شنبه, مرداد ۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    وزیر جهاد: ایران در پرورش دام سنگین جزو ۵ کشور برتر جهان است

    خواص هلو برای سلامتی

    چرا باید هلو بخوریم؟

    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    نبود آمار شفاف تولید بازار برنج را برهم زد/ قیمت ۳۰۰ هزارتومانی برنج‌منطقی نیست

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    گرما، قیمت تخم‌مرغ را کاهش داد+ جدول قیمت برخی کالاهای اساسی

    رئیس اتاق بازرگانی بوشهر: میز ملی خرما هر سال به یک استان واگذار شود

    قیمت خرما تابع عرضه و تقاضاست/ خبری از قیمت‌گذاری دستوری نیست

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    سقف ارزی جدید برای واردات قهوه اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    قیمت مصوب نهاده‌های دامی، روغن و شکر خام اعلام شد

    کافئین التهاب را کاهش می دهد

    چرا در روزهای گرم نباید قهوه بنوشیم؟

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    پرداخت مطالبات گندمکاران به ۳۱ درصد رسید

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    ارزش افزوده، ارمغان توسعه صنایع تبدیلی در قزوین

    گسترش صنایع تبدیلی-تکمیلی قزوین در سال های اخیر و هدایت سرمایه گذاران به این حوزه ارزش افزوده مناسبی را برای کشاورزی به ارمغان آورده که البته کافی نبوده و با توجه به استعدادهای این استان هنوز جای کار زیادی در این بخش باقی مانده است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    اردیبهشت ۲۶, ۱۴۰۰
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    صنایع تبدیلی-غذایی یکی از الزامات کشاورزی مدرن و صنعتی است تا از طریق فرآوری محصولات و ایجاد ارزش افزوده برای آنها، جلوی خام فروشی مواد خام و اولیه تا حد امکان گرفته شود.

    همچنین یکی از راه های مهم استمرار و پایداری فعالیت های کشاورزی و اقتصادی کردن آنها به گونه ای که کارها در این عرصه از توجیه مالی لازم برخوردار باشد ایجاد ارزش افزوده از طریق راه اندازی صنایع تبدیلی و فرآوری به شمار می رود.

    در استان قزوین طی سال های اخیر با ایجاد صنایع تبدیلی مختلف، ارزش افزوده مناسبی به بخش کشاورزی این استان تزریق شده و همچنین این آمادگی وجود دارد تا با جذب سرمایه گذاران جدید در بخش های مورد نیاز این ارزش افزوده تقویت نیز شود.

    البته با وجود سرمایه گذاری های قابل توجه در زمینه ایجاد سیلوهای ذخیره سازی غلات، سردخانه ها و واحدهای لبنی به نظر می رسد استان قزوین در زمینه ایجاد واحدهای تبدیلی و فرآوری گیاهان دارویی و سورت و بسته بندی محصولات باغی به ویژه پسته، گردو، زغال اخته و فندق و همچنین مدرن سازی واحدهای فرآوری انگور و زیتون همچنان نیازمند سرمایه گذار است.

    ارزش افزوده، ارمغان توسعه صنایع تبدیلی در قزوین

    قزوین و فرصت های زیاد سرمایه گذاری در حوزه صنایع تبدیلی

    سعید نبیل مدیرکل دفتر حمایت و جذب سرمایه گذاری استانداری قزوین ، قزوین را دارای فرصت های زیاد سرمایه گذاری در حوزه صنایع تبدیلی دانست و افزود: با توجه به قابلیت های بالای کشاورزی در بخش های مختلف زراعت، باغبانی و دامپروری از سرمایه گذاران ایجاد صنایع تبدیلی در این استان حمایت و استقبال می کنیم.

    وی اظهار داشت: تلاش می شود تا با هماهنگی مناسب بین مدیران و کارشناسان ادارات کل ذیربط، مجوزهای لازم از سوی دستگاه های مربوطه به سرمایه گذاران واجد شرایط و دارای اهلیت در کوتاه ترین زمان ممکن ارایه شود.

    این مسوول همچنین گفت: در سال های اخیر اتفاقات خوبی در زمینه سرمایه گذاری صنایع تبدیلی در استان قزوین رقم خورده به گونه ای که با رشد قابل توجه سیلوها، سردخانه ها و واحدهای فرآوری محصولات کشاورزی و غذایی از جمله لبنی در نقاط مختلف این استان مواجه بوده ایم.

    نبیل افزود: با وجود سرمایه گذاری های انجام شده در بخش هایی از صنایع تبدیلی از جمله در حوزه فرآوری گیاهان دارویی و محصولات باغی میوه های مغز دار و همچنین بخش بسته بندی که استان قزوین در آنها دارای مزیت نسبی است، هنوز نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

    مدیرکل دفتر حمایت و جذب سرمایه گذاری استانداری قزوین گفت: در سال های اخیر همچنین با حمایت های انجام شده شاهد سرمایه گذاری برای ایجاد پایانه صادراتی محصولات کشاورزی استان از طریق تجمیع صنایع تبدیلی شامل سیلوها، انبارها و سردخانه های ذخیره سازی و سالن های سورتینگ و بسته بندی با سرمایه گذاری ۱۵۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی در شهرستان آبیک بوده ایم که امیدواریم در سال جاری به بهره برداری برسد.

    ارزش افزوده، ارمغان توسعه صنایع تبدیلی در قزوین

    ظرفیت صنایع تبدیلی قزوین در برخی محصولات از تولید فراتر رفته است

    آبرادات مصلایی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان قزوین نیز اظهار داشت: با حمایت های دولت در زمینه سرمایه گذاری و سیاست گذاری در زمینه تقویت صنایع تبدیلی ، شاهد رشد بیش از ۲ برابری این دسته از صنایع استان در هشت ساله اخیر بوده ایم.

    مصلایی با بیان اینکه علاوه بر وزارت جهاد کشاورزی، برخی مجوزهای مربوط به صنایع تبدیلی غذایی از سوی وزارت معدن، صنعت و تجارت صادر می شود،افزود: تاکنون ۱۶۳ فقره پروانه بهره برداری صنایع تبدیلی از سوی جهاد کشاورزی قزوین صادر شده که ظرفیت جذب مواد خام آنها یک میلیون و ۵۴۶ هزار تن و ظرفیت تولید محصول فرآوری آنها یک میلیون و ۲۲۸ هزار تن است که این رقم تا پیش از سال ۹۲ زیر ۶۰۰ هزار تن بود.

    این مسوول گفت: در آن دسته از محصولات کشاورزی که استان قزوین در تولید آنها سرآمد و شاخص است مانند زیتون و انگور از صنایع تبدیلی خوب و قابل توجهی برخوردار هستیم به طوری که تولید کشمش استان سالانه ۶۰ هزار تن است اما کارخانجات فراوری این محصول دارای ۸۰ هزار تن ظرفیت هستند و یا در طارم سفلی ظرفیت سالانه تولید زیتون ۲۰ هزار تن وجود دارد اما ظرفیت واحدهای فرآوری و صنایع تبدیلی این محصول به ۳۰ هزار تن می رسد.

    وی با بیان اینکه با ایجاد و بهره برداری واحدهای جدید طی سال های اخیر کمبود قابل توجهی در زمینه صنایع تبدیلی استان قزوین نداریم،افزود: در زمینه سردخانه ها و سیلوها شاهد سرمایه گذاری های خوبی در استان بوده ایم اما در زمینه سورت و بسته بندی میوه، سبزیجات و مواد غذایی نیازمند سرمایه گذاری هستیم.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قزوین همچنین گفت: در الموت به میزان تولید برنج واحدهای برنج کوبی وجود دارند اما در زمینه میوه با توجه به کیفیت بالا و مشتریان دائمی، بیشتر میوه های باغات این منطقه مانند گیلاس و زغال اخته به شکل نوبرانه و تازه خوری به فروش می رسد و باغداران و بهره برداران تاکنون استقبال زیادی از صنایع تبدیلی نکرده اند با وجود اینکه آمادگی لازم برای صدور مجوز در این زمینه وجود دارد.

    این مسوول گفت: با توجه به فروش میوه به شکل نوبرانه و تازه خوری، سرمایه گذاری در زمینه صنایع تبدیلی مربوط به میوه در الموت تاکنون جذابیتی نداشته و  ۲-۳ فقره مجوزهای صادر شده نیز منجر به ساخت واحد نشده اند با این وجود در زمینه سورت و بسته بندی میوه به ویژه فندق در این منطقه نیاز به سرمایه گذاری احساس می شود.

    وی افزود: البته باید یادآور شد سرمایه گذاری در حوزه صنایع تبدیلی به صرف وجود مواد خام و اولیه توجیه ندارد و چشم اندازهای مختلف اقتصادی را نیز باید در نظر گرفت، مثلا یک سرمایه گذار در منطقه الموت نمی تواند تنها برای یک محصول گیلاس بیش از ۱۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری کند و منتظر باشد که باغداران آیا به او برای فرآوری محصول می دهند یا خیر و طبیعی است که سرمایه گذار همه شرایط و جوانب را می سنجد و سپس اقدام به فعالیت می کند.

    مصلایی همچنین اظهار داشت: اگرچه در برخی مناطق استان قزوین نیاز به ایجاد سردخانه دارد اما از حیث این بخش از صنایع تبدیلی نیز با سرمایه گذاری های انجام شده در سال های اخیر از وضعیت خوبی برخوردار هستیم.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی قزوین به وضع سیلوها در این استان نیز اشاره کرد و افزود: تولید گندم استان در بهترین وضعیت ۳۵۰ هزار تن است اما ظرفیت نگهداری و ذخیره سازی سیلوهای استان به حدود ۵۰۰ هزار تن می رسد.

    مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در زمینه گیاهان دارویی استعدادهای خوبی در قزوین وجود دارد و در صورت برخورداری از متقاضیان سرمایه گذاری، آماده همکاری و ارایه مجوز به سرمایه گذاران هستیم البته ما به دنبال سرمایه گذار نمی رویم چرا که قانون گذار متولیان این بخش را معرفی کرده و این حوزه هم در سطح ملی و هم در سطح استان دارای متولی مشخص است.

    ارزش افزوده، ارمغان توسعه صنایع تبدیلی در قزوین

    راه اندازی پایانه صادراتی کشاورزی قزوین از طریق توسعه صنایع تبدیلی 

    فاطمه خمسه رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اظهار داشت: توسعه صنایع تبدیلی در قزوین طی سال های اخیر ارزش افزوده محصولات کشاورزی را افزایش داده و فعالیت در بخش های مختلف این حوزه را از توجیه اقتصادی لازم برخوردار کرده است.

    وی اظهار داشت: توسعه صنایع تبدیلی در قزوین طی سال های اخیر موجب شده که با فرآوری محصولات کشاورزی، خام فروشی آنها کاهش یابد و ارزش افزوده خوبی نصیب فعالان و بهره برداران بخش کشاورزی شود، ضمن آنکه شاهد کاهش ضایعات نیز بوده ایم.

    این مسوول یادآور شد: پارسال ۲۱ فقره جواز تاسیس صنایع تبدیلی و تکمیلی برای متقاضیان سرمایه گذاری در استان قزوین صادر شد که ظرفیت تولید سالانه آنها حدود ۲۶۰ هزار تن است و زمینه اشتغال مستقیم بیش از هزار نفر را فراهم می کند.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی قزوین با بیان اینکه این استان از حیث صنایع تبدیلی دامی و واحدهای لبنی جزو استان های پیشرفته و سرآمد کشور است، گفت: زیتون و انگور نیز ۲ محصول شاخص باغی این استان است و در سطح کشور در تولید آنها دارای مقام اول تا سوم هستیم که ظرفیت واحدهای فرآوری و صنایع تبدیلی آنها بیش از تولید است البته این بدان معنا نیست که با ایجاد واحدهای فرآوری مدرن و به روز در این محصولات مخالف باشیم.

    وی در ادامه به طرح های در دست ساخت صنایع تبدیلی در استان قزوین اشاره کرد و با بیان اینکه به زودی شاهد افزایش ظرفیت قابل توجه واحدهای خوراک دام و طیور در استان قزوین خواهیم بود،افزود: در این حوزه برای ساخت ۱۴ واحد به ظرفیت بیش از ۳۰۰ هزار تن مجوز صادر شده است.

    این مسوول گفت: امسال همچنین شاهد راه اندازی فاز دوم پایانه صادراتی کشاورزی قزوین از سوی بخش خصوصی در شهرستان آبیک خواهیم بود که شامل سالن های فرآوری، سردخانه و سورت و بسته بندی محصولات کشاورزی به ظرفیت بیش از ۲۰ هزار تن است.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: در سال جاری همچنین یک سیلوی گندم به ظرفیت ۲۰ هزار تن در شهرستان آوج به بهره برداری خواهد رسید.

    این مسوول گفت: یک انبار ذخیره سازی مواد غذایی نیز به ظرفیت ۴۲ هزار تن امسال در شهرستان تاکستان آماده بهره برداری می شود.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین افزود: فاز توسعه یک واحد صنایع غذایی نیز در زمینه فرآورده های سیب زمینی با حدود هفت هزار تن ظرفیت امسال در شهرستان آبیک به بهره برداری می رسد.

    خمسه اظهار داشت: برای سال آینده نیز پیش بینی می شود نخستین کارخانه کنسانتره انگور برای تولید آبمیوه در شهرستان تاکستان مورد بهره برداری قرار بگیرد که قادر به جذب ۲۰ هزار تن انگور و تولید سالانه بیش از ۶ هزار تن آبمیوه خواهد بود که می تواند به رونق باغداری و فرآوری محصول انگور در این شهرستان که قطب تولید این محصول در ایران است کمک کند.

    وی افزود: از آنجا که شهرستان بوئین زهرا در حال تبدیل شدن به یکی از قطب های تولید پسته کشور است، علاوه بر کشت و صنعت ها که خود دارای تجهیزات و امکانات لازم در خصوص فرآوری هستند، مجوز فرآوری این محصول به بخش خصوصی متقاضی داده شده تا باغات در قطعات کوچک مشکلی در این زمینه نداشته باشند.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین افزود: در زمینه ایجاد سردخانه در برخی مناطق، سورت و بسته بندی میوه و سبزی و صیفی جات،فرآوری گیاهان دارویی، ایجاد صنایع مکانیزه تولید کشمش، فرآوری ضایعات دامی و کودهای مرغی برای تبدیل به کودهای آلی آمادگی جذب سرمایه گذاری وجود دارد.

    رهاورد: برای ایجاد صنایع تبدیلی در حوزه گیاهان دارویی و میوه که جای خالی آنها در قزوین احساس می شود به نظر می رسد نیازمند اعطای مشوق های ویژه به سرمایه گذاران و کوتاه کردن فرایندهای اداری و تشکیل تعاونی ها نیازمند هستیم که باید در دستور کار مدیران ارشد استانی قرار بگیرد.

    سرویس خبری : صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    منبع: ایرنا
    برچسب ها: بخش کشاورزیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنایع تکمیلیصنایع غذاییصنعت غذاکشاورزیمحصولات کشاورزی
    پست قبلی

    اطلاعات ۴۸ هزار هکتار از اراضی کشاورزی قزوین در سامانه سیاک ثبت شد

    پست بعدی

    مبارزه با ملخ بومی در ۲۵۰ هکتار کشتزار خراسان رضوی انجام شد

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    صنایع تبدیلی؛ حلقه مفقوده زنجیره آلبالوی بخش زند ملایر

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۳۰, ۱۴۰۴
    0

    میانگین برداشت در این ناحیه به‌دلیل خاک حاصلخیز و اقلیم مناسب، به ۹ تُن در هکتار می‌رسد که در مقایسه...

    بیشتر بخوانید
    دست خالی صنایع تبدیلی در مازندران!

    سرمایه‌گذاری ۲۲ همتی در ۶۲۷ پروژه حوزه صنایع تبدیلی و غذایی

    بهمن ۱۵, ۱۴۰۳
    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق ایران: قبل از تصویب قوانین مرتبط با صنعت غذا، از بخش خصوصی مشورت گرفته شود

    دی ۲۳, ۱۴۰۳
    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    استاندار کرمان: نیاز به صنایع تبدیلی در جای جای استان داریم

    دی ۱, ۱۴۰۳
    پست بعدی
    پرواز ملخ‌های صحرایی در آسمان هرمزگان

    مبارزه با ملخ بومی در ۲۵۰ هکتار کشتزار خراسان رضوی انجام شد

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    گزارشی از خالی شدن قفسه فروشگاه ها نداشتیم

    تیر ۵, ۱۴۰۴
    عرضه تخم‌مرغ خارج از بسته‌بندی یخچالی در خراسان رضوی ممنوع شد

    معجزه تخم مرغ برای پیشگیری از آلزایمر

    مرداد ۲, ۱۴۰۴
    صادرات 630 میلیون دلاری لبنیات در سال جاری

    گرانی لبنیات؛ یک بام و دوهوای تولیدکنندگان لبنی در کشور

    تیر ۲۵, ۱۴۰۴
    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    اصفهان، قطب تولید بذر سیب‌زمینی کشور

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: اجرای موفق الگوی کشت نیازمند همگرایی دستگاه‌هاست

    مرداد ۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.