دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    برای تامین پروتئین جامعه توسعه آبزی پروری ضروری است

    رئیس سازمان شیلات گفت: با توجه به افزایش جمعیت جهانی، بالا بردن سهم آبزیان در تامین غذای جامعه یک امر ضروری است.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۱۷, ۱۴۰۳
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    معاون وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: لزوم تبدیل دریا به مزرعه آبزی‌پروری در راستای تامین امنیت غذایی

    سیدحسین حسینی با اشاره به ساحلی بودن حدود ۴۰ درصد از مرز‌های ایران، توسعه اقتصادی دریامحور را از اولویت‌های کشور خواند و گفت: ما مکلفیم که رشد اقتصادی دریا محور را طی ده سال تا دو برابر نرخ رشد اقتصادی کشور بالا ببریم و برای این منظور مشارکت و همکاری بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان ضروری است.
    معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: ایران با داشتن پنج هزار و هشتصد کیلومتر ساحل یکی از ۱۸۳ کشور مجاور دریاست که حدود هشتصد و نود کیلومتر از این سواحل در شمال کشور، چهار هزار و صد کیلومتر در سواحل جنوبی و هشتصد و ده کیلومتر هم در سواحل جزایر قرار دارند.

    وی تصریح کرد: این موقعیت، یک پتانسیل و یک ظرفیت بزرگی برای توسعه اقتصادی در اختیار کشور قرار می‌دهد که بهره برداری از آن جزو ماموریت‌های کلان دستگاه‌های ذیربط است.

    حسینی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلان توسعه دریامحور از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: مقام معظم رهبری با ابلاع سیاست‌های کلان توسعه دریا محور به هر سه قوه ماموریت داند که با بسیج کردن تمام دستگاه‌های اجرایی ذیربط در این مسیر تلاش کنند.

    وی افزود: مقرر شده که ظرف ده سال نرخ رشد اقتصادی در حوزه توسعه دریا محور دو برابر نرخ رشد اقتصادی کشور شود و با توجه به عواملی مانند پراکندگی جمعیت، ملاحظات زیست محیطی و پیوست‌های اجتماعی این اتفاق رخ دهد و در همین زمینه، برنامه‌ای تدوین شد تا با شعار سیاست گذاری با دولت و توسعه آفرینی با مردم این امر عملیاتی شود.

    رئیس شیلات با بیان اینکه تهیه و تدوین طرح جامعی در این زمینه در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: بعد از برگزاری جلسات متعددی ۳۷۳ عنوان به ستاد ملی توسعه دریا محور از وزارتخانه جهاد کشاورزی ارسال شد.

    حسینی تصریح کرد: برای اینکه ما این نه بند و سی و شش زیر بند سیاست‌های ابلاغی را انجام بدهیم چند کار باید انجام دهیم. اول اینکه اولویت بندی در فعالیت‌هایی که معرفی میشود صورت گیرد و در این زمینه از کارشناسان این حوزه‌ها استفاده می‌شود.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی در ادامه به تشریح فعالیت‌های سازمان شیلات پرداخت و گفت: سازمان شیلات ایران با داشتن صد و بیست و پنج نقطه طلاقی، یعنی هفتاد بندر و صد و بیست اسکله تخلیه آبزیان و سی و پنج موج شکن زیرساخت‌های ارتباط ساحل به دریا را در اختیار دارد.

    وی افزود: پانزده هزار شناور در حوزه صید و صیادی مشغول هستند که در اقیانوس هند در بین سی و دو کشور رتبه دوم و در غرب اقیانوس هند رتبه اول را داریم.

    حسینی گفت: بر اساس سالنامه آماری حدود هفتصد و هفتاد و هشت هزار تن صید ما از دریا بوده و ششصد و چهل هزار تن نیز از آبزی پروری در سواحل داخل سرزمینی حاصل شده که جمعا یک میلیون و چهارصد و هجده هزار تن در سال ۱۴۰۲ تولید شیلات ایران بوده است.

    رئیس سازمان شیلات تصریح کرد: صد و چهل و چهار هزار نفر صیاد در این حوزه فعالیت می‌کنند و در بخش آبزی پروری صد و هفده هزار نفر که هجده هزار نفرشان مستقیما در دریا و در سواحل برای پرورش ماهی و میگو و جلبک‌ها مشغول به کار هستند.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: برای اینکه ما به سمت تحقق برنامه‌های اسناد بالادستی از جمله سند امنیت غذایی که افق ۱۴۱۱ را پیش بینی کرده است، برویم باید ۲.۶ میلیون تن تولید سالانه آبزیان داشته باشیم که در برنامه هفتم توسعه حدود ۱.۸ میلیون تن است.

    وی افزود: برای این کار باید با اقلیم سازگار شویم و با توجه به شرایط خشکسالی در کشاورزی باید بیشتر روی دریا و رودخانه‌ها متمرکز شویم.

    حسینی با بیان اینکه قدرت مانور صنعت شیلات چه در بعد صنعتی و چه در بهره وری در این زمینه می‌تواند موثر باشد، اظهار داشت: با توجه به رشد جمعیت جهانی و تاکید بر تامین پروتئین با آبزیان توسعه دریا محور ضرورت بیشتری در کشور ما می‌یابد.

    رئیس شیلات درباره محاسن آبزی پروری اظهار داشت: محصولات آبزی، کم آب برترین محصول پروتئینی هستند، گاز گلخانه‌ای تولید نمی‌کنند و ضریب تبدیل بهتری دارند که این صنعت را تبدیل به عرصه‌ای موثر و مهم کرده است.

    وی با بیان اینکه بخش بخش سیاست‌های ابلاغی با برنامه‌ها تطبیق داده شده است، تصریح کرد: اگرچه لازم است این عرصه را توسعه دهیم، اما امکان این امر با افزایش صید و صیادی وجود ندارد و باید به دنبال توسعه آبزی پروری و ایجاد خوشه تولید و زنجیره تامین و ارزش باشیم.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره برخی از اقدامات سازمان شیلات اظهار داشت: بیش از بیست و یک پروژه بندری را در دستور کار قرار داده ایم که امسال بیش از نود درصد آنها نهایی می‌شود که بخش مهمی از آن با مشارکت بخش خصوصی و جامعه بهره بردار انجام خواهد شد.

    حسینی با بیان اینکه تا پایان سال ۲۱ پروژه به بخش خصوصی واگذار می‌شود، گفت: پیش از این ۴۷ پروژه به تشکل‌ها واگذار شده و یکی هم آخر سال انشالله واگذار خواهد شد.
    وی افزود: طی دو سال ما بیش از سی و دو همت جذب سرمایه داشتیم که رکورد‌هایی برجای گذاشت.

    رئیس شیلات در ادامه به تشریح الزامات توسعه دریامحور پرداخت و گفت: باید خودمان را تجهیز کنیم به سازه‌های دریا پایه و در این زمینه با همکاری شرکت‌های دانش بنیان داخلی و سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی توفیقاتی حاصل شده که در نتیجه آن بیش از ۸۵ درصد فناوری سازه‌های دریایی برای پرورش ماهی در دریا بومی سازی شده است.

    حسینی همچنین بکار گیری تجربه و تخصص هموطنان با سابقه صیاد را از جمله اولویت‌های برنامه‌ها خواند و گفت: طرح‌های پرورش ماهی کوچک مقیاس در هرمزگان نهایی شده و یک نظام بهره برداری برای آن تدوین شده و کسانی که علاقه مندند در این حوزه فعالیت کنند می‌توانند با مراجعه به سایت شیلات و مطالعه راهنمای سرمایه گذاری با نحوه همکاری آشنا شوند.

    وی با تاکید بر اینکه توسعه و رشد باید پایدار باشد تا امنیت غذایی شکننده نباشد، اظهار داشت: طبق قاوانین ما باید سالانه به سقف رهاسازی ۵۰۰ میلیون قطعه برسیم که امسال رقم ۴۹۶ میلیون قطعه ثبت شد و به مرور افزایش خواهد یافت.

    حسینی افزود: مسال تاکنون سه هزار و هشتصد سازه دریایی اضافه کرده ایم و تلاش می‌شود که شمار آنها افزایش یابد.

    رئیس شیلات همچنین گفت: در حوزه پرورش ماهی در قفس از صد و سی و سه حلقه پرورش ماهی در قفس به سیصد و پنجاه و شش حلقه رسیده ایم که اگر یک سری از ملاحظات پشتیبانی حل شود و بحث تسهیلات سرمایه در گردش اتفاق بیافتد این امر قابلیت توسعه دارد.

    حسینی توسعه شهر‌های مولد سبز را از دیگر برنامه‌های مورد توجه وزارت جهاد کشاورزی خواند و گفت: برای این امر باید کانون‌های تولید داشته باشیم تا به شهر مولد برسیم و در سواحل اولویت ما شهر‌های ساحلی بود که موسسه جهاد توسعه مامور اجرای آن شد.

    وی افزود: در این زمینه بطور مشخص ۵ نقطه تعیین شد که در دلیران بوشهر حدود ۵۵۰ هکتار زمین برای آن اختصاص یافت و همه مراحل برای احداث واحد‌های تولیدی ۲ هزار متری در ۱۴ فاز انجام شد و امیدواریم در اسفندماه فعالیت عملی واحد‌های اولیه آغاز شود.

    رئیس سازمان شیلات تصریح کرد: هر شهر مولد می‌تواند سالانه حدود ۲۰ هزار تن تولید آبزیان داشته باشد که نمونه‌ای از مشارکت مردم و بخش خصوصی منطبق با محیط زیست خواهد بود.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی اجرای مدل منظومه شمسی را یکی دیگر از الزمات و طرح‌های پیش نیاز توسعه دریامحور خواند و گفت: این امر به این معنی است که یک خورشید بتواند اقمار خود را تحت پشتیبانی قرار دهد و کل مجموعه به مثابه یک مگافارم یا مزرعه بزرگ عمل نماید.
    حسینی افزود: چندین سال پیش یک الگوی اروپایی در هرمزگان برای پرورش ماهی در دریا انجام شده بود، اما سازه‌های آنها با وجود هزینه‌های بسیار رایج در اروپا، درآمد متناسب با آسیا داشت که این موضوع مطلوب نبود، اما با بومی سازی و ایرانی کردن سازه‌ها توانستیم دو مجموعه مگا فارم در هرمزگان و بوشهر هر یک با ظرفیت هزار تن احداث کنیم که البته در عمل، در مزرعه هرمزگان دو هزار تن برداشت شد و در مزرعه بوشهر به رکورد سه هزار تن رسیدیم.
    رئیس سازمان شیلات تصریح کرد: سرمایه گذارانی که مایل هستند در این عرصه فعالیت کنند می‌توانند از همکاری سازمان شیلات اطمینان داشته باشند و علاوه بر این، در طرح‌های ویژه جزایر نیز مشارکت کنند.

    سرویس خبری:دام طیور و آبزیان

    منبع: خبرگزاری صدا و سیما
    برچسب ها: آبزی پروریسازمان شیلات ایرانوزارت جهاد کشاورزی
    پست قبلی

    ارائه ایده‌های برتر در رویداد ملی فناورانه کشاورزی دانش‌بنیان

    پست بعدی

    احداث شهرک گلخانه‌ای حمیدیه برای یکهزار جوان بومی شغل ایجاد می‌کند

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور
    اخبار دام طیور و آبزیان

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    نوراله مصطفی‌نژاد با بیان اینکه اگر از این قشر مولد و تولید کننده حمایت شود تا ۲۵ درصد افزایش خواهد...

    بیشتر بخوانید
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بهبود فتوسنتز در گلخانه‌ها با استفاده از یک محصول نانویی

    احداث شهرک گلخانه‌ای حمیدیه برای یکهزار جوان بومی شغل ایجاد می‌کند

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    قیمت جو تولید داخل به ۲۰ هزارتومان رسید

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    توزیع ماهانه روغن به ۲۰۰ هزارتن رسید

    تیر ۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.