شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    چه افرادی به رژیم غذایی فاقد گلوتن نیاز دارند و چرا؟

    ارتباط شگفت‌انگیز گلوتن با افسردگی و اسکیزوفرنی

    اگر کود به میزان کافی وجود دارد پس چرا در اختیار کشاورزان قرار نمی گیرد؟

    یک میلیون تن کود برای باغات کشور نیاز است

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    امنیت غذایی کشور تحت تاثیر تغییرات اقلیمی است

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    افت بارش در کانون تولید غلات کشور

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    از پیش بینی برداشت ۱۲۰۰ تن گردو تا برداشت ۹۳ هزار تنی سبزیجات از مزارع آمل

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید تضمینی گندم به ۶.۷ میلیون تن رسید

    به چند دلیل مهم باید آب و لیمو بنوشیم

    معجون‌های ضد گرمازدگی؛ بدنتان را در تابستان بیمه کنید

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    اصفهان، پایتخت نان‌های سنتی کشور/ کم‌ترین دورریز نان کشور مربوط به اصفهان است

    مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: استان اصفهان عنوان «پایتخت نان‌های سنتی کشور» را به دلیل تنوع، کیفیت و شرایط بهداشتی به خود اختصاص داده است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مرداد ۱۸, ۱۴۰۰
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    محسن ضیایی پیش از ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران ضمن تبریک روز خبرنگار اظهار داشت: ادارات غله زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولت هستند و حدود ۲۰ روز است که به زیرمجموعه وزارت جهاد کشاورزی درآمده است.

    مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان ادامه داد: کار این مجموعه تأمین، نگهداری و توزیع کالاهای استراتژیک اساسی است.

    وی در ادامه بیان‌ داشت: کالاهای استراتژیک شامل گندم، شکر، برنج و روغن است و کار اصلی بر گندم و آرد و نان است؛ صفر تا ۱۰۰ تأمین این موارد در اختیار دولت است که گندم را کیلویی ۵ هزار تومان از کشاورز می‌خرد و نان را به مردم ۶۶۵ و ۹۰۰ تومان می‌فروشد و‌ حدود ۵۰ هزار میلیارد بر گندم و آرد و نان یارانه می‌دهد.

    ضیایی خاطرنشان کرد: گندم مورد نیاز استان اصفهان در طول سال ۶۰۰ هزار تن است که حدود ۲۰۰ هزار تن آن در خود استان و مابقی از دیگر استان‌ها و کشورها تأمین می‌شود.

    مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: حدود ۶۰۰ هزار تن تا ۸۰۰ هزار تن فضای نگهداری گندم ایجاد کرده‌ایم و علاوه بر تأمین گندم استانی می‌توانیم معین چند استان دیگر هم باشیم.

    وی تأکید کرد: در حال حاضر حدود ۴۸۰۰ واحد نانوایی در استان فعال است و همگی در سامانه ثبت شده‌اند و سهمیه‌های ‌مشخص دارند و به دنبال هستیم که مکان دقیق آن‌ها در نقشه‌ها نیز مشخص شود.

    ضیایی عنوان کرد: در بحث‌ صنف و صنعت که شامل تولید نشاسته، بیسکوییت، رشته و … است حدود ۲۰۰ الی ۳۰۰ هزار تن مصرف استان است و در این مورد اصفهان حرفی برای گفتن دارد.

    کارخانه‌های تولید آرد اصفهان جزو کارخانه‌های برتر کشور است

    مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان یادآور شد: در بحث‌ تولید آرد ۲۰ واحد کارخانه تولیدی داریم که بنا بر تأیید دستگاه‌های ناظر جزو کارخانه‌های برتر کشور هستند یعنی مجهز به علم روز هستند و آرد خوبی دارند و ظرفیت آن یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید آرد است و میانگین با ۶۰ درصد ظرفیت در حال فعالیت هستند.

    وی در ادامه اظهار کرد: استان اصفهان عنوان «پایتخت نان‌های سنتی کشور» را به دلیل تنوع و کیفیت و شرایط بهداشتی به خود اختصاص داده است، یکی از پارامترهای بهداشت جهانی که اصفهان را به عنوان پایلوت قلب سالم معرفی کرد همین مورد بود.

    کم‌ترین دورریز نان کشور مربوط به اصفهان است

    ضیایی گفت: استان اصفهان در بحث‌ آرد و نان سرآمد است زیرا بیش‌ترین سرانه آموزش نانوایان را در اصفهان داریم و مورد بعدی فرهنگ درست و بالای مردم اصفهان است و کم‌ترین دورریز نان مربوط به اصفهان است که در این مورد برآورد دورریز نان استان کم‌تر از ۵ درصد است.

    مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان بیان داشت: شاید حدود ۱۰ درصد این موارد مربوط به عملکرد اداره غله است و ۹۰ درصد آن مربوط به مردم است.

    وی خاطرنشان کرد: با وجود ۲ کارخانه بزرگ تصفیه شکر، حدود ۲۰ تا ۲۵ درصد شکر خام‌ دولتی که وارداتی است را دریافت می‌کنیم و تصفیه می‌کنیم و به حدود ۱۰ استان ارسال می‌کنیم؛ در بحث شکر استان اصفهان علاوه بر تأمین شکر خود شکر ۱۰ استان مثل مرکزی، قم، کرمان، کردستان و… را تأمین می‌کند.

    ضیایی همچنین عنوان کرد: کالای اساسی بعدی برنج است و متولی تحویل برنج‌های وارداتی هستیم و بعضاً برای برخی استان‌ها ذخیره می‌کنیم؛ عمده کار دولت در این‌ مورد‌ ‌این‌ است که در مواقع لازم ورود پیدا می‌کند.

    ۱۵ هزار تن برنج برای کمک‌های مؤمنانه عرضه شده است

    مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان تأکید کرد: از ابتدای امسال حدود ۳۰ هزار تن برنج وارد استان شده است و حدود ۱۵ هزار تن آن را برای کمک‌های مؤمنانه و دیگر موارد با قیمت دولتی عرضه کردیم.

    وی توضیح داد: اگر دولت به بخش کالاهای اساسی ورود پیدا نکند در صورتی که در تنگنا قرار بگیریم بخش خصوصی نیز از عرضه آن امتناع می‌کند و دچار احتکار می‌شویم.

    ضیایی ابراز کرد: کالای اساسی چهارم که زیرمجموعه بازرگانی دولتی بوده روغن است و در استان‌هایی که ظرفیت ذخیره‌سازی وجود دارد همه ساله قراردادی می‌بندیم و روغن خام را به استان می‌آوریم و ذخیره‌سازی می‌کنیم؛ تأمین روغن خام برای مواقع ضروری از وظایفی است که به ما و شرکت مادر محول شده است.

    مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان گفت: حدود ۵۰ درصد وظیفه اصلی شرکت شامل بخش آرد و نان است و ۵۰ درصد دیگر مربوط به ۳ کالای اساسی دیگر است.

    وی یادآور شد: تا‌ اواخر مرداد ۱۳۹۸ شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه‌ای بودیم و ۳ استان اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری در یک منطقه بودیم و پس از آن شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۱۰ تبدیل به اداره کل غله و‌ خدمات بازرگانی شد.

    میانگین مصرف آرد استان اصفهان ۶.۷ کیلوگرم برای هر نفر است

    ضیایی مطرح کرد: میانگین مصرف آرد استان اصفهان ۶.۷ کیلوگرم است و بیش‌ترین مصرف مربوط به شهرستان‌های غربی است؛ در هر شهرستان کارگروه‌هایی وجود دارد که مکلف هستند هر هفته جلسه‌ای تشکیل دهند.

    مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان در خصوص خرید گندم اعلام کرد: ۲ نوع خرید گندم داریم که یکی مستقیماً از خود کشاورز داخل استان است و دیگری خارج از استان است.

    وی گفت: کشور ما کشور عادی نیست و روزانه دچار تحریم‌های مختلف می‌شود به همین دلیل علی‌رغم هزینه‌هایی که وجود دارد نیاز و به صرفه است در گندم خودکفا باشیم.

    ضیایی در خصوص صادرات کالاهای اساسی اذعان کرد: در زمینه کالاهای اساسی معمولاً صادراتی جز مشتقات آن  نداریم و مصرف گندم کشور حدود ۱۱ الی ۱۲ میلیون تن در سال است.

    مدیرکل اداره غله و خدمات بازرگانی استان اصفهان در پایان بیان کرد: ۲ نرخه بودن قیمت نان از اصفهان آغاز شد و در کل کار خوبی است؛ از اواسط سال گذشته این طرح در اصفهان پیاده شد و تا الآن ۲۵ واحد آزادپزی در اصفهان مجوز گرفته‌اند و هدف آن ایجاد رقابت بود و ۴هزار و ۸۰۰ واحد سهمیه دولتی دارند.

    سرویس خبری : اقتصاد و بازار

    منبع: خبرگزاری فارس
    برچسب ها: اقتصاد و بازارامنیت غذاییصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاوزارت جهاد كشاورزى
    پست قبلی

    رشد ۳۰ درصدی حمل کالای کشاورزی خوزستان در سال جاری/ تخلیه بنادر از‌ کالای اساسی تا یک ماه آینده

    پست بعدی

    ب. آ برند محبوب مردمی در سال 1400

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود
    اخبار اقتصاد و بازار

    تقویت زنجیره ارزش از مرزعه تا مصرف کننده اجرایی می شود

    توسط هانیه سیفی مجد
    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    0

    ارتقای استاندارد‌های ایمنی و بهداشت مصرف، برندسازی، بازاریابی صادرات محور و تقویت زنجیره ارزش از مزرعه تا مصرف کننده یکی...

    بیشتر بخوانید
    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مالیات ارزش افزوده انواع گوشت و فرآورده‌های گوشتی تعیین تکلیف شد

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    تولید قزل آلا به ۱۲۰ هزارتن می‌رسد

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    تولید ماهانه مرغ به ۲۴۰ هزارتن رسید/ مشکلی در تامین مرغ کشور نداریم

    مرداد ۴, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ب. آ برند محبوب مردمی در سال 1400

    ب. آ برند محبوب مردمی در سال 1400

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    کمبودی در عرضه دام و گوشت قرمز نداریم

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    حقوق یک درصدی واردات گوشت قرمز ابلاغ شد

    توقفی در واردات گوشت نداشتیم/ ذخایر گوشت منجمد مطلوب است

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    نرخ‌منطقی خرید تضمینی گندم برای سال زراعی جدید حداقل ۳۰ هزارتومان

    تیر ۳۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.