معاون جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران گفت: برای پرورش ماهیان دریایی و تامین نهادهای لازم مطالعات آمایش سرزمینی خوبی انجام شده و در موضع بیوتکنولوژی تولید بچه ماهیان دریایی باید اصلاح نژاد انجام شود.
حسینی با بیان اینکه برای تولید هوشمند بچه ماهیان دریایی در مرحله نخست باید به موضوع نهادهها و تجهیزات توجه کرد، گفت: تجهیزاتی که در حوزه آبزی پروری و مکانیزه کردن مزارع وجود دارد مانند نانواکسیژن و نانو حبابها و … تنوع زیادی دارند که برای تامین آنها باید برنامه ریزی شود.
او گفت: از ۷ هزار مزرعه پرورش ماهی سردآوی ۴ هزار و ۹۰۰ مزرعه مجهز شده اند و اگر بتوانیم سیستمهای نانو حباب، بحثهای فیلترها و بحث آب برگشتی استفاده کنیم، بهره وری افزایش بیشتر خواهد داشت.
معاون جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات ایران افزود: ۱۸ هزار مزرعه گرماوری فعال داریم که هزار و ۱۸۰۰ تا از آنها هواده دارند و ۱۸۰۰ تا هم در ۱۴۰۱ مجهز خواهند شد.
او افزود: از ۸۲۷ مزرعه میگو ۷۰۳ مزرعه مجهز به هواده هستند که ۴۲ واحد هم در سال جاری به این تعداد افزوده خواهد شد.
حسینی با بیان اینکه بعضی از مزارع برای مکانیزه شدن نیازمند برق هستند، اما در تامین زیر ساخت آن مشکل وجود دارد، گفت: در جریان سفرهای استانی وزیر جهاد کشاورزی، ۸ هزار میلیارد ریال برای صنعت شیلات اختصاص یافت که بخش عمدهای از آن برای زیرساختهای مورد نیاز و رساندن برق و تجهیزات اولیه به مزارع در نظر گرفته شده است.