دوشنبه 13 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در گیلانغرب، روانسر و پاوه

    طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت در گیلانغرب، روانسر و پاوه

    رئیس سازمان شیلات ایران: جنگل های مانگرو در تداوم چرخه حیات آبزیان نقش اساسی دارد

    رییس سازمان شیلات ایران تاکید کرد: توسعه دریامحور، گام اساسی در دستیابی به امنیت غذایی

    نظرات موافقان و مخالفان پرورش تيلاپيا /تیلاپیا اكوسيستم آبي كشور را منقرض خواهد كرد

    سالانه هزار تن تیلاپیا در کشور تولید می‌شود

    ثبت بیش از ۲۷ هزار گزارش مردمی درخصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی

    /در آستانه روز جهانی خاک/ سهم ۳ درصدی اراضی مرغوب کشاورزی از مساحت کشور/ ۲۸ استان تحت پوشش پایش هوشمند

    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    فرماندار سیریک: تخلیه تن ماهیان صید شده از آب‌های دور در سیریک آغاز شد/ پیش‌بینی رشد ۲۰ درصدی

    لبنان صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی به عربستان را از سر می‌گیرد

    نرخ عمده فروشی میوه و سبزیجات ۱۲ تا ۱۹ آذر۱۴۰۲؛ اعلام قیمت عمده انواع میوه وسبزی/هر کیلو گوجه ۳۵ تا ۴۵ هزار تومان

    خواص بی‌نظیری از سبزیجات که شاید ندانید

    اسفناج بخورید قوی می شوید؟

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    سیب ایران به کمک بازار گران هند آمد

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    بدترین خوردنی‌ها برای مغز

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    مدیرکل دفتر ترویج سازمان امور اراضی: حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی با مشارکت مردم امکان‌پذیر است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ اهمیت تغذیه دانش آموزان/تامین ۳۰ درصد انرژی روزانه با صبحانه

    توسط مریم آقایاری
    15 شهریور 1399
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ اهمیت تغذیه دانش آموزان/تامین ۳۰ درصد انرژی روزانه با صبحانه
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    یک متخصص تغذیه گفت: مصرف میان وعده های غذایی به تامین موادمغذی، ویتامین ها و بخشی از انرژی مصرفی افراد کمک می کند و فرصتی فراهم می آورد تا قند خون بدن تنظیم و رفع گرسنگی شود.

    به گزارش خبرگزاری مهر، آرزو حقیقیان، درباره اهمیت وعده های غذایی، اظهار داشت: مصرف وعده های غذایی بسیار اهمیت دارد و تا حد ممکن نباید حذف شوند. چرا که گاهی به دلایل مختلف عجله داشتن برای رسیدن به کار، استرس و عدم زمان کافی، وعده صبحانه حذف می شود. درصورتی که شروع روز با وعده صبحانه است که از مهمترین وعده های غذایی محسوب می شود و بهتر است یک صبحانه کامل صرف کنیم.

    وی افزود: البته زمان صرف وعده های غذایی نکته مهمی است که باید سعی کنیم به صورت منظم، برنامه ای برای صرف آن داشته باشیم. یعنی در ساعات مشخصی از روز سعی کنیم غذای خود را مصرف کنیم و اگر در محل کار نمی توانیم وعده کامل غذایی مان را مصرف کنیم، به همراه داشتن یک لقمه کوچک می تواند به ما کمک کند.

    مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی بیان داشت: در شرایط کرونا که دیگر در محیط های کاری رستوران ها فعال نیستند، بهتر است حتماً غذای خانگی همراه داشته باشیم. همچنین در شرایط خاص کنونی به مصرف بسیاری ویتامین ها، املاح و میان وعده ها توجه کنیم.

    حقیقیان اظهار داشت: حدود ۳۰ درصد انرژی روزانه را باید از صبحانه، ۴۰ درصد از ناهار و میزان کمتری از شام دریافت کنیم. بنابراین حذف یک وعده غذایی باعث می شود تا با افت قند خون مواجه شویم و حجم غذای مصرفی در وعده غذایی بعدی افزایش یابد.

    وی در ادامه درباره میان وعده های غذایی، گفت: ضروری است که میان وعده های غذایی به صورت روزانه در برنامه غذایی خود بگنجانیم. چرا که اهمیت میان وعده های غذایی کمتر از سایر وعده های غذایی نیست.

    مدیر اجرایی آموزش دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی با بیان اینکه مصرف میان وعده ها برای کودکان و ورزشکاران تاکید می شود، اظهارداشت: میان وعده های غذایی فرصت خوبی برای تامین انرژی مورد نیاز کودکان و ورزشکاران هستند و می توانند بخشی از انرژی روزانه این گروه ها را فراهم نماید. در مورد کودکان چون حجم معده کوچکی دارند و همچنین سالمندان ترجیح داده می شود در ۶ وعده میان وعده تقسیم شود. اما در مورد ورزشکاران چون مقدار انرژی زیادی نیاز دارند میان وعده بسیار مهم می شود.

    حقیقیان در ادامه به نوشیدن آب اشاره کرد و گفت: توصیه می شود آب به همراه غذا نوشیده نشود و بهتر است ۴۵ دقیقه قبل از غذا و نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بعد از غذا نوشیده شود. توصیه می شود به دلیل ممانعت از استقرار ویروس کرونا در دهان و گلو، از خشک شدن دهان جلوگیری و مصرف آب در طول شبانه روز صورت گیرد.

    سرویس خبری:اخبار علمی-تغذیه و سلامت

    منبع: اگروفود نیوز
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    خواص بی‌نظیری از سبزیجات که شاید ندانید
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    اسفناج بخورید قوی می شوید؟

    توسط فاطمه خداویردی
    13 آذر 1402
    0

    به نقل از روزنامه آرمان ملی، اسفناج را به عنوان پایین آورنده قند خون ، درمان ناراحتی های تنفسی و...

    بیشتر بخوانید
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    بدترین خوردنی‌ها برای مغز

    13 آذر 1402
    با این خشکبار نه مویتان سفید می شود نه می ریزد!

    با این خشکبار نه مویتان سفید می شود نه می ریزد!

    13 آذر 1402
    فواید چای سبز با لیمو ترش

    متخصص تغذیه عنوان کرد؛ تاثیر مواد مغذی در کاهش تنگی نفس/ خاصیت چای سبز در هوای آلوده

    13 آذر 1402

    پر بازدیدها

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    کاهش عرضه گوجه‌فرنگی به دلیل بارندگی‌ها/ قیمت‌ها به‌زودی متعادل می‌شود

    2 آذر 1402
    ثروتمندان پارسال 17 برابر کم درآمدها برنج ایرانی مصرف کردند

    تولید یک میلیون و ۲۲۰ هزار تن شلتوک در مازندران

    23 آبان 1402
    خاویار ایران در چه وضعیتی است؟

    دستیار وزیر امور خارجه کشور در دریای خزر تاکید کرد: ضرورت حمایت از ذخیره ژنی ماهیان خاویاری

    15 آبان 1402
    نبود کشتارگاه صنعتی دام، یک معضل در استان مرکزی

    کشتارگاه صنعتی روانسر قادر به تامین سالانه ۱۲ هزار تن گوشت بهداشتی است

    11 آذر 1402
    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    4 آذر 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود