سه شنبه, تیر ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    حدود ۲۰ درصد اهداف چشم‌انداز ۲۰ ساله کشاورزی محقق شد

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    از تولید سالیانه ۶۵ تُن لیمو لایم کوات تا پرورش آناناس در همدان

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    استان کویری قم و قابلیت توسعه صنعت آبزی پروری

    مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان با بیان این که در سال گذشته میزان ۲۱۲۸ تن انواع آبزیان گرمابی، سردابی، خاویاری، تیلاپیا و بیش از ۶ میلیون قطعه ماهیان زینتی در ۳۴۷ مرکز پرورش ماهی استان تولید گردید، یادآور شد: برای سال جاری تولید ۲۳۰۰ تن انواع آبزیان پیش بینی شده و در سال پایانی برنامه هفتم توسعه میزان تولید ۳۰۰۰ تن آبزیان در نظر گرفته شده است.

    توسط هستی محمدمهدی پور
    مرداد ۱۸, ۱۴۰۱
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    حمایت از مزارع پرورشی با آبزی پروری قراردادی

    خشکسالی از بلایای طبیعی محسوب می‌شود که می تواند در همه جنبه‌های زندگی و بخش‌های مختلف جامعه تأثیر مستقیم و غیر مستقیم داشته باشد و باید گفت خشکسالی معلول دوره‌ای از شرایط خشک غیر عادی است که دوام زیادی دارد و باعث به هم خوردن تعادل در وضعیت هیدرولوژی می‌شود، تمایز این پدیده با سایر بلایای طبیعی در این است که خشکسالی به تدریج و در دوره زمانی طولانی عمل می‌کند و ممکن است آثار آن پس از چند سال ظاهر شود از این رو آن را پدیده و بلیه‌ای خزنده می‌دانند.

    می توان گفت کشاورزی اولین بخش اقتصادی است که تحت تاثیر خشکسالی قرار می‌گیرد به این ترتیب زمانی که رطوبت خاک از نیاز واقعی محصول کمتر باشد و به خسارت در محصول منجر شود خشکسالی رخ داده، البته نیاز آبی گیاهان با هم متفاوت است از این رو مفهوم خشکسالی برای محصولات مختلف یکسان نیست.

    آبزی پروری به عنوان یکی از زیر مجموعه های بخش کشاورزی در هنگام خشکسالی می ‌تواند تحت اثر سوء قرار بگیرد این مشکل در استان ‌های غیر ساحلی یعنی در استان‌ هایی که از منابع آب ‌های داخلی مثل چاه‌ های کشاورزی، قنوات، چشمه ها و رودخانه برای پرورش آبزیان استفاده می ‌کنند اثرات بیشتری به دنبال دارد.

    استان قم از جمله استان هایی است که با توجه به اقلیم خشکی که دارد همیشه با معضل کمبود آب مواجه بوده اما این معضل در سال های اخیر با توجه به کمبود سطح بارش ها بیش از همیشه خود را نشان می دهد بنابراین با وجود خشکسالی یکی از مسائل مهم حفظ و تأمین امنیت غذایی است و در این بین صنعت آبزی پروری می تواند نقشی پر رنگ در تأمین امنیت غذایی ایفا کند.

    استان قم نیز با وجود همه این محدودیت های منابع آبی در صنعت آبزی پروری جایگاه خوبی پیدا کرده که نه تنها به تأمین امنیت غذایی کمک می کند بلکه افزایش و رونق اشتغال را هم به دنبال دارد.

    در همین راستا در خصوص همسو بودن پرورش آبزیان با فعالیت های کشاورزی، جایگاه استان در صنعت آبزی پروری و امکان توسعه آن، میزان تولید و صادرات محصولات آبزی با مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان قم به گفت و گو پرداختیم.

    سید محمد رضا طاهری مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان قم با اشاره به این که فعالیت پرورش آبزیان همسو با فعالیت های کشاورزی بوده، تصریح کرد: به ‌خصوص پرورش ماهیان خاویاری دارای توجیه و بازده اقتصادی مناسبی است و در همین رابطه با استفاده از روش‌ های نوین آبزی‌پروری، گسترش مکانیزاسیون استخر ها، مدیریت بهینه بهداشت، بهره‌گیری از سامانه‌ های تصفیه فیزیکی و بیولوژیکی آب، توجه به پرورش گونه ‌های مناسب با شرایط اقلیمی استان و نصب اینورتر در چاه های کشاورزی، فعالیت‌ های مرتبط با تولید آبزیان در استان قابلیت توسعه هر چه بیشتر را دارد.

    طاهری ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۵ دوره آموزشی تخصصی تکثیر و پرورش و مکانیزاسیون آبزیان جهت کارشناسان مراکز خدمات کشاورزی غیر دولتی استان برگزار گردیده است.

    وی اضافه کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۰ با همکاری مدیریت هماهنگی ترویج کشاورزی تاکنون ۶ برنامه رادیویی جهاد سبز در خصوص پرورش ماهیان گرمابی، تیلاپیا، زینتی، سردابی، زالوی طبی و فوائد مصرف آبزیان بمدت ۴۹۵ دقیقه و ۴ برنامه تلویزیونی زنده با عناوین ماهیان زینتی، سردابی و زالوی طبی بمدت ۱۵۵ دقیقه تهیه و از شبکه سراسری برکت جهاد کشاورزی پخش گردیده است.

    مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان با بیان این که در سال گذشته میزان ۲۱۲۸ تن انواع آبزیان گرمابی، سردابی، خاویاری، تیلاپیا و بیش از ۶ میلیون قطعه ماهیان زینتی در ۳۴۷ مرکز پرورش ماهی استان تولید گردید، یادآور شد: برای سال جاری تولید ۲۳۰۰ تن انواع آبزیان پیش بینی شده و در سال پایانی برنامه هفتم توسعه میزان تولید ۳۰۰۰ تن آبزیان در نظر گرفته شده است.

    طاهری با تأکید بر این که قم دارای ۸ مرکز تولید ماهیان خاویاری با ظرفیت پروانه بهره‌برداری ۱۰۵ تن گوشت است و جایگاه ششم کشور را در تولید خاویار پرورشی بدست آورده، اظهار کرد: گوشت و خاویار پرورشی استان بدلیل استفاده از آب های تمیز و نظارت مستمر کارشناسان دامپزشکی مزرعه و اداره کل دامپزشکی استان فاقد هرگونه آلودگی بوده و با بهترین کیفیت از استقبال خوبی برای صادرات برخوردار است.

    وی افزود: اولین صادرات گوشت فیل ماهی پرورشی کشور توسط بخش خصوصی در سال ۸۶ بمیزان ۳ تن و اولین صادرات خاویار فیل ماهی پرورشی کشور توسط بخش خصوصی در سال ۹۰ توسط آقای محمد تقی برخوردار پرورش دهنده ماهیان خاویاری استان قم صورت گرفته است.

    مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان با اشاره به این که در سال گذشته میزان ۱۲۸ کیلوگرم خاویار پرورشی نیز در استان قم استحصال و صادر شده، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ آقای محمد تقی برخوردار پرورش دهنده ماهیان خاویاری استان قم بعنوان نمونه ملی پرورش دهنده ماهیان خاویاری در آب های داخلی کشور انتخاب گردیدند.

    طاهری با بیان این که قم دارای جایگاه یازدهم کشور در تولید ماهیان زینتی می باشد، تأکید کرد: افتتاح دومین مرکز مهارت آموزی تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در منطقه محروم دهستان قمرود استان قم نقش مهمی در توسعه فرصت‌های سرمایه‌ گذاری و اشتغال در بخش تولید ماهیان زینتی خواهد داشت.

    وی در ادامه با بیان این که اولویت کاری این مرکز توسعه، آموزش و ترویج تکثیر و پرورش ماهیان زینتی سازگار با آب شور است، ابراز کرد: نخستین مرکز مهارت آموزی و پژوهشی تکثیر و پرورش ماهیان زینتی استان نیز از سال ۱۳۹۷ مشغول فعالیت است که تاکنون موفق به دستیابی به بیوتکنیک تکثیر مصنوعی و نیمه مصنوعی ۱۰ گونه ماهیان زینتی وارداتی و ارائه آموزش ‌های تخصصی تکثیر و پرورش ماهیان زینتی برای بیش از ۲۰۰ نفر از دانشجویان رشته شیلات و فعالان تکثیر و پرورش ماهیان زینتی شده ‌است.

    طاهری یادآور شد: بیشترین میزان تولید آبزیان استان به ترتیب در شهرستان‌ های قم، جعفرآباد و کهک انجام می ‌شود و ۳۶۳ نفر به صورت مستقیم در این بخش اقتصادی مشغول به‌کار هستند.

    وی بیان کرد: پرورش ماهیان خاویاری و ماهیان زینتی دارای بازده اقتصادی بیشتری هستند و پروانه تأسیس و تسهیلات بانکی جهت ایجاد واحدهای آبزی پروری اعطا می گردد.

    طاهری با بیان این که سرانه مصرف آبزیان در سال گذشته معادل ۲/۷ کیلوگرم بوده، اظهار کرد: تهیه و توزیع بسته های آموزشی فوائد مصرف آبزیان (شامل لوح فشرده، بنر، بک لیت، استند، کتابچه، انیمیشن) جهت ارتقای فرهنگ مصرف آبزیان انجام می گیرد و در این خصوص در سال ۱۳۹۹ سه عنوان انیمیشن و در سال گذشته تعداد ۵ عنوان انیمیشن با موضوع ترویج مصرف آبزیان تهیه گردیده است.

    سرویس خبری: دام طیور و آبزیان

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: آبزی پروریآبزیاندام طیور و آبزیانصنایع تبدیلی و تکمیلیقم
    پست قبلی

    اولین کشتی غلات که اوکراین را ترک کرد، بدون خریدار ماند!

    پست بعدی

    پس از قرارداد استانبول؛ قیمت جهانی غلات کاهش یافت

    هستی محمدمهدی پور

    مربوطه پست ها

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور
    اخبار دام طیور و آبزیان

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    نوراله مصطفی‌نژاد با بیان اینکه اگر از این قشر مولد و تولید کننده حمایت شود تا ۲۵ درصد افزایش خواهد...

    بیشتر بخوانید
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    صادرات غلات اوکراین از طریق راه‌آهن انجام می‌شود

    پس از قرارداد استانبول؛ قیمت جهانی غلات کاهش یافت

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    شرکت بازرگانی دولتی: واقعی شدن قیمت آرد صنف و صنعت به قاچاق آن پایان می‌دهد

    با اجرای یکسان سازی نرخ آرد و نان مصرف گندم به ۹.۵ میلیون تن می‌رسد

    خرداد ۲۶, ۱۴۰۴
    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    خرید حدود ۷۷ هزار تن برگ سبز از چایکاران کشور

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.