سه‌شنبه 14 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در گیلانغرب، روانسر و پاوه

    طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در گیلانغرب، روانسر و پاوه

    رئیس سازمان شیلات ایران: جنگل های مانگرو در تداوم چرخه حیات آبزیان نقش اساسی دارد

    رییس سازمان شیلات ایران تاکید کرد: توسعه دریامحور، گام اساسی در دستیابی به امنیت غذایی

    نظرات موافقان و مخالفان پرورش تيلاپيا /تیلاپیا اكوسيستم آبي كشور را منقرض خواهد كرد

    سالانه هزار تن تیلاپیا در کشور تولید می‌شود

    ثبت بیش از ۲۷ هزار گزارش مردمی درخصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی

    /در آستانه روز جهانی خاک/ سهم ۳ درصدی اراضی مرغوب کشاورزی از مساحت کشور/ ۲۸ استان تحت پوشش پایش هوشمند

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    فرماندار سیریک: تخلیه تن ماهیان صید شده از آب‌های دور در سیریک آغاز شد/ پیش‌بینی رشد ۲۰ درصدی

    لبنان صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی به عربستان را از سر می‌گیرد

    نرخ عمده فروشی میوه و سبزیجات ۱۲ تا ۱۹ آذر۱۴۰۲؛ اعلام قیمت عمده انواع میوه وسبزی/هر کیلو گوجه ۳۵ تا ۴۵ هزار تومان

    خواص بی‌نظیری از سبزیجات که شاید ندانید

    اسفناج بخورید قوی می شوید؟

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    سیب ایران به کمک بازار گران هند آمد

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    بدترین خوردنی‌ها برای مغز

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    مدیرکل دفتر ترویج سازمان امور اراضی: حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم امکان‌پذیر است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    ۱۶ درصد پهنه‌های خراسان شمالی قابل کشت است

    بجنورد- ایرنا- رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: تنها ۱۶ درصد از پهنه‌های این استان قابلیت کشت دارد و حال آنکه این شاخص در کشور ۲۲ درصد است.

    توسط پروانه خانی
    21 شهریور 1399
    در اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    شبکه اجتماعی کشاورزی ایران در وزارت جهاد کشاورزی رونمایی شد
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    عبدالله یوسفی روز جمعه اظهار داشت: این استان ۲ هزار و ۸۴۳ هکتار وسعت دارد که ۱۶ درصد از این گستره، معادل ۴۵۲ هزار هکتار قابل کشت است.

    وی افزود: برخی از شهرستان های استان از جمله بجنورد، به دلیل توپوگرافی و کوهستانی بودن، اراضی شیبدار زیادی دارند که ۷۴ درصد از ۳۴۴ هزار هکتار عرصه‌ های کنونی کشاورزی این استان در اراضی شیب‌دار و ارتفاعات و ۲۶ درصد در دشت‌ها واقع است.

    وی اظهار داشت: ۲۷۵ هزار هکتار از اراضی استان در چرخه کشت است که ۱۴۸ هزار هکتار آن کشتزار آبی است.

    یوسفی گفت: سهم استان ۶ دهم درصد از تولید ناخالص داخلی در کلیه بخش های اقتصادی کشور است، سهم بخش کشاورزی استان ۱.۱ درصد از تولید ناخالص بخش کشاورزی کشور است.

    رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی، مهم ترین بخش تولیدی این استان را بخش کشاورزی دانست و گفت: ۳۶.۴ درصد شاغلان استان در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند که این شاخص در کشور ۱۸.۹۹ درصد است.

    یوسفی افزود: ۲۵.۴ درصد شاغلان استان در بخش صنعت و ۳۸.۲ درصد نیز در بخش خدمات فعالیت دارند.

    وی گفت: ۲۲۹ هزار و ۹۸۵ هکتار از اراضی استان زراعی است که سالانه ۸۸۰ هزار و ۳۳۶ تن نیز انواع محصول از آن برداشت می شود، رتبه استان در حوزه زراعت در کشور ۲۶ است و سهم آن از زراعت کشور ۱.۰۸ درصد است.

    وی مهم ترین تولیدات زراعی استان را گندم، جو، یونجه، پیاز، گوجه فرنگی و چغندر قند عنوان کرد.

    رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه این استان ۴۵ هزار و ۷۹۶ هکتار نیز باغ دارد، افزود: سالانه از این سطح ۲۹۷ هزار و ۵۸۲ تن انواع محصول باغی تولید می شود که از لحاظ سطح و تولید در کشور جایگاه ۲۳ را دارد که سهم آن در این شاخص از نظر سطح باغی ۱.۵۷ درصد کشور و در تولیدات ۱.۴۵ درصد است.

    یوسفی گفت: کشاورزی متولی تامین امنیت غذایی است، برای تامین این امنیت نیاز به توسعه پایدار کشاورزی است و برای تحقق توسعه پایدار باید به بهره‌وری، کشاورزی هوشمند، فنی و مهندسی کردن بخش کشاورزی، تامین سرمایه لازم و در نهایت نگاه راهبردی و تعالی محور و مدیریت علمی توجه شود.

    خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که بیش از ۸۰ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی آن فعالیت می‌کنند.

    سرویس خبری: اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    منبع: خبرگزری جمهوری اسلامی ایران
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ روغن زیتون موجب افزایش طول عمر می شود
    اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی

    مسئول آزمایشگاه‌های مرجع تشریح کرد؛ آنچه باید درباره روغن زیتون بدانیم/ تشخیص روغن تقلبی

    توسط فاطمه خداویردی
    6 آذر 1402
    0

    فرحناز غفاری، در ارتباط با موضوع شناسایی تقلبات مواد غذایی با استفاده از حواس، با بیان اینکه روغن‌ها با توجه...

    بیشتر بخوانید
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان خبرداد؛ فعالیت ۶ شرکت دانش بنیان در بخش کشاورزی آذربایجان شرقی

    5 آذر 1402
    افزایش قیمت کنسرو ماهی/ مرغ هر کیلو ۸۴ هزار و ۹۰۰ تومان

    مدیرکل دفتر بهبود کیفیت سازمان شیلات پاسخ داد دلیل افزایش قیمت کنسرو ماهی چیست؟/ راهکارهایی برای کاهش قیمت‌

    29 آبان 1402
    سفید شدن چشم دانه‌های انار فردوس به درِ پژوهشکده

    ضرغامی تاکید کرد: لزوم توجه به مسئله بسته بندی در معرفی محصول انار

    15 آبان 1402

    پر بازدیدها

    ۱۰۰ واحد مرغداری در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسید

    دستورالعمل کنترل بیماری های طیور منتشر شد

    20 آبان 1402
    رئیس صمت بوشهر: برگزاری رویدادهای خرما گامی برای افزایش صادرات غیرنفتی است

    صادرات خرما ۱.۵ میلیارد دلار ارزی آوری برای کشور دارد

    27 آبان 1402
    شایعاتی که این روزها به‌واسطه افزایش قیمت لبنیات حسابی داغ است ماجرای شیرهای آلوده و کارشناسان شایعه‌ساز

    قیمت شیر ثابت ماند | کمترین و بیشترین قیمت شیرهای پرمصرف را ببینید

    20 آبان 1402
    ۵۰ درصد محصولات کشاورزی کشور به ضایعات تبدیل می شود

    افزایش ۳۰ درصدی صادرات با کاهش هدررفت محصولات کشاورزی میسر می‌شود

    7 آذر 1402
    تمام تلاش‌مان را می کنیم مطالبات کلزاکاران به موقع تسویه شود

    تسویه مطالبات کلزاکاران/ خوزستان صدرنشین بیشترین خرید کلزا

    27 آبان 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود