یکشنبه, اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    سطح زیرکشت محصولات تابستانه ۶۰ درصد کاهش می یابد

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    ماجرای فروش اجباری کالا همراه با روغن چیست؟

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    سرانه مصرف لبنیات به کمتر از ۵۰ کیلو رسید

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    تولید ماهیان خاویاری بهبود یافت

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    چالش‌های کنترل تب مالت در کرمان/ طرح ابتکاری که جواب داد

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    تهران میزبان سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی ایران آگروفود؛ بزرگترین رویداد صنایع کشاورزی و غذایی خاورمیانه

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    قیمت میوه‌های نوبرانه ۳۰ درصد ارزان شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آشنایی با گیاهی که استرس را رفع می کند

    گیاهان خواص بی‌شماری دارند و برخی از آن ها سال‌های زیادی است مورد استفاده قرار می‌گیرند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۱۸, ۱۴۰۱
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    ۵۰هزار هکتار اراضی کشور زیر کشت گیاهان دارویی می‌رود

    جینسینگ به ریشه یک نوع گیاه اشاره دارد که بومی مناطق شرق آسیا و شمال آمریکاست که برای هزاران سال به عنوان یک گیاه جادویی برای حفظ سلامتی و افزایش طول عمر شناخته می‌شد و طبقات بالای جامعه از آن استفاده می‌کردند. جینسینگ خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد که در ادامه به آن اشاره خواهیم کرد:

     

    افزایش انرژی بدن

    جینسینگ آمریکایی حاوی پلی ساکارید و الیگوپپتید است. این ترکیبات با کاهش استرس و خستگی انرژی بدن را افزایش می‌دهند. جینسینگ علاوه‌بر تحریک فعالیت بدنی فعالیت ذهنی را نیز تحریک می‌کند.

     

    کاهش استرس و اضطراب

     

    جینسینگ آسیایی حاوی آداپتوژن‌هایی است که با تنظیم سطح هورمون‌های بدن به کاهش استرس و اضطراب کمک بسیاری می‌کند.

     

    کاهش التهاب

     

    گلیکوزیدهای موجود در جینسینگ به کاهش التهاب بدن کمک می‌کند و در پیشگیری از ابتلا و بهبود بیماری‌هایی مثل آرتریت روماتوئید نقش دارد.

     

    بهبود عملکرد مغز

     

    همان‌طور که گفته شد، جینسینگ فعالیت مغز را نیز تحریک می‌کند. آنتی اکسیدان‌های موجود در جینسینگ از تجمع رادیکال‌های آزاد در مغز جلوگیری می‎کنند؛ در نتیجه از آلزایمر و زوال عقل پیشگیری می‌کند و قدرت تحلیل، تفکر و حافظه افزایش می‌یابد.

     

    بهبود عملکرد دستگاه گوارش

     

    جینسینگ تولید پپسین را در معده افزایش می‌دهد؛ در نتیجه هضم غذا بهبود پیدا می‌کند و مشکلاتی مثل نفخ درمان می‌شود؛ همچنین استرس می‌تواند در عملکرد دستگاه گوارش اختلال ایجاد کند که جینسینگ با کاهش استرس به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

     

    بهبود وضعیت خون

     

    جینسینگ آسیایی خاصیت آرام‌بخشی دارد. یکی از مهم‌ترین علل نوسانات فشار خون استرس و اضطراب است. جینسینگ با کاهش استرس فشار خون را تنظیم می‌کند؛ همچنین تحقیقات نشان می‌دهند که مصرف جینسینگ در کاهش کلسترول خون موثر است. از طرف دیگر جینسینگ با خاصیت دیورتیک (ادرارآور) خود به بهبود عملکرد کلیه کمک می‌کند؛ در نتیجه بر سم‌زدایی خون موثر است.

     

    بهبود عملکرد قلب

     

    همان‌طور که گفته شد، جینسینگ به کاهش کلسترول خون و در نتیجه سلامت قلب کمک می‌کند؛ همچنین ریشه این گیاه حاوی آنتی اکسیدان‌هایی است که در بهبود عملکرد قلب نقش دارند.

     

    بهبود عملکرد ریه

     

    جینسینگ می‌تواند عفونت‌های باکتریایی ریه را بهبود ببخشد؛ همچنین اگر دچار بیماری مزمن انسدادی ریه هستید، جینسینگ به بهبود علائم این بیماری کمک می‌کند.

     

    لاغری

     

    جینسینگ بر کاهش اشتها، افزایش متابولیسم بدن و هضم صحیح غذا موثر است؛ در نتیجه اگر قصد کاهش وزن و لاغری دارید، مصرف جینسینگ با سرکوب حس گرسنگی به شما کمک می‌کند.

     

    درمان دیابت

     

    جینسینگ به تولید انسولین طبیعی در بدن کمک می‌کند؛ در نتیجه در درمان دیابت نوع دو بسیار موثر است.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    • بیشتر بخوانید:
    • بهترین مواد غذایی برای مقابله با اضطراب و استرس
    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: استرسجینسینگگیاهان دارویی
    پست قبلی

    خوراکی هایی که علائم افسردگی را تغییر می دهند

    پست بعدی

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    جوانه ماش؛ بمب کوچک اما پرقدرت از ویتامین و پروتئین

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    0

    جوانه ماش یکی از مغذی‌ترین خوراکی‌های گیاهی است که در رژیم‌های غذایی سالم جایگاه ویژه‌ای دارد. این جوانه نه‌تنها طعم...

    بیشتر بخوانید
    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    با این ۳ ویتامین قلبتان را بیمه کنید!

    اردیبهشت ۲۸, ۱۴۰۴
    کفیر، کلید کاهش مشکلات گوارشی و ارتقای سلامت روده

    کفیر، کلید کاهش مشکلات گوارشی و ارتقای سلامت روده

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

    اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    تبدیل ضایعات میوه «دارابی» به فناوری تولید برق

    تبدیل ضایعات میوه «دارابی» به فناوری تولید برق

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بازار روغن تحت تأثیر تقاضای فصلی؛ کارخانه‌ها با تمام ظرفیت در حال تولیدند

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    لایحه دوفوریتی دولت برای کاهش ۹ درصدی مالیات کالا‌های اساسی

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    ۹۵ درصد مطالبات چایکاران پرداخت شد

    خرید تضمینی برگ‌ سبز چای در گیلان آغاز شد

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.