دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    افزایش ۱۸ درصدی تولید در بخش کشاورزی طی ۴ تا ۵ سال آینده

    رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در تهران، گفت: مهمترین مطالبه رئیس جمهور از ما مطالبه مقام معظم رهبری در ابتدای سال و دانش بنیان شدن کشاورزی است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۲۷, ۱۴۰۱
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    خیام نکوئی با اشاره به مطالبه رئیس جمهور در خصوص تحول بخش کشاورزی، یادآور شد: باید به معنای واقعی مردمی کردن را در حوزه دانش بنیانی کشاورزی عملیاتی کنیم؛ یعنی کسانی که به عنوان بخش خصوصی از جمله کشاورزان پیشرو، دانشگاهیان، شرکت‌های فناور و استارتاپی اگر بنا است تا ماموریتی را در بخش کشاورزی انجام دهند ما مکلف هستیم تا شرایط نقش آفرینی آنان را تسهیل کنیم.

    معاون وزیر تصریح کرد: در اینکه مجموعه امکان دولت محدود است تردیدی وجود ندارد، ولی یک اتفاق بزرگ باید در بخش کشاورزی بیافتد و بخش کشاورزی باید ظرفیت نفود دانش در دولت سیزدهم از ۶ به ۱۲ درصد افزایش دهد.

    به گفته وی، ظرفیت نفوذ دانش ارتباط مستقیم با افزایش مستقیم میزان تولید در بعد کمی و کیفی دارد.

    خیام نکویی تصریح کرد: چشم انداز ما در بخش کشاورزی در مرحله اول افزایش ضریب خودکفایی در محصولات استراتژیک تا رسیدن به خودکفایی است. دستیابی به امنیت غذایی، سپس دستیابی به امنیت غذایی پایدار و مرحله مورد انتظار مقام معظم رهبری اقتدار غذایی است.

    رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: اقتدار غذایی یعنی علاوه بر تامین امنیت غذایی پایدار مردم کشور، قدرت آن را داشته باشیم در مواردی که توانمندی داریم غذای برخی از کشور‌های منطقه را نیز تامین کنیم.

    او با اشار به اینکه ما باید در قدم اول در محصولات راهبردی در کشور خودکفا شویم، افزود: محدودیت اراضی، مشکلات محیط زیستی و محدودیت منابع آبی وجود دارد و با در نظر گرفتن همه محدودیت‌ها و مشکلات محیط زیستی و کاهش ۱۰ میلیارد مکعبی آب قابلیت افزایش ۱۸ درصدی تولید در بخش کشاورزی طی ۴ تا ۵ سال آینده وجود دارد؛ یعنی قابلیت داریم ۱۲۵ میلیون تن تولید محصولات کشاورزی را به ۱۵۲ میلیون تن برسانیم که البته نیازمند آن است تا الزاماتی از جمله عزم و اراده قوی برای حمایت از بخش کشاورزی در کشور ایجاد شود.

    خیام نکویی گفت: هیچوقت حمایت معنوی در بخش کشاورزی در طول ۴ دهه مانند شرایط کنونی نبوده است.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: امروز ۴ میلیون سطح زیر کشت دیم و ۲ میلیون هکتار سطح زیر کشت آب است که به مفهوم آن است که اگر دانش را به گندم ورود دهیم و از هر هکتار گندم به طور متوسط ۵ تن در کشت گندم آبی و در هر هکتار ۱ تن در گندم دیم برداشت شود ما ۱۴ میلیون تن تولید در بخش کشاورزی خواهیم داشت.

    به گفته وی، میانگین تولید گندم در هکتار ۳۰۰ تن بوده که با طرح اجرای طرح جهش دیم‌زار‌ها به ۹۰۰ کیلوگرم در هکتار رسیده و ۳ برابر شده است که لازمه این مهم؛ عزم، سازماندهی، شناسایی راهکارها، و اجرای زنجیره متمرکز دیده شود.

    وی گفت: امروز در سازمان تات بر اساس نگاه رهبر معظم انقلاب و تاکیدات رئیس جمهوری ریل گذاری جدیدی شروع شده و برای ریل گذاری جدید موتور محرک موسسات پژوهشی با معاونت‌های اجرایی شروع شده است.

    نکویی با بیان اینکه برای ما قابل قبول نیست که ۷۵ درصد بهره برداران بخش کشاورزی یا مطلقا بی سواد هستند و کم سواد هستند، افزود: مصمم هستیم تا پایان سال ۳۹ هنرستان بخش کشاورزی را فعال کنیم که بخشی از آن شبانه روزی است؛ برای اینکه فارغ التحصیلان هنرستانی امروزه بخشی از مدیران عالی این کشور هستند.

    رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، گفت: برنامه ما برای تقویت کشاورزان آینده این قشر جایگزینی ۷۵ درصد بهره برداران بی سواد و کم سواد است که میانگین سنی بهره بردارن بخش کشاورزی ۵۲ سال است.

    وی با بیان اینکه ایجاد، توسعه و استقرار شرکت‌های دانش بینیان در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شده است، گفت: انتقال فناوری به بخش خصوصی بسیار اهمیت دارد، زیرا رشد دانش سریع استو باید سخاوتمندانه فناوری‌ها به بخش خصوصی منتقل شود.

    سرویس خبری: کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبرگزاری صداو سیما
    برچسب ها: بخش کشاورزیجهاد کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تبدیلی و کشاورزیکشاورزی و باغبانیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    روند کاهشی قیمت برنج در بازار

    پست بعدی

    ریختن شیر داخل چای صحیح است یا غلط؟

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    وحید صباغ در گفت و گو، اظهار کرد: در گذشته حبوبات به صورت بهاره کشت می‌شد اما طی چند سال...

    بیشتر بخوانید
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    نوشیدن کدام چای به حفظ وزن ایده‌آل کمک می‌کند؟

    ریختن شیر داخل چای صحیح است یا غلط؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    تولید گوشت کشور مصرف سالانه بازار را پاسخ می‌دهد

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    رفع ممنوعیت واردات به تنظیم بازار برنج کمک می‌کند؟

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    بحران جدی تامین کالای اساسی در شرایط حساس نخواهیم داشت/ تدوین نقشه راه در شرایط جنگی

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.