جمعه, خرداد ۱۶, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    ملون متهم بی‌گناه! واقعیت‌هایی درباره تراریخته نبودن و فواید شگفت‌انگیز ملون

    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    سوت‌زنی| بازار داغ گران‌فروشی پروتئین در فروشگاه‌های اینترنتی

    زیاده‌روی پروتئینی، پیرت می‌کند!

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    ضرورت واردات ۳۰ هزارتن تون ماهیان در ۶ ماهه نخست سال

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    ایران سومین تولیدکننده پسته جهان

    سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد رتبه ۳ تا ۱۹ ایران را در تولید ۲۰ محصول مهم کشاورزی در جهان اعلام کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    دی ۷, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    آخرین آمار منتشر شده از سوی سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) بر اساس آمار سال ۲۰۲۰ نشان می‌دهد که ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات کشاورزی در جهان است و رتبه سوم تا نوزدهم را در تولید ۲۰ محصول مهم کشاورزی دارد.

    ایران در تولید ۴ محصول رتبه ۳ را دارد

    ایران سومین تولیدکننده خرما، عسل، پسته و گردو در جهان است. تولید سالانه خرمای ایران یک میلیون و ۲۸۰ هزار تن است که بر این اساس ایران پس از مصر و عربستان سومین تولیدکننده این محصول در جهان شناخته می‌شود.

    تولید عسل در ایران ۸۰ هزار تن در سال است که بالاترین تولید عسل در یک کشور پس از چین و ترکیه است. تولید عسل چین ۴۵۸ هزار تن در سال برآورد شده است.

    جایگاه سوم پسته ایرانی در جهان

    فائو تولید پسته ایران در سال ۲۰۲۰ را ۱۹۰ هزار تن اعلام کرد و ایران را پس از آمریکا و ترکیه در رتبه سوم قرار داد. ایران به طور سنتی در رتبه اول یا دوم تولید پسته جهان قرار داشته است، اما به دلیل خشکسالی در سال ۲۰۲۰، تولید به شدت کاهش یافت. تولید پسته آمریکا در سال جاری ۴۷۴ هزار تن بوده است.

    ایران با تولید ۳۵۶ هزار تن گردو در رتبه سوم جهان قرار دارد. چین با ۱.۱ میلیون تن گردو در رتبه اول و آمریکا در رتبه دوم قرار دارند.

    رتبه چهارم تولید بادام و هندوانه

    ایران همچنین در تولید بادام و هندوانه رتبه چهارم جهان را دارد. میزان تولید بادام ایران ۱۶۴ هزار تن در سال گزارش شده است. آمریکا با ۲.۳۷ میلیون تن بادام در رتبه اول قرار دارد و اسپانیا و استرالیا در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

    فائو میزان تولید هندوانه در ایران را ۲.۷ میلیون تن اعلام کرده است. چین با ۶۰ میلیون تن هندوانه در رتبه نخست جهان قرار دارد و پس از آن ترکیه و هند قرار دارند.

    رتبه پنجم تولید کیوی نیز مربوط به ایران است. تولید کیوی ایران ۲۸۹ هزار تن در سال است. چین، نیوزلند و ایتالیا اولین تا سومین تولیدکنندگان بزرگ کیوی در جهان هستند. تولید کیوی چین ۲.۲۳ میلیون تن در سال است.

    رتبه ایران در صیفی جات

    ایران در تولید بادمجان رتبه ششم جهان را دارد. تولید بادمجان ایران در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۵۹۵ هزار تن بوده است. چین با ۳.۶ میلیون تن در رتبه نخست و پس از آن هند و مصر قرار دارند.

    ایران در تولید پیاز و گوجه فرنگی نیز رتبه هفتم را دارد. ایران سالانه بیش از ۲ میلیون تن پیاز تولید می‌کند. هند با ۲۶.۷ میلیون تن پیاز بزرگترین تولید کننده این محصول در جهان است. چین و آمریکا به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

    تولید گوجه فرنگی ایران ۵.۷ میلیون تن در سال است که کمتر از تولید تنها ۶ کشور جهان است. چین با ۶۴.۷ میلیون تن در صدر فهرست قرار دارد و پس از آن هند و ترکیه با رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

    ایران همچنین در تولید اسفناج در رتبه هشتم جهان قرار دارد. تولید اسفناج ایرانی ۹۸ هزار تن در سال برآورد شده است. چین با ۲۸ میلیون تن در صدر فهرست قرار دارد. آمریکا و کنیا نیز در رتبه‌های دوم و سوم تولید این محصول قرار دارند.

    فائو میزان تولید پرتقال ایرانی را ۲.۲ میلیون تن در سال اعلام کرده و ایران را نهمین تولیدکننده بزرگ این محصول معرفی کرده است. برزیل با ۱۶.۷ میلیون تن پرتقال در صدر فهرست قرار دارد و هند و چین در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

    ایران در انگور و شکر نیز در رتبه یازدهم قرار دارد. تولید انگور ایران ۱.۹۹ میلیون تن و تولید شکر ۶.۲۲۵ میلیون تن است. چین با ۱۴.۷ میلیون تن انگور در صدر فهرست قرار دارد و پس از آن ایتالیا و اسپانیا قرار دارند. روسیه با ۳۳.۹ میلیون تن شکر بزرگترین تولیدکننده شکر در جهان است و پس از آن آمریکا و آلمان قرار دارند.

    رتبه ایران در تولید گندم و چای

    بر اساس گزارش فائو، ایران دوازدهمین تولیدکننده بزرگ گندم در جهان است. تولید گندم ایران در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۱۵ میلیون تن بوده است. چین با ۱۳۴ میلیون تن بزرگترین تولیدکننده جهان بوده و پس از آن هند و روسیه قرار دارند.

    ایران در تولید چای نیز رتبه دوازدهم را دارد و با تولید بیش از ۸۴ هزار تن در این جایگاه قرار داشته است. چین با ۲.۹۷ میلیون تن چای در صدر فهرست قرار دارد و هند و کنیا با رتبه‌های دوم و سوم قرار دارند.

    ایران در تولید جو نیز در رتبه سیزدهم جهان قرار دارد. تولید جو ایران ۳.۶ میلیون تن در سال بوده است. روسیه با ۲۱ میلیون تن جو در رتبه اول قرار دارد و اسپانیا و آلمان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

    تولید زیتون ایران ۱۰۸ هزار تن در سال است و ایران از این نظر در رتبه هجدهم جهان قرار دارد. اسپانیا با ۸.۱ میلیون تن بزرگترین تولیدکننده زیتون است و پس از آن ایتالیا و تونس قرار دارند.

    سرانجام؛ ایران در تولید دو محصول سیب زمینی و گلابی رتبه ۱۹ را دارد.

    میزان تولید سیب زمینی ایران ۴.۴۷ میلیون تن در سال اعلام شده است. چین با تولید ۷۸ میلیون تن سیب زمینی در رتبه اول قرار دارد. هند و اوکراین دوم و سوم هستند.

    تولید گلابی ایران ۱۲۵ هزار تن در سال بوده است. چین با ۱۶ میلیون تن در صدر فهرست قرار دارد و پس از آن ایتالیا و ایالات متحده به عنوان دومین و سومین تولیدکننده بزرگ در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    • بیشتر بخوانید:
    • رتبه‌های ۳ تا ۱۹ ایران در تولید ۲۰ محصول مهم کشاورزی جهان
    • طی ۱۰ سال آینده؛ ایران سومین تولیدکننده گوشت ماهیان خاویاری جهان خواهد شد
    منبع: خبرگزاری مهر
    برچسب ها: پستهمحصولات کشاورزیهندوانه
    پست قبلی

    آغاز صادرات برنج ایرانی به کشورهای عربی، آمریکایی و روسی

    پست بعدی

    تشکیل کارگروه های تخصصی پنج گانه در شورای راهبردی تحقیقات شیلات

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    0

    محمدرضا طلایی در نشست مشترک با هیات مدیره، بازرس و مدیرعامل اتحادیه مرکزی شرکت‌های تعاونی تولید روستایی ایران، ضمن تأکید...

    بیشتر بخوانید
    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    راهکار نجات باغات خراسان جنوبی از تهدید سرمازدگی چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کشاورزی هوشمند، راه‌حل بحران آب و بهره‌وری پایین

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ارز ترجیحی دوسال است که به آبزی پروری اختصاص داده نمی‌شود

    تشكيل كارگروه هاي تخصصي پنج گانه در شوراي راهبردي تحقيقات شيلات

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    نرخ فرآورده‌های لبنی با اعلام قیمت جدید شیر خام چقدر افزایش می‌یابد؟

    اردیبهشت ۲۷, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    چرا امسال کلزا کمتر کشت شد؟

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    پشت پرده گرانفروشی نان چیست؟

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    چطور کیک بخوریم که وزن کم کنیم؟

    خرداد ۸, ۱۴۰۴
    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.