بهتر است در ماه مبارک رمضان برخی عادات غذایی خود را کنار بگذاریم تا بتوانیم ایام روزهداری را به خوبی بگذرانیم. بنابراین باید اطلاعات خود را درباره اینکه چه مواد غذایی را در زمان افطار مصرف کنیم افزایش دهیم:
- بهترین ماده غذایی برای تنظیم قند خون | کدام بیماران دیابتی نمیتوانند روزه بگیرند؟ | توصیه تغذیهای برای بیماران دیابتی در ماه رمضان
- بهترین دمنوش برای سحری | برای درمان کم آبی بدن چه بخوریم؟
- این مواد غذایی در ماه رمضان تشنهتان میکند
- افطار را چگونه شروع کنیم؟ ممکن است بسیاری مطلع نباشند که برای افطار باید دو مرحله را بگذرانیم تا بعد از چندین ساعت گرسنگی و تشنگی، به معده فشار نیاید. به همین دلیل مهم است که با چه چیزی افطار کنیم: 1- در این زمان بهتر است روزه را با چند دانه خرما یا رطب باز کنید. 2- و بعد از آن آب یا شیر ولرم بنوشید. 3- سپس وعده دیگر را میل کنید که بهتر است مقداری سوپ عدس و سالاد باشد. 4- دو ساعت بعد از افطار به جای مصرف زولبیا، بامیه و دیگر شیرینیها بهتر است از میوه یا آجیلهای خام و بادام زمینی که سرشار از اسیدهای چرب امگا ۳ است استفاده کنید؛ زیرا این روغنها برای افزایش تحمل و رفع تشنگی مفید هستند.
- بهترین غذای افطار ؟
بهترین غذای افطار ویژگی غذای افطار چه باید باشد تا نیروی از دست رفته را به بدن بازگرداند؟ افطار شما باید ویژگیهای یک صبحانه سالم را داشته باشد: برای افطار یک غذای کمکالری در نظر بگیرید که هضم آن آسان است. مهمترین مسئله در افطار، تامین آب و قند خون شماست. خرما یکی از بهترین و مهمترین غذاها برای افطار است که گلوکز و آب بدن شما را تامین میکند. بعد از افطار بهتر است هر ساعت یک لیوان آب تا هنگام سحر بنوشید. قهوه و چای جزو مایعاتی که باید بخورید، محسوب نمیشوند؛ چرا که مانع جذب مواد معدنی و ویتامینها و در نتیجه کمآبی بدن خواهند شد. پرخوری هنگام افطار معده را با مشکلات زیادی روبه رو میکند. در هنگام افطار کمتر از غذاهای چرب استفاده کنید، چون سبب بیاشتهایی فرد در وعدهی سحر میشود. غذاهای چرب نیاز به زمانی طولانی برای هضم دارند و حتی خواب فرد را نیز به هم میریزند. وعده افطار را درست میل کنید تا برای سحر مشکلی ایجاد نشود. - پیوست خبری : اخبار علمی -تغذیه و سلامت
منبع:
همشهری انلاین