شنبه, تیر ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    با این نوشیدنی‌ها ذهن خلاق داشته باشید

    فواید نوشیدن چای قابل‌توجه است و شامل مواردی ازجمله زندگی طولانی‌تر و سالم‌تر، کاهش فشار خون، کاهش خطر بیماری قلبی و افزایش کاهش وزن می‌شود اما کدام چای با کاهش اضطراب، افزایش خلاقیت، حافظه و سلامت روان مرتبط است. سلامت نیوز: با این نوشیدنی‌ها ذهن خلاق داشته باشید

    توسط فاطمه خداویردی
    آبان ۱۰, ۱۴۰۰
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اثرات ضد چاقی چای سیاه

    به نقل از ایسنا، چای سبز، چای اولانگ، چای نعناع فلفلی یا چای ماچا و بسیاری از انواع مختلف چای با تغییرات روانی مثبت مرتبط هستند که در ذیل به معرفی برخی فواید این چای‌ها اشاره شده است.

    چای سبز، سیاه و اولانگ با آلزایمر مبارزه می‌کنند
    بر اساس نتایج تحقیق فنگ و همکاران وی در سال ۲۰۱۶، نوشیدن چای با کاهش چشمگیر خطر ابتلا به اختلالات شناختی در افراد مسن مرتبط است. نتایج این تحقیق چینی نشان داد که یک فنجان چای در روز، زوال شناختی افراد بالای ۵۵ سال را تا ۵۰ درصد کاهش می‌دهد و در میان افرادی که زمینه ژنتیکی در ابتلا به آلزایمر دارند، این کاهش خطر به ۸۶ درصد افزایش می‌یابد.

    دانشمندان همچنین دریافتند یکی از ترکیبات طبیعی چای سبز ممکن است در نهایت راهی برای درمان بیماری آلزایمر ارائه دهد. نتایج تحقیقات راشورث و همکاران وی در سال ۲۰۱۳ نشان داده است که یکی از اجزای چای سبز به نام اپی گالوکاتچین_۳_گالات (EGCG) می‌تواند تشکیل پلاک‌ها در مغز که باعث مرگ سلول‌ها می‌شود را مختل کند. در نهایت مصرف چای ممکن است به درمان بیماری فلج کننده نیز کمک کند.

    چای برای مغزهای مسن مفید است
    در حالی که باید منتظر پیشرفت تحقیقات در درمان بیماری آلزایمر باشیم، مشخص شده است که چای اثرات فوری‌تری دارد. نتایج تحقیق با ۲۰۳۱ شرکت‌کننده بین ۷۰ تا ۷۴ سال نشان داد، افرادی که چای می‌نوشند (چای حاوی پلی‌فنول‌های ریز مغذی مانند EGCG ) عملکرد شناختی بهتری دارند.
    شایان‌ذکر است، پلی‌فنول‌ها در کاکائو و قهوه نیز وجود دارد.

    چای ماچا برای اضطراب مفید است
    نتایج تحقیقات نشان می‌دهد نوعی چای سبز به نام ماچا برای اضطراب مفید است. کوراچی و همکاران وی در سال ۲۰۱۹ با تحقیق بر روی موش‌ها نشان دادند، چای سبز ماچا که سابقه طولانی استفاده دارویی در ژاپن دارد، اثر آرام‌بخش بر افراد می‌گذارد. این چای دارای یک ماده فعال است که گیرنده‌های دوپامین و سروتونین را تحریک می‌کند و هر دو با رفتارهای مضطرب مرتبط هستند.
    لازم‌به‌ذکر است، ماچا به شکل پودر ریز آسیاب‌شده‌ای است که از درخت کوچک کاملیا سیننسیس که همه چای‌ها از آن تهیه می‌شوند حاصل می‌شود.

    چای سیاه برای خلاقیت مفید است
    نتایج تحقیقات هوانگ در سال ۲۰۱۸ نشان داده است که نوشیدن چای نوعی خلاقیت به نام «تفکر واگرا» را افزایش می‌دهد. خلاقیت واگرا به ایجاد پاسخ‌های بالقوه زیادی برای یک مشکل اشاره دارد.

    چای سیاه، سبز و اولانگ برای کارایی مغز مفید هستند
    نتایج تحقیقات نشان داده است، افرادی که به‌طور معمول چای می‌نوشند مغز کارآمدتری دارند. لی و همکاران وی در سال ۲۰۱۹ بیان کردند: افرادی که بیش از سه یا چهار بار در هفته چای می‌نوشند مغز سازمان یافته‌تری دارند.
    نتایج تحقیقات پیشین نشان داد، نوشیدن چای با خلق‌وخوی بهتر، کاهش مرگ‌ومیر و محافظت در برابر زوال شناختی مرتبط است؛ این فواید مربوط به انواع چای مانند اولانگ، چای سیاه و سبز بود. محققان اظهار کردند: افرادی که چای می‌نوشیدند، اتصال عملکردی بهتری در یک مدار در مغز به نام شبکه حالت پیش‌فرض داشتند.

    بسیاری از چای‌ها برای عملکرد شناختی مفید هستند
    چای باعث می‌شود احساس هوشیاری کنید اما این به چیزی بیش از کافئین مربوط می‌شود. بسیاری از چای‌های مختلف ازجمله چای سبز، چای ماچا، چای سیاه و چای اولانگ حاوی سطوح بالایی از تیانین یک آمینو اسید تقریبا منحصر به فرد هستند. اگرچه ما در مورد اثرات تیانین بسیار کمتر از کافئین می‌دانیم اما مطالعات متعددی وجود دارد که نشان می‌دهد این ماده با افزایش عملکرد شناختی مرتبط است.

    چای سبز حافظه فعال را بهبود می‌بخشد
    ما می‌دانیم که عصاره چای سبز می‌تواند حافظه کاری را بهبود بخشد (اشمیت و همکاران، ۲۰۱۴) حافظه کاری مکان نگهداری اجزای اطلاعات بصری، کلامی یا سایر اطلاعات در ذهن است. حافظه کاری بهتر با بهبود یادگیری، توجه و سایر نتایج حیاتی مرتبط است.
    افراد شرکت‌کننده در این مطالعه نه تنها پس از مصرف چای سبز در آزمایش‌ها بهتر عمل کردند بلکه مصرف چای باعث تقویت ارتباط بین نواحی پیشانی و جداری مغز نیز شد.

    چای بابونه آرامش و چای نعناع هیجان ایجاد می‌کند
    هم چای بابونه و هم چای نعناع روی خلق‌وخوی و حافظه تاثیر می‌گذارند. نتایج یک مطالعه نشان می‌دهد که چای نعناع می‌تواند هوشیاری را بهبود بخشد در حالی که بابونه واقعا تاثیری آرام‌بخش دارد.
    دکتر مارک ماس، یکی از محققان این تحقیق توضیح داد: نعناع فلفلی به عملکرد در هوشیاری روانی یا ذهنی شهرت دارد. حس زندگی ایجاد می‌کند و باعث می‌شود کمی سبک‌تر شوید. ما سعی کردیم این موارد را با چای نعناع فلفلی یا چای بابونه که نوشیدنی آرام‌تری است مورد آزمایش قرار دهیم و افراد دریافت‌کننده را تحت آزمایش‌های رایانه‌ای قرار دهیم. ما متوجه شدیم افرادی که چای نعناع نوشیده بودند حافظه بلندمدت بهتری داشتند. آنان توانستند کلمات و تصاویر بیشتری که مشاهده کرده بودند را به خاطر بسپارند.

    تیانین با اثر آرام‌بخش چای مرتبط است
    اثر آرام‌بخش معروف چای بابونه و بسیاری از انواع دیگر تا حدی از تیانین ناشی می‌شود. هنگامی که تیانین به افراد داده شود، مغز آنان امواج آلفا بیشتری را نشان می‌دهد که بیانگر آرامش بدون خواب آلودگی است.

    چای سبز برای حافظه مفید است
    تیانین به همراه EGCG، در بهبود حافظه نقش دارد. نتایج تحقیقات محققان کره‌ای نشان داد که عصاره چای سبز و اسید آمینه ال تیانین (L-theanine) می‌تواند باعث بهبود حافظه در افرادی شود که از اختلالات شناختی خفیف رنج می‌برند.
    نتایج مطالعات بر روی موش‌ها نشان می‌دهد، EGCG با افزایش تولید سلول‌های مغزی جدید به حافظه کمک می‌کند (وانگ و همکاران، ۲۰۱۲).

    چای سیاه و چای سبز برای سلامت روان مفید هستند
    تمام فواید نوشیدن چای به این معنی است که می‌تواند عاملی برای بهبود سلامت روان کلی باشد. هزاوا و همکاران وی (۲۰۰۹) این مورد را در یک مطالعه با ۴۲۰۹۳ شرکت‌کننده ژاپنی آزمایش کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که نوشیدن چای سبز با ناراحتی روانی کمتری همراه است. همین اثر مثبت نوشیدن چای در ۱۰۵۸ سالمند ژاپنی نیز مشاهده شده است (نیو و همکاران، ۲۰۰۹). تیانین حتی در درمان اسکیزوفرنی با موفقیت در کاهش اضطراب و سایر علائم آزمایش شده است (ریتسنر و همکاران، ۲۰۱۱).

    نوشیدن یک فنجان چای
    البته چای یک ماده نسبتا بی‌خطر است و بیشتر تاثیرات مثبت آن که در اینجا توضیح داده شده اندک است اما وقتی این فواید بالقوه را به دیگر لذت‌های چای اضافه کنید، نوشیدن چای کمی لذت‌بخش‌تر می‌شود.

     

    سرویس خبری: علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: چایصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری های نوین
    پست قبلی

    خواص مصرف خرما در هوای سرد

    پست بعدی

    با خوراکی‌ها به جنگ آلزایمر برویم

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۶, ۱۴۰۴
    0

    عبدالعظیم بهفر مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: نمک‌هایی که تحت عنوان نمک دریاچه یا نمک...

    بیشتر بخوانید
    از هر جایی سوسیس و کالباس نخرید! | هر کیلو کالباس مرغوب چند؟

    سوسیس و کالباس سلامت نسل آینده را تهدید می‌کنند!

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    مکمل های مهم برای خانم ها

    ۴ ویتامین‌ کلیدی برای حفظ سلامت روده

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    این میوه تابستانی، «خون» را اصلاح می‌کند!

    میوه‌ای تابستانه که به سلامت قلب کمک می‌کند

    تیر ۲۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ۷ خاصیت شگفت‌انگیز گل کلم برای سلامتی

    با خوراکی‌ها به جنگ آلزایمر برویم

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تولید ارقام جدید ذرت برای سال آینده

    شتاب تابستانه در مزارع فارس/ کشت ذرت علوفه‌ای در ۷۵ هزار هکتار کلید خورد

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    وضعیت بازار شکر مطلوب است

    تیر ۱۲, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    پرداخت ۶۶ درصد مطالبات چایکاران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    توزیع مستمر نهاده‌های دامی عامل اصلی تولید مطلوب محصولات پروتئینی

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.