یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    توزیع بیش از ۱۰۰۰ تن حبوبات در فروشگاه ها و روستا بازارها

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    قیمت حبوبات در تهران اعلام شد

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    طرح شناسنامه‌دار کردن، رهگیری و ردیابی محصولات زراعی در دستور کار

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    محصول ۸۰ درصد زمین‌های زیر کشت گندم خرم‌آباد برداشت شده است

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    شوک قیمتی آمریکا به مصرف‌کنندگان آب پرتقال و قهوه

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    عزم وزارت جهاد دررهگیری و ردیابی محصولات کشاورزی در زنجیره تامین

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    مصرف زیاد آب؛ بی‌تقصیر در چرب شدن کبد!

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    قیمت منطقی هرکیلو شیرخام ۲۸ هزارتومان است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    توزیع شیرخشک یارانه‌ای نوزاد منطقی شد/ قیمت شیرخشک نوزاد تغییری نداشته است

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    تولید شیرخشک صنعتی ۳۰ درصد افزایش یافت/ تولید ماهانه شیرخشک به بیش از ۲۵ هزارتن رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    با حضور ستاری و حناچی؛ نخستین مرکز نوآوری صنعت غذا گشایش یافت

    با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری، شهردار تهران و معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نخستین مرکز نوآوری صنعت غذا افتتاح شد.

    توسط پروانه خانی
    دی ۴, ۱۳۹۹
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با حضور ستاری و حناچی؛ نخستین مرکز نوآوری صنعت غذا گشایش یافت

    از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، قرار است این مرکز محلی شود برای توسعه و تجاری سازی ایده های نوآورانه این حوزه. در مرکز نوآوری صنعت غذا، ۸ ایده فناورانه شتابدهی می‌شود. همچنین این مرکز میزبان ۷ طرح توسعه تجاری سازی است. طرح هایی چون بسته بندی و فرآوری گوجه سیاه، نان بیسکویت چهار شیره، انواع شیرینی جات رژیمی برای بیماران خاص، اتانول برگرفته از سبوس گندم، مزارع عمودی، مکمل غذایی درختان پسته و سامانه فروش مستقیم برنج توسط کشاورزان.

    حرکتی بزرگ شکل گرفت

    سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در آیین افتتاحیه این مرکز، گفت: ایجاد این مرکز حرکت بزرگی است که از کارخانه نوآوری کلید خورد و با ایجاد دیگر کارخانه ها این روند ادامه دار شد. این مرکز هم در ساختمانی با ۸۰ سال قدمت بازسازی و ایجاد شده است تا در اختیار نوآوران و فناوران قرار گیرد.

    به گفته رییس بنیاد ملی نخبگان، صنعت غذا یکی از بزرگ ترین صنایع کشور است و حدود ۱۰ درصد تولید ناخالص ملی در صنعت غذا استفاده می شود. بنابراین نوآوری ها در این حوزه از نظر سلامت، بهداشت و دیگر فاکتورها اهمیت بالایی دارد.

    ستاری همچنین بیان کرد: این مراکز کمک می کند که نوآوری ها به کارخانجات بزرگ تزریق شود تا استارتاپ ها و جوانان خلاق به این حوزه ورود کنند.

    وی در بخش بعدی سخنان خود با اشاره به شکل گیری کانون صنعت بازار در حوزه نان، بیان کرد: یکی از بزرگ‌ترین مشکلات این زنجیره تفاوت قیمت ارز است و یارانه ای که به این سیستم وارد شده نوآوری ها را کاهش داده است. ساختار کلی صنعت نان کشور سنتی است و باید تغییر کند. الان شرکت های خصوصی زیادی در این زمینه شکل گرفته است.

    معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به نقش شرکت های دانش بنیان‌ در توسعه صنعت نان، تاکید کرد: این شرکت ها نقش تاثیرگذاری در تحول این صنعت دارند. ما یکی از کشورهای پرمصرف در حوزه نان هستیم و این صنعت باید با کمک نوآوری ها متحول شود.

    ایجاد زیرساخت اطلاعات یکپارچه زنجیره ارزش، نوشیدنی دیافان ویژه بیماران همودیالیزی، نمایشگاه مجازی صنعت غذا، تولید پنیر سین بیوتیک، تولید کوکی مخصوص دیابتی ها، تولید حامل های لیپیدی نانوساختار حاوی اسانس های اکالیپتوس، آویشن، سرخارگل و چای کوهی، دستیابی به فرمولاسیون ترکیبی فایتوبیوتیک انکپسوله شده و پروبیوتیک و تهیه شربت بار بدون استفاده از هیچ گونه ماده شیمیایی غلظت دهنده آنها طرح هایی است که در این مرکز شتابدهی می‌شود.

    توسعه نوآورانه تهران اولویت ما است

    در ادامه این آیین پیروز حناچی شهردار تهران، گفت: در چند سال اخیر دنیا با اتفاقاتی مواجه شده که تغییرات اساسی در شکل و شمایل شهرها ایجاد کرده است.

    وی افزود: خروج کارخانجات آلاینده از سطح شهرها، کم شدن نقش دولت ها در اداره شهرها و پر رنگ شدن حضور بخش خصوصی به این حوزه از جمله این تغییرات است.

    به گفته حناچی، تبدیل اماکن و ساختمان های قدیمی، فرسوده و متروکه به فرصتی برای نوآوری و توسعه شهر یکی از اولویت های شهرداری است.

    شهردار تهران همچنین بیان کرد: یک تحول و موج جدید به نام میراث صنعتی در کشور به راه افتاده است که در این موج، قرار است توسعه شهرها در اماکن قدیمی با کمک فناوری و نوآوری رقم بخورد.

    حناچی با اشاره به تلاش های معاونت علمی و فناوری در این حوزه، گفت: شهرداری تهران در اجرای چنین طرح هایی کنار معاونت علمی ایستاده است تا توسعه شهر تهران با استفاده از ایده های خلاق و نوآور محقق شود.

    البته در نمایشگاه توانمندی های صنعت غذای این مرکز هم دستاوردهایی مانند انواع بهبود دهنده ها و پودرهای نیمه آماده، محصولات فاقد گلوتن ویژه بیماران سلیاک، دستگاه نمونه بردار تمام اتوماتیک غلات، جوانه گندم با فرآوری خاص، محصولات پکیج ماکارونی و نان های تولیدی به نمایش درآمده است.

    زنجیره فناورانه صنعت غذا را شناسایی می کنیم

    همچنین پیمان صالحی معاون نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری با اشاره به تلاش های محمود شیخ زین الدین معاون فقید نوآوری و تجاری سازی معاونت علمی و فناوری برای ایجاد پایه های اولیه شکل گیری این مرکز، گفت: شکل گیری این نوع از مراکز به نوعی فصل الخطاب حوزه تاب آوری صنایع در وضعیت فعلی کشور است.

    وی افزود: ما در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به دنبال شناسایی زنجیره های علم و فناوری هستیم. زنحیره غذا و فناوری های این حوزه هم یکی از اولویت های معاونت علمی است.

    صالحی ادامه داد: از نظر ما نوآوری یعنی تبدیل ایده به محصول و تجاری سازی و به بازار رساندن آن. در همین راستا هم در تلاشیم تا در مرحله بعدی زیرساخت های توسعه برای گسترش مرکز نوآوری را اجرایی کنیم.

    وی همچنین بیان کرد: با بازسازی اماکن فرسوده بیش از یک میلیون متر مربع به نظام نوآوری کشور اضافه شده است. این مراکز و فضاهای قدیمی در دل شهرها و با نمادهای کهن خود بازسازی می شوند تا روند توسعه نوآوری کشور را شتاب دهند. این مرکز در سیلویی ۱۲۰۰ متر مربعی ۸۰ ساله ایجاد شده است.

    صنعت غذا ارزش افزوده بالایی دارد

    همچنین یزدان سیف وزیر صنعت، معدن و تجارت هم در این آیین، گفت: صنعت غذا صنعتی ارزش آفرین و با ارزش افزوده بالا است و بیش از ۲۳ درصد ارزش افزوده صنایع به این حوزه می رسد.

    وی همچنین بیان کرد: صنعت غذا در اشتغالزایی و تولید ثروت در کشور نقش بی بدیلی دارد .متاسفانه این صنعت ارزش آفرین را باید به بخش خصوصی بسپریم و دولت نقش خود را در این حوزه کاهش دهد.

     

    سرویس خبری :‌فناوری غذا و بخش صنعت

     

    منبع: ایانا
    برچسب ها: ارزش افزودهبنیاد ملی نخبگاندانش بنیانصنعت غذا
    پست قبلی

    عباسی مطرح کرد: پرداخت 12 هزار میلیارد تومان تسهیلات برای توسعه مکانیزاسیون کشاورزی

    پست بعدی

    مردم بازنده اصلی گران‌فروشی لبنیات

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    زنگ خطر تولید شیر و گوشت به صدا در آمد؛ اختلاف ۴ برابری قیمت کنجاله با نرخ مصوب

    مردم بازنده اصلی گران‌فروشی لبنیات

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.