رهاسازی ماهی نادر «شیپ» در گیلان

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    رشد ۱۲ درصدی خرید تضمینی برگ سبزچای

    دولت نرخ تعرفه گمرکی واردات چای را افزایش دهد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

    سویا برای اولین بار در استان کرمانشاه کشت شد

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    ثبت سفارش حبوبات ۱۰ تیرماه آغاز می‌شود/دپوی ۵۰ هزارتن حبوبات در گمرکات

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    «برنج» خط قرمز کره جنوبی در مذاکرات تعرفه‌ای با آمریکا شد

    مرداد ۱, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    توزیع نهاده مدت دار و تولید قراردادی شرط دستیابی به خودکفایی گوشت قرمز

    تیر ۳۱, ۱۴۰۴
    تاثیر ترکیبات موجود در شکلات تلخ و انگور در مقابله با کروناویروس

    ثبت‌سفارش قهوه، کاکائو، ماهی تن و ذرت فردا آغاز می‌شود

    تیر ۱۶, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.