یکشنبه, تیر ۲۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    افزایش خود سرانه قیمت محصولات لبنی/ قیمت‌ها به اسفند ۱۴۰۰ برمی‌گردد

    کارخانه‌های لبنی خودسرانه قیمت را افزایش دادند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    تولید پایدار دانه‌های روغنی با تکیه بر دانش بومی و معرفی ارقام جدید

    فواید خوردن توت فرنگی

    رشد ۲۰۰ درصدی توت‌فرنگی و حذف کامل قارچ‌کش از گلخانه‌ها با نانوحباب‌ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج تا دو هفته آینده

    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    نمک‌های دریاچه‌ای حاوی فلزات سنگین هستند

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    تعرفه‌های آمریکا به هلو رسید

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه مرغ به کمتر از ۷ هزارتن رسید

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    امسال تولید برنج به یک میلیون و ۸۰۰ هزارتن می‌رسد/قیمت برنج به رقم منصفانه می‌رسد

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    شرط خودکفایی گوشت قرمز در ۳ سال آینده چیست؟

    دبیر ستاد تنظیم بازار؛ صادرات شیرخشک و لبنیات مشمول پرداخت عوارض می‌شود

    افزایش قیمت فرآورده‌های لبنی ادامه دارد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    ایجاد اولین پردیس فناوری کشاورزی با هدف هوشمندسازی در کشور/ تسهیلات اعطایی در طرح دستیار فناور

    مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به تاکید قانون جهش تولید دانش‌بنیان در راه‌اندازی پردیس‌های علم و فناوری، گفت: در این راستا علاوه بر ایجاد پردیس‌های مشترک بخش خصوصی با پارک‌ها، نسبت به راه اندازی پردیس‌های مشترک با وزارتخانه‌هایی چون جهاد کشاورزی اقدام کردیم.

    توسط پروانه خانی
    تیر ۱, ۱۴۰۱
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    سوق یافتن سرمایه‌های میلیاردی یزد به سمت کشاورزی نوین

    دکتر امید رضایی‌فر در اجلاس شورای هماهنگی و برنامه‌ریزی معاونان پژوهش و فناوری منطقه یک اولویت‌های وزارت علوم در دولت سیزدهم در حوزه فناوری را “مرجعیت و دیپلماسی علمی، فناوری و نوآوری”، آموزش، پژوهش و برونداد هدفمند”، “نوآوری فرهنگی و فرهنگ نوآوری”، “شاگرد، فناور و نوآور پرور” و “تولید خدمت، ثروت و سرمایه از دانش” عنوان کرد.

    وی ادامه داد: برای تحقق این اولویت‌ها اجرای راهبردهایی چون توسعه و تکمیل و تقویت زیست بوم فناوری و نوآوری کشور، آموزش و ترویج کارآفرینی و فرهنگ دانش بنیانی کشور، تجاری سازی فناوری و اشتغال آفرینی دانش بنیان، ماموریت گرایی و هدایت ظرفیت‌های فناورانه در جهت رفع نیازها و حل مسایل کلان کشور و طراحی، تدوین و پایش نظام ملی نوآوری کشور را در دستور کار قرار داده‌ایم.

    رضایی‌فر کمک به توسعه اکوسیستم نوآوری استان‌ها (طرح تانا) و ایجاد مراکز کارآفرینی و نوآوری و مراکز رشد و پردیس‌های فناوری را از راهکارهای توسعه و تقویت زیست بوم فناوری و نوآوری کشور نام برد و ادامه داد: از این رو برنامه‌ریزی شده است که مراکز نوآوری، علمی و پژوهشی وابسته به وزارت علوم تا TRL2 از طرح‌ها حمایت کند و حمایت از طرح‌ها تا TRL4 در مراکز رشد واحدهای فناور و حمایت از فناوری تا TRL7 در پارک‌های علم و فناوری صورت خواهد گرفت.

    به گفته وی، حمایت از طرح‌ها تا TRL9 در شهرک‌های صنعتی خواهد بود.

    مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم به قانون جدید جهش تولید دانش بنیان اشاره کرد و یادآور شد: در ماده ۶ قانون جهش تولید دانش بنیان بر تاسیس پردیس‌های فناوری و نوآوری تاکید شده است. در این ماده آمده است “وزارتخانه‌ علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان مراجع صدور مجوز ایجاد مراکز رشد، پردیس‌ها و پارک‌های علم و فناوری، حسب وظایف قانونی آنها موظفند برای دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و پژوهشی دولتی، غیر دولتی و دانشگاه آزاد اسلامی و دستگاه‌های اجرایی که دارای ضوابط قانونی می‌باشند، مجوز تاسیس و راه اندازی پردیس‌های استانی پارک علم و فناوری را صادر کنند”.

    رضایی‌فر خاطر نشان کرد: در این راستا اقدام به راه اندازی پردیس علم و فناوری مشترک پارک خراسان رضوی و شرکت داروسازی ثامن، پردیس مشترک پارک علم و فناوری یزد و دانشگاه یزد، پردیس علم و فناوری دانشگاه تبریز شده است، ضمن آنکه نسبت به تاسیس و راه اندازی اولین پردیس فناوری و نوآوری کشاورزی و منابع طبیعی با ‌همکاری وزارت جهاد کشاورزی با پارک علم و فناوری خراسان رضوی با هدف ترویج و توسعه کشاورزی دانش بنیان، هوشمند و دیجیتال اقدام شده است.

    وضعیت ایجاد پارک‌های فناوری در کشور

    رضایی‌فر به بیان وضعیت پارک‌های علم و فناوری در کشور پرداخت و گفت: در حال حاضر ۴۹ پارک علم و فناوری، ۱۲ پردیس علم و فناوری، ۲۴۶ مرکز رشد واحدهای فناور و ۱۰۸۰۰ واحد فناور ایجاد شده، ضمن آنکه ۱۷۷۸ شرکت دانش بنیان مستقر در پارک‌ها و مراکز رشد تاسیس شده است.

    وی با بیان اینکه با ایجاد این تعداد شرکت دانش بنیان، ۳۲۰ هزار شغل ایجاد شده است، افزود: همچنین ۲۸ پارک استانی در قالب ۶ منطقه فناوری و ۱۱ پارک دانشگاهی وابسته به وزارت علوم و بهداشت ایجاد شده است.

    رضایی‌فر یادآور شد: با این اقدامات در سال ۹۱ تعداد ۱۹ هزار نفر در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد مشغول به فعالیت شدند و این تعداد در سال ۹۲ به ۲۲ هزار و ۳۵ نفر رسیده و در سال ۱۴۰۱ این تعداد بالغ بر ۹۰ هزار نفر شده است.

    ایجاد اولین پردیس فناوری کشاورزی با هدف هوشمندسازی در کشور/ تسهیلات اعطایی در طرح دستیار فناور

    صادرات پارک‌های فناوری

    مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم با اشاره به صادرات پارک‌های علم و فناوری، گفت: میزان فروش این پارک‌ها در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال۹۹ ۶۴ درصد رشد داشته است، به گونه‌ای که در سال ۹۹ مبلغ ۸۴ میلیون و ۹۰۷ هزار و ۳۲۹ دلار فروش داشته‌اند که این میزان برای سال ۱۴۰۰ به ۱۳۰ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۲۰۶ دلار رسیده است.

    وی ادامه داد: همچنین میزان فروش این پارک‌ها در سال‌های ۹۹ تا ۱۴۰۰ رشد ۵۸ درصدی داشته است. این میزان در سال ۹۹ به میزان ۱۱۵ میلیون و ۹۶۵ هزار و ۷۱۴ دلار و در سال ۱۴۰۰، ۱۹۸ میلیون و ۲۹۴ هزار و ۴۰۰ دلار بوده است.

    به گفته وی از کل شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری ۲۸۴۹ (۲۶ درصد) هسته فناوری و ۱۶۶۴ شرکت دانش‌بنیان (۱۷ درصد دانش‌بنیان) هستند.

    ایجاد اولین پردیس فناوری کشاورزی با هدف هوشمندسازی در کشور/ تسهیلات اعطایی در طرح دستیار فناور

    کاهش تقاضا برای استقرار در پارک‌ها

    رضایی فر تاکید کرد: علی‌رغم رشد فزاینده شاخص‌های این حوزه، تعداد فناوران متقاضی حضور در پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد در ۵ سال اخیر مدام در حال کاهش است.

    وی مشکلات موجود در محیط کسب و کار مانند مالیات، بیمه، اوضاع اقتصادی کشور، تحریم، ریسک بالای کارهای فناورانه، مشکلات مربوط به انتقال و پیگیری نتایج تحقیقات در سطح آزمایشگاهی به صورت نظام‌مند و عدم سیاستگذاری و برنامه ریزی برای پر کردن شکاف بین سطح ۴ تا ۷ فناوری را از دلایل عدم تمایل فناوران برای استقرار در پارک‌های فناوری عنوان کرد.

    به گفته وی وضعیت استقرار فناوران در پارک‌های فناوری به این صورت است.

    طرح ملی ترویج کارآفرینی

    مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم به جزئیات طرح ملی ترویج کارآفرینی اشاره کرد و توضیح داد: این طرح در راستای ارتقای دانش کارآفرینی در جامعه دانشجویی با اختصاص سرانه اجرایی می‌شود و در این راستا در فاز اول یک میلیون تومان اعتبار به هر دانشجو برای شرکت در دوره‌های آموزشی و مهارت آموزشی کارآفرینی مقدمات به تعداد ۳۰ هزار دانشجو اعطا خواهد شد.

    وی ادامه داد: در فاز دوم نیز هر دانشجو می‌تواند تا سقف ۵ میلیون تومان از تسهیلات صندوق رفاه دانشجویان برای شرکت در دوره‌های آموزشی و مهارت آموزی کارآفرینی پیشرفته بهره‌مند شود.

    ‌رضایی‌فر تصریح کرد: حمایت از نقش آفرینان مختلف اکوسیستم نوآوری در هر استان با محوریت پارک‌های علم و فناوری جهت حل مسائل بخش دولتی و رفع نیازهای فناورانه بخش خصوصی از طریق فعال کردن ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های علمی و فناورانه دانشگاه‌ها، مراکز رشد، پارک‌های علم و فناوری و اهرم کردن منابع مالی نهادهای مربوط از اهداف این طرح است.

    طرح دستیار فناور

    مدیرکل دفتر پشتیبانی امور فناوری و نوآوری وزارت علوم اجرای طرح دستیار فناوری را یک دوره زمانی ۶ ماهه کار دانشجویی دانست که طی آن دانشجویان در یک شرکت دانش بنیان مشغول به فعالیت خواهند بود و گفت: اهداف این دوره شامل توسعه همکاری متقابل پارک‌های فناوری با دانشگاه‌ها،‌ ارتقای توان پاسخگویی دانشگاه به نیازهای جامعه و مهارت آموزی دانشجویان برای ورود به بازار کار تعریف شده است.

    وی مخاطبان این طرح را دانشجویان کارشناسی تا دکتری عنوان کرد و گفت: به دانشجویان دوره کارشناسی که در این طرح مشارکت داشته باشند، ماهانه مبلغ یک میلیون تومان، به دانشجویان کارشناسی ارشد مبلغ دو میلیون تومان و به دانشجویان دوره دکتری مبلغ سه میلیون تومان به صورت ماهیانه پرداخت خواهد شد.

    به گفته این مقام مسؤول، فرآیند اجرای طرح دستیار فناوری از اول مرداد تا ۳۰ دی ماه تعیین شده است.

    سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: پارک علم و فناوریپردبس فتاوری کشاورزیترویج کارآفرینیحوزه فناوریطرح دستیار فناورفناوری های نوین
    پست قبلی

    نماینده اتاق اصناف کشور: پیگیر مشکلات مالیاتی واحدهای صنفی خُرد هستیم

    پست بعدی

    کدام کالاها بیشتر احتکار می‌شود؟

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    تولید گوشت از پروتئین آفتابگردان؛ گامی به سوی امنیت غذایی

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    همچنان‌که جهان با تغییر اقلیم و کاهش منابع، دست‌وپنجه نرم می‌کند، بشقاب‌های غذای ما به آرامی در حال تکامل هستند....

    بیشتر بخوانید
    سبزی معجزه‌گری که در نقش مُسکن عمل می کنند

    تولید طعم‌دهنده نعنا با فرمولاسیون نانویی

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    میان اتاق بازرگانی البرز و کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران امضاء شد:

    خرداد ۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کدام کالاها بیشتر احتکار می‌شود؟

    کدام کالاها بیشتر احتکار می‌شود؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    مطالبات تولیدکنندگان دانه‌های روغنی به فوریت پرداخت می‌شود

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / وقفه‌ای در جریان تامین و توزیع کالا وجود ندارد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    بازار برنج به زودی متعادل می‌شود

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.