یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    ضرورت واردات ۳۵ هزارتن ماهی تون تا پایان شهریور

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    جامعه عشایر ۲۵ درصد گوشت قرمز را تامین می‌کنند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    تعیین‌تکلیف نرخ خرید تضمینی گندم در اولویت شورای قیمت‌گذاری است

    استاد دانشگاه کنکوردیای کانادا : اشتباه خودکفاییِ کشاورزی و حرکت به سمت قهقرای آبی/ خاک نمکی و فرونشست در انتظار پایتخت/ معضل آبی کشور ارتباطی با همسایگان ندارد

    خشکسالی، تولید طالبی ساوه را نصف کرد/ تولید با آبیاری کمتر و چالش‌بیشتر

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    برداشت خرما آغاز شد

    رئیس انجمن خرما گفت: با توجه به گرمای هوا، برداشت خرما در استان‌های زودرس نسبت به سنوات گذشته زودتر آغاز شده است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۱۷, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ظرفیت صادرات نیم میلیارد دلاری خرما در کشور / امکان عرضه مستقیم خرما برای ماه رمضان وجود دارد

    محسن رشیدفرخی گفت: برداشت خرما از ۱۵ مرداد در استان‌های زودرس از جمله جنوب کرمان، جنوب سیستان و بلوچستان و بوشهر آغاز شده است.

    او با بیان اینکه برداشت عمده از اول شهریور آغاز می‌شود، افزود: بعد از برداشت، خرما ۲ هفته باید در سردخانه نگهداری شود، براین اساس خرمای جدید از اوایل شهریور در بازار عرضه می‌شود.

    رشیدفرخی ادامه داد: با توجه به گرمای هوا شاهد ریزش خرما و نارس بودن هستیم، اما از الان نمی‌توان درصدی اعلام کرد که چقدر محصول را از دست دادیم. اما به هرحال امیدواریم میزان آن در حدی نباشد که با کمبود در بازار روبرو شویم.

    رئیس انجمن خرما افزود: در سنوات گذشته تغییرات اقلیمی در بازار اثر گذاشت، اما در پایان فصل دیدیم مشکل چندانی نداشتیم، امسال هم امیدواریم تولید در بحث بازار داخل، صادرات و صنایع جوابگو باشد.

    پیش‌بینی تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن خرما برای امسال

    او درباره آخرین وضعیت تولید خرما گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال متوسط تولید خرما به یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن برسد، اما قیمت از اواسط شهریور معلوم می‌شود و آنچه در خصوص قیمت مشخص است، جهش قیمت در حد تورم نداشتیم و نخواهیم داشت.

    رشیدفرخی درباره آخرین وضعیت صادرات خرما افزود: میزان صادرات خرما در پایان فصل معلوم می‌شود، اما برآورد‌ها حاکی از آن است که اعمال ممنوعیت در زمان پیک صادرات باعث نااعتمادی بازار‌های خارجی می‌شود و بر کاهش صادرات اثر می‌گذارد و میزان کاهش صادرات رقمی خواهد بود که در سردخانه‌ها باقی می‌ماند.

    رئیس انجمن خرما ادامه داد: صدور دستورالعمل‌های خلق الساعه مشکلاتی در بازار ایجاد می‌کند که امیدواریم امسال با اتخاذ سیاست‌های مناسب از قیمت‌های گذاری دستوری و صدور دستورالعمل‌های خلق الساعه اجتناب شود.

    او با بیان اینکه ۷۰ درصد خرمای تولیدی در کشور مصرف و ۳۰ درصد صادر می‌شود، افزود: بنابر آمار سالانه ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تن خرمای تولیدی با ارزش ۴۰۰ میلیون دلار به بازار‌های هدف صادر می‌شود. هر چند به سهولت، امکان ارزآوری تا ۵۰۰ میلیون دلار با حمایت دستگاه‌های دولتی وجود دارد.

    رشیدفرخی با بیان اینکه دومین تولیدکننده خرما و سومین صادرکننده هستیم، افزود: برای افزایش صادرات و ارزآوری به دنبال توسعه سطح زیرکشت نیستیم، بلکه در بحث بسته‌بندی، جلوگیری از خام‌فروشی و افزایش بهره باید کار شود و به هیچ عنوان توسعه سطح زیرکشت راهکار مناسبی نیست. گفتنی است که کشور‌های مصر و تونس به رغم آنکه هفتمین تولیدکننده هستند، اما در بحث صادرات و ارزآوری از ما به سبب تخصیص یارانه از سوی دولت‌هایشان جلوتر هستند.

    ضرورت تخصیص ۱۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار به آفت سوسک سرخرطومی

    او نسبت به شیوع آفت سوسک سرخرطومی هشدار داد و گفت: با ورود سازمان حفظ نباتات، معاونت باغبانی، انجمن خرما و بخش تحقیقات دانشگاهی تا حدودی این آفت تحت کنترل است که امیدواریم با تخصیص اعتبار به موقع طی ۲ تا ۳ سال مهار شود.

    رشید فرخی با بیان اینکه تاکنون اعتباراتی به آفت سوسک سرخرطومی تخصیص داده نشده، گفت: بنابر آمار گردش مالی سالانه خرما ۱.۵ میلیارد دلار است که بر این اساس سالانه ۱۵۰۰ تا ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار باید به مهار این آفت تخصیص داده شود چراکه به سبب خاموش بودن این آفت نمی‌توان برآوردی از میزان خسارت داشت به طوریکه این آفت درخت را از داخل نابود می‌کند.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی 

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: بخش کشاورزیبرداشت خرماخرماصنایع تبدیلی و تکمیلیکشاورزیکشاورزی و باغبانیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    توسعه ۳۰۰ هزار هکتاری گیاهان دارویی در برنامه هفتم

    پست بعدی

    ۵۲ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    تعیین‌تکلیف نرخ خرید تضمینی گندم در اولویت شورای قیمت‌گذاری است

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    0

    وزارت جهاد کشاورزی برای تعیین قیمت خرید تضمینی ۳۲ قلم کالای اساسی در شورای قیمت گذاری و اتخاذ سیاست‌های حمایتی...

    بیشتر بخوانید
    استاد دانشگاه کنکوردیای کانادا : اشتباه خودکفاییِ کشاورزی و حرکت به سمت قهقرای آبی/ خاک نمکی و فرونشست در انتظار پایتخت/ معضل آبی کشور ارتباطی با همسایگان ندارد

    خشکسالی، تولید طالبی ساوه را نصف کرد/ تولید با آبیاری کمتر و چالش‌بیشتر

    تیر ۲۹, ۱۴۰۴
    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴
    کوچ تلخ

    حمایت ۳۰ هزار میلیارد ریالی وزارت کشور از عشایر در شرایط خشکسالی

    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    ۵۲ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    بازار برنج به زودی متعادل می‌شود

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    پیش‌بینی رشد تولید میگو در خوزستان فراتر از برنامه هفتم توسعه

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    تیر ۲۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.