شنبه, خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    چرا بخش تحقیقات کشاورزی از اجرا عقب مانده است؟

    توسعه کشاورزی قراردادی در زنجیره تأمین سه محصول راهبردی

    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    افزون بر ۵۵ هزار تُن برگ سبز چای در مازندران و گیلان برداشت شد

    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    تولید سالیانه ۱۰۰۰ تُن محصولات گلخانه‌ای در فامنین

    کرونا و افزایش تقاضای کشت مکانیزه برنج در مازندران

    کشت برنج در بالادست کشکان، کشاورزان را با مشکل روبرو کرده است

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    خرید ۱۰ هزار تن گندم در استان مرکزی و سایه سنگین خشکسالی

    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    «بریکس» رقیب جدید گروه ۷ در بازار بین‌المللی غذا و کشاورزی

    تولید خرما به یک‌ میلیون و ۲۰۰ هزار تن می‌رسد

    خرما؛ انرژی سالم در بسته‌ای کوچک

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    اثر تولید ماهی تیلاپیا در سبد مصرفی خانوار چیست؟

    با توجه به ارزان بودن گونه تیلاپیا، توسعه تولید این نوع ماهی می تواند نقش مهمی در سبد مصرفی خانوار ایفا کند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۹, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    نظرات موافقان و مخالفان پرورش تیلاپیا /تیلاپیا اکوسیستم آبی کشور را منقرض خواهد کرد

    بحث پرورش ماهی تیلاپیا در ایران به حدود ۱۳ سال قبل برمی‌گردد و نخستین بار در سال ۸۷ پرورش ۴۰ هزار قطعه از ماهی تیلاپیا به منظور تحقیقات در کشور اجرایی شد. اجرای این پروژه منوط به شرایطی از جمله نگهداری این گونه در شرایط بسته و محدود بود که مقرر شده بود در صورت اثرات زیان بار این گونه بر محیط زیست  از پرورش این ماهی در ایران جلوگیری شود.

    با توجه به اخذ مجوز تولید تیلاپیا در ۴ استان کشور، میزان واردات نسبت به سال های قبل کاهش چشمگیری داشته است و برآورد می شود که با افزایش تولید این گونه اقتصادی در سال های آتی، کاهش واردات کماکان استمرار یابد.

    بنابر آمار سازمان شیلات، طی سال های ۹۶ و ۹۷ بیش از ۷۵ هزار تن تیلاپیا وارد کشور شد که این میزان در سال گذشته به ۱۰ درصد رسید. همچنین در ۶ ماهه امسال کمتر از ۵ هزار تن تیلاپیا وارد شده است چرا که واردات بدلیل تعرفه و عوارض گمرکی صرفه اقتصادی ندارد.

    آقای بهمنی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلات می گوید: سال گذشته ۷۰۵ تن تیلاپیا در کشور تولید شد که به نظر می رسد واردات فیله تیلاپیا کاهش یافته است.

    تولید تیلاپیا به ۸۰ هزار تن می رسد/ تیلاپیا در افزایش سرانه مصرف تاثیر بسزایی دارد

    آقای سید حسین حسینی رئیس سازمان شیلات گفت: بعد از سفر رئیس جمهور به یزد، تولید تیلاپیا را بصورت پایلوت در این استان انجام می دهیم، هرچند اختلاف نظرهای کارشناسی در این زمینه داریم.

    به گفته او، با توجه به مدیریت حوزه تکثیر، گونه های پرورشی و تک‌جنسی در استان هایی که دسترسی به آب های آزاد ندارند یا مشکلی برای زیست بوم ایجاد نمی کنند، فرصتی است که به جدیت دنبال می شود.

    حسینی می گوید: برآوردها حاکی از آن است که با رفع مسائل و مشکلات فرابخشی سازمان از جمله اغناسازی افکار عمومی و صدور مجوزهای محیط زیست ظرف سه سال آینده تولید به ۸۰ هزار تن برسد.

    رئیس سازمان شیلات با بیان اینکه تیلاپیا به عنوان ماهی ارزان قیمت در افزایش سرانه مصرف آبزیان نقش مهمی ایفا می کند، گفت: تولید تیلاپیا در داخل علاوه بر جلوگیری از خروج ارز موجب شده تا ماهی ارزان به عنوان پروتئین سالم در سفره مردم قرار گیرد.

    تولید تیلاپیا تاثیری در تولید قزل آلا ندارد

    آقای آرش نبی زاده مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: تولید تیلاپیا در داخل به سبب رقابت پذیری مشکلی در بازار قزل آلا ایجاد نمی کند.

    به گفته او، واردات تیلاپیا با ارزهای ارزان، تولید را دچار چالش می کند.

    نبی زاده با بیان اینکه رغبتی برای واردات تیلاپیا نیست، گفت: در شرایط کنونی واردات تیلاپیا به سبب تعرفه بالا صرفه اقتصادی ندارد که همین امر منجر به کاهش چشمگیر واردات در سال های اخیر شده است.

    مدیر عامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی می گوید: علی رغم آنکه تیلاپیا ارزانترین ماهی در سبد خانوار محسوب می شود، اما با اعمال تعرفه واردات صرفه اقتصادی ندارد.

    نبی زاده گفت: بنابر آمار بیشترین میزان واردات تیلاپیا مربوط به سال ۹۵ رقمی‌بالغ بر ۱۴ هزار تن بود که بعد از اعتراض تولیدکنندگان ماهیان سردآبی هیچ گاه بالای ۵ هزار تن نرسید.

    در سال های اخیر واردات ماهی تیلاپیا که در تجارت  جهانی به ماهی فقرا مشهور است، با گلایه مندی تولیدکنندگان ماهیان سردآبی روبرو شده که پس از اعتراض های مکرر با اعمال تعرفه، واردات تیلاپیا تا حدی کاهش یافت. حال توسعه تولید این گونه ارزان در ۴ استان کشور نقش مهمی در سبد مصرفی خانوار دارد.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    • بیشتر بخوانید:
    • در بیانیه وبینار تیلاپیا آمده است: توسعه الگوی کشت تیلاپیا در محیط های گلخانه ای و سیستم های آب گردشی
    • توسعه تولید تیلاپیا، نیاز کشور به آبزیان را تامین می‌کند
    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: تولیدتیلاپیلاواردات
    پست قبلی

    توسعه مزارع زعفران از برنامه‌های اولویت‌دار جهاد کشاورزی کردستان است

    پست بعدی

    واردات ۷۰ هزار تراکتور تا پایان سال

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    اخبار اقتصاد و بازار

    مشکلات حوزه آرد و نان با یکسان سازی به پایان می‌رسد

    توسط هستی محمدمهدی پور
    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    0

    علیقلی ایمانی مدیرعامل بنیاد ملی گندمکاران گفت:  دولت به بهانه پرداخت یارانه به پایان زنجیره، قیمت واقعی گندم را به...

    بیشتر بخوانید
    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    ثبت‌سفارش نهاده‌های دامی آغاز شد

    خرداد ۱۷, ۱۴۰۴
    چای شکر پهلو!

    کمبودی در بازار شکر وجود ندارد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    علت کمبود عرضه روغن در بازار چیست؟

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشاورزان 4000 دستگاه تراکتور تحویل می‌گیرند

    واردات ۷۰ هزار تراکتور تا پایان سال

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    یک مقام مسئول خبر داد؛ خرید حمایتی سیب زمینی به ۵ هزار و ۶۰۰ تن رسید

    محدودیت صادرات سیب زمینی رفع شد

    اردیبهشت ۲۰, ۱۴۰۴
    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    قیمت دام عیدقربان تعیین شد

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    بحران افزایش قیمت برنج در ژاپن؛ نخست وزیر زیر تیغ انتقادات

    اردیبهشت ۲۹, ۱۴۰۴
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و صیفی‌جات تعیین شد+ جدول

    خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
    هیئت ایرانی از مجموعه گلخانه‌های تنوع زیستی آکادمی علوم چین بازدید کرد

    هیئت ایرانی از مجموعه گلخانه‌های تنوع زیستی آکادمی علوم چین بازدید کرد

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.