هرساله با فرارسیدن ماه شهریور برداشت انگور از تاکستانهای بخش میمه آغاز میشود.
۲۲۰ هکتار از اراضی بخش میمه زیر کشت درخت مو (تاک) رفته است که از هر هکتار ۶ تا ۱۰ تن از این محصول برداشت میشود.
حدود ۴۰ درصد این انگور به مصرف تازهخوری، ۱۰ درصد غوره و ۵۰ درصد هم به کشمش و شیره تبدیل میشود؛ در طول سالهای گذشته جشنواره گردشگری انگور حسن رباط با هدف معرفی ظرفیتهای طبیعی، فرهنگی، آداب، سنتها و شیوههای زندگی مردم در این جشنوارهها و معرفی محصولات و جاذبههای گردشگری برگزار میشد که در طول دو سال اخیر به دلیل کرونا برگزاری نشده است