سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    با انعقاد قراردادی محقق شد تامین دستگاه بسته بندی یکی از شرکت‌های تولیدی از سوی دانش‌بنیان‌ها

    یکی از شرکت‌های دانش بنیان با انعقاد قراردادی نیاز یکی از شرکت‌های تولیدکننده نوشیدنی در زمینه دستگاه اتوماسیون چسب حرارتی برای بسته‌بندی را تامین خواهد کرد.

    توسط فاطمه خداویردی
    مهر ۱۱, ۱۴۰۰
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    با انعقاد قراردادی محقق شد تامین دستگاه بسته بندی یکی از شرکت‌های تولیدی از سوی دانش‌بنیان‌ها

    دستگاه تزریق چسب حرارتی، شیلنگ‌های هیتردار هوشمند، مدول‌های تخصصی تزریق چسب حرارتی به صورت تزریق با فرکانس‌های بالا و الگوهای دلخواه به انضمام المان‌های جانبی، از محصولات فناورانه یکی از شرکت‌های دانش بنیان مستقر در شهرک علمی ‌و تحقیقاتی اصفهان است که در حاشیه رویداد صنایع غذایی که در تاریخ ۱۰ تا ۱۲ شهریور ۹۸ در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد موفق به عقد تفاهمنامه با یکی از شرکت‌های تولید کننده نوشیدنی برای تامین تجهیزات مربوط به اتوماسیون شد.

    این شرکت دانش بنیان تاکنون از بسیاری از خدمات توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی مانند خدمت حمایتی استانداردها، حضور در بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی چاپ، بسته‌بندی و ماشین‌آلات وابسته و یادگیری شرکتی و همچنین تسهیلات اشتغال‌زایی پایدار (قرض‌الحسنه) و سرمایه در گردش استفاده کرده است.

    حامد محمودپور، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ظرفیت تولید این شرکت را سالانه هزار دستگاه عنوان کرد و گفت: این محصول برای بسته‌بندی بدون نیاز به اپراتور استفاده می‌شود که فناوری آن در ایران وجود نداشته و شرکت ما پنج سال پیش با بومی‌سازی این فناوری در کشور، مبدع تولید این دستگاه شده است. به‌طور کلی این دستگاه در تمامی ‌صنایع که نیاز به بسته‌بندی محصول دارند، قابل استفاده است و ما در حال حاضر مشتریانی در حوزه‌های صنایع چاپ و بسته‌بندی، صنایع غذایی، کاشی و سرامیک، صنعت چرم و کیف و کفش و صنعت سلولزی و بهداشتی داریم.

    محمودپور مزیت رقابتی این محصول نسبت به نمونه آمریکایی را توسعه تکنولوژی و بروزرسانی مداوم آن عنوان کرد و گفت: پیش از این تعدادی محصول وارداتی در کشور وجود داشته که قطعات یدکی آن وجود ندارد. همچنین به دلیل هزینه‌های بالای واردات دستگاه، عدم ارائه خدمات پس از فروش، هزینه بالای تعمیر و نگهداری و طولانی بودن زمان دریافت قطعات یدکی، تولید این دستگاه مقرون به صرفه نیست.

    وی ادامه داد: این شرکت پس از چند سال پژوهش توانست برای اولین بار در کشور، سیستم‌های فوق را با قیمت پایین‌تر نسبت به نمونه خارجی، خدمات پس از فروش مطلوب‌تر و تامین ارزان قیمت قطعات یدکی تولید و به بازار عرضه کند. نیاز به فناوری بالا در طراحی و نبود ماشین و ابزارهای خاص و همچنین مواد اولیه در تولید برخی از قطعات مورد نیاز باعث شده تا این تجهیزات به‌صورت بومی‌ تولید نشود.

    محمودپور ضمن اشاره به هدف‌گذاری این شرکت برای تصاحب ۵۰ درصد از سهم بازار، در توصیف ویژگی‌های فنی این دستگاه گفت: دستگاه تزریق چسب دستگاهی است که چسب جامد را ذوب می کند و سپس دمای دستگاه را در یک دمای مطلوب برای چسب موجود در دستگاه ثابت نگه می‌دارد. زمانی که پمپ شروع به کار می‌کند، چسب را از طریق شیلنگ به گان و سپس به بیرون برای استفاده هدایت می‌کند. این دستگاه برای بهبود اتوماسیون و افزایش سرعت تولید، موثر است و در حال حاضر بنا بر تقاضای مجموعه‌های مختلف این دستگاه شخصی‌سازی شده است و ما ۶۰۰ قلم محصول در حوزه چسب گرم تولید می‌کنیم.

    به نقل از روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در مورد قرارداد با شرکت تولیدی، خاطر نشان کرد: این شرکت تولیدی به دلیل داشتن شعبه در شهرهای مختلف کشور به ۲۰۰ دستگاه نیاز دارد. در حاشیه رویداد صنایع غذایی در صندوق نوآوری و شکوفایی، تفاهم‌نامه فروش محصول با این شرکت را منعقد کردیم و به موجب این تفاهم‌نامه یک دستگاه برای انجام آزمایشی عرضه کردیم و بعد از ارزیابی انجام شده قرارداد امضا می‌شود. البته متاثر از همکاری با این شرکت تولیدی و درج آن در رزومه خود، توانستیم با مجموعه‌های دیگری نیز قرارداد امضا کرده و محصول خود را عرضه کنیم.

     

    سرویس خبری: فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: بسته بندیدانش بنیاندستگاه های بسته بندیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیصنایع غذاییصنعت غذافناوری غذافناوری غذا و بخش صنعتفناوری های نوین
    پست قبلی

    عضو هیات مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور مطرح کرد تبعیض میان بخش دولتی و خصوصی در ترخیص کالاهای اساسی

    پست بعدی

    مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه وزارت علوم مطرح کرد پیشنهاد ایجاد کارگروه صنایع غذایی در راستای صنعتی سازی ایده‌ها

    فاطمه خداویردی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه وزارت علوم مطرح کرد پیشنهاد ایجاد کارگروه صنایع غذایی در راستای صنعتی سازی ایده‌ها

    مدیر کل دفتر ارتباط با جامعه وزارت علوم مطرح کرد پیشنهاد ایجاد کارگروه صنایع غذایی در راستای صنعتی سازی ایده‌ها

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    تمهیدات ویژه برای تامین پایدار کالاهای اساسی در استان های مسافرپذیر

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴
    سوال نماینده کبودرآهنگ از وزیر جهاد کشاورزی اعلام وصول شد

    هزینه در امنیت غذایی سرمایه‌گذاری برای امنیت ملی است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.