مدیر جهاد کشاورزی شیروان روز شنبه اظهار داشت: برداشت این محصول زراعی امسال از ارقام «نادا» و «صفا» در سطح ۸۰۰ هکتار آغاز شده است که عملکرد تولید در هر هکتار ۲۰ تن است.
حسن ایزانلو با بیان اینکه این محصول سال گذشته از سطح ۶۰۰ هکتار اراضی شیروان برداشت شد خاطرنشان کرد: خیار تولیدی این شهرستان به دلیل کیفیت بالا برای خیارشور استفاده می شود که دارای نشان شناخته شده است به سایر استان ها از جمله خراسان رضوی، جنوبی و تهران ارسال می شود.
وی افزود: عمده تولید خیارشور این شهرستان در مناطق روستای گردشگری زوارم، حسین آباد، تنسوان، ورگ و رزمقان در بخش مرکزی است که مروجان کشاورزی علاوه بر بحث علمی و فنی در بحث مراقبت و مبارزه به باغداران توصیه های لازم را ارئه می دهند و در صورت درخواست آنان تسهیلات پرداخت می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شیروان گفت: شهرستان شیروان ۹ واحد تولید خیارشور دارای مجوز است که ۶ واحد آن دارای پروانه بهره برداری است.
پارسال دهیار روستای زوارم شیروان گفته بود که ۱۵۰ هزار دبه خیارشور به وزن هزار و ۲۰۰ تن این روستا به علت شیوع کرونا به فروش نرفت.
شهریار صالحی افزوده بود: خیارشورهای این روستا همه ساله در اواخر تابستان تولید می شود که بخشی از آن به کشور عراق صادر می شود.
شهرستان ۱۵۷ هزار نفری شیروان در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد واقع است که افزون بر ۱۰۵ هزار هکتار عرصه کشاورزی و باغی دارد.
سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی