دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    امکان استفاده از آب شور در کشاورزی با روش دانش‌محور میسر شد/کاهش هزینه تصفیه آب

    محققان یکی از شرکت‌های فناور روشی را برای کاهش اثرات شوری آب ارائه کردند که به گفته آنها استفاده از آنها در حوزه کشاورزی موجب افزایش بهره‌وری، در حوزه شیلات موجب کاهش رشد عوامل بیماری زا و افزایش گوشت دهی ماهیان و در تصفیه خانه ها موجب کاهش هزینه های تصفیه پساب خواهد شد.

    توسط پروانه خانی
    دی ۲۵, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    تحویل حجمی آب به کشاورزان در کارگروه ملی سازگاری باکم آبی تصویب شد

    جواد زین الدینی، مدیر عامل این شرکت فناور ، با بیان اینکه ۲۲ سال است که در زمینه کارهای نو فعال شده ایم، گفت: یکی از دستاوردهای این شرکت، اصلاح مغناطیسی آب است. ما با استفاده از این روش می‌توانیم با آبیاری مغناطیسی، در حوزه هایی چون صنعت، دام و طیور، کشاورزی و شیلات و آبزی پروری گام های مؤثری برداریم.

    وی در خصوص آب مغناطیسی توضیح داد: آبی که برای کشاورزی استفاده می شود، فرکانس خاصی به آن می دهیم که باعث افزایش حلالیت شده و نفوذپذیری آب افزایش می یابد.

    مدیر عامل این شرکت با بیان اینکه هر چقدر سختی آب بالاتری داشته باشیم، نمک در پیرامون ریشه رسوب بیشتری دارد، یادآور شد: در حال حاضر کل کشور در خطر کم آبی و شوری آب قرار دارد و این کمبود آب موجب شده که به سمت برداشت آب های زیر زمینی حرکت کنیم و این امر موجب شده کشاورز آب شور را به مصرف کشاورزی برساند.

    زین الدینی ادامه داد: از این رو نیاز است تا اثرات شوری آب را در بخش کشاورزی مدیریت کنیم که برای این منظور ما راهکار مغناطیسی کردن آب را ارائه دادیم؛ چرا که این روش اجازه نمی دهد آب در اطراف ریشه نفوذ کند.

    به گفته وی، رسوب نمک در پیرامون ریشه موجب خفگی گیاه و در نهایت کاهش سطح عملکرد مزارع می شود.

    مدیر عامل این شرکت اضافه کرد: در خارج از کشور ۱۰ تا ۱۵ تن در هر هکتار گندم برداشت می شود، ولی در ایران این میزان به دو تن نیز رسیده است که یکی از دلایل کاهش سطح عملکرد، شوری آب است.

    وی با تاکید بر اینکه دستگاهی که ما برای این موضوع عرضه کردیم، چسبندگی را از آب می گیرد و نفوذپذیری آب را افزایش می دهد، خاطر نشان کرد: آب شور در خاک نفوذ نمی کند و اگر نفوذ کند، در خلل و فرج خاک به دام می افتد و در نتیجه خاک را سفت تر و شورتر می کند، ولی دستگاه ما بدون آنکه چیزی به آب بدهد و یا از آن بگیرد، نفوذپذیری آب را افزایش می دهد و ادامه این روند موجب شسته شدن شوری آب خواهد شد.

    زین الدینی با اشاره به دستاوردهای استفاده از این دستگاه، گفت: استفاده از این روش در کشاورزی موجب افزایش برداشت و زودرس شدن محصولات کشاورزی می شود، چرا که عناصر غذایی و معدنی بهتر جذب گیاه می شوند، ضمن آنکه مصرف کود و سم نیز کاهش می یابد.

    وی با اشاره به کاربردهای این دستگاه در شیلات و آبزی پروری، اظهار کرد: استفاده از این دستگاه در صنعت شیلات موجب کاهش رشد جلبک خواهد شد، در نتیجه اکسیژن در دسترس ماهی افزایش می یابد و در نتیجه رشد ماهی بیشتر خواهد شد.

    این محقق ادامه داد: آب مغناطیسی یک اشعه UV از خود متصاعد می کند و این اشعه موجب می شود که از رشد عوامل بیماری زا جلوگیری کند، از این رو میزان تلفات آبزیان کاهش خواهد یافت.

    مدیر عامل این شرکت کاهش غذادهی به آبزیان را از دیگر اثرات مفید آب مغناطیسی در بخش شیلات دانست و گفت: قیمت خوراک ماهی افزایش یافته است و استفاده از این دستگاه موجب کاهش غذادهی و افزایش گوشت دهی در ماهیان شده است.

    وی با تاکید بر اینکه میزان مغناطیس به آب مصرفی در حوزه های مختلف بر اساس نوع خاک و آب مصرفی در منطقه است، یادآور شد: در کشاورزی آب باید قابل کشت باشد تا بتوان از اثرات این دستگاه بهره برداری کرد.

    این محقق اضافه کرد: با این دستگاه امکان تصفیه پساب وجود ندارد، ولی اگر در تصفیه خانه ها این دستگاه نصب شود، از آنجایی که قدرت ترسیب مواد آلی را افزایش می دهد، باعث می شود آلودگی آب ها کمتر شود و هزینه تصفیه پساب کاهش یابد.

    • بیشتر بخوانید :
    • استفاده از آب مغناطیسی برای اولین بار در مزارع پرورش ماهی آذربایجان‌شرقی

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: آب شورآب مغناطیسیتولید دانش بنیان و اشتغالزاکشاورزی
    پست قبلی

    اجرای کامل طرح هوشمندسازی راهی موثر در جلوگیری از انحراف آرد و نان

    پست بعدی

    معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان: خوزستان ظرفیت خوبی برای پرورش شتر دارد/ پرورش شتر در ۱۴ شهرستان

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    وحید صباغ در گفت و گو، اظهار کرد: در گذشته حبوبات به صورت بهاره کشت می‌شد اما طی چند سال...

    بیشتر بخوانید
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    جهاد کشاورزی کرمان به پرورش‌دهندگان شتر تسهیلات می‌دهد

    معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان: خوزستان ظرفیت خوبی برای پرورش شتر دارد/ پرورش شتر در ۱۴ شهرستان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    آغاز ثبت‌سفارش جدید چای و حبوبات از ۷ تیر

    تیر ۴, ۱۴۰۴

    اعتبار مقابله با سوسک سرخرطومی در کرمان کافی نیست/ردیابی ۵۰ هزار نخل از اول سال

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    سراوان قطب نوظهور خرمای ایران

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مشکلی در تامین مرغ ایام محرم نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.