پنجشنبه, اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home گفتگو و مصاحبه ها

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    شرکت فرآیند فرآوری زیستی از سال 1389 اقدام به ساخت ماشین آلات تولید مالتودکسترین در کشور نمود به‌عنوان نخستین تولیدکننده مالتودکسترین در ایران فعالیت خود را آغاز کرد. این شرکت به مدت 8 سال تأمین‌کننده عمده مالتودکسترین در کشور و تنها تولیدکننده آن در منطقه بود. قیمت‌های محصولات این شرکت بتدریج قابل‌رقابت با محصولات چینی‌ها گردید و موقعیت بازار مالتودکسترین چین را در کشور ترکیه و پاکستان به عقب راندکه با کمال تأسف بدلیل مشکلات انتقال ارز و عدم امکان تأمین مواد اولیه ارزان مانند سایر کشورها از صادراتش بتدریج کاسته شد . امید است که با گشوده شدن بازارها و برداشتن موانع تولید کشور ، بتواند اقدام به تولید گسترده مشتقات نشاسته در داخل بنماید. شرکت فرآوری زیستی از استانداردهای کشور که عمدتاً پیرو استانداردهای جهانی است در تولیدات خود تبعیت می نماید. لذا ازنظر تنوع، کیفیت و اندازه ذرات محصولات که موردتقاضای مشتریان داخلی است، بسیار موفق عمل نموده است.

    توسط فاطمه پاکزاد
    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    در گفتگو و مصاحبه ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  افتخار آن را دارد لحظاتی در حضور  دکتر پرویز جهانگیری مدیر عامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی (پارس استا) و عضو انجمن تولیدکنندگان نشاسته و گلوکز  بوده و مصاحبه ای صمیمانه برای خوانندگان گرامی داشته باشد . شما را به خواندن تجربیات ایشان دعوت می کنیم .

    مالتودکسترین کربوهیدراتی است با نام الیگومر ( oligomer )که از نشاسته گیاهان مانند برنج، ذرت، سیب‌زمینی وگندم ، تاپیوکا و…… به دست می‌آید و به‌عنوان یکی از افزودنی‌های مهم در صنایع غذایی و داروئی با ، خواصی همچون غلظت ‌دهندگی،  و پایدارکنندگی، پرکنندگی در صنایع غذایی ( لبنی غذای کودک ، غذای ورزشکاران، ژلاتین ، انواع سس ها، و …. ) داروسازی و سایر صنایع استفاده می‌شود و عمدتاً در قسمت‌های مختلف صنایع غذایی به کار می‌رود. در حال حاضر 5 تولیدکننده مالتودکسترین در کشور وجود دارد که توان تأمین نیاز کشور را بطور کامل دارند.

    میزان نیاز روزانه مالتودکسترین در صنایع تولیدی کشور بین 100 تا 150 تن تخمین زده می‌شود و در حال حاضر ایران در صنعت مالتودکسترین خودکفا است.

    صنعت تولید مالتودکسترین، فراز و نشیب‌ها و پتانسیل‌های این صنعت جذاب، روایتی است که از زبان دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآوری زیستی «پارس‌استا» و عضو انجمن تولیدکنندگان نشاسته و گلوکز، در گفت‌وگوی اختصاصی با پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران – ایفتاتی آی مطرح شده است.

    • به عنوان یکی از موفق ترین تولیدکنندگان این صنعت از سابقه تولید مالتودکسترین در کشور و چالش های این صنعت برای خوانندگان ما بفرمایید ؟

    علیرغم اینکه صنعت نشاسته در ترکیه گسترده تر از ایران بود ولی تولید مالتودکسترین نداشت و در بدو تولید این محصول در سال 1380 کشور چین بود که در آن سالها ازلحاظ تناژ تولید، رقیب اصلی با کشور بوده و مالتودکسترین را با نرخ تنی 750 تا 800 دلار به ازاء هر تن به ایران صادر می نمود؛ اما پس از ورود ایران به جرگه تولیدکنندگان مالتودکسترین چین در رقابت اقدام به قیمت‌شکنی و اصطلاحاً دامپینگ نمود و قیمت را به 450 دلار کاهش داد این تغییر قیمت ناگهانی، ایران را به رقابت سخت وادار کرد و بطوریکه عرضه با تناژ بالا برای ما دشوار شد. چینی‌ها در کنار دامپینگ، از دولت خود مابه‌التفاوت قیمت را بمنظور بیرون راندن رقیب دریافت می نمودند و همچنین در کشورمان نیز وجود ارز رقابتی برای واردکنندگان رقابت را بشدت مشکل نمود و عملا ما را بسمت تعطیلی می کشانید پس از 2 سال تلاش تنها و مراجعه متعدد به مسئولین توانستیم تعرفه ورودی را از 4 درصد به 20 درصد برسانیم که تقریباً با چینی‌ها در شرایط مساوی قرار بگیریم.

    • مشکلات تولیدکنندگان در تأمین مواد اولیه مالتودکسترین را از زبان جنابعالی به عنوان یکی از متولیان این صنعت بدانیم؟

    درحالی‌که امروزه قیمت جهانی ذرت حدود 10 هزار تومان است در کشورهائی مانند ترکیه می توانند از این ذرت ارزان استفاده نمایند در کشور ما باید آن را با تفاوت حداقل 4000 هزار تومان خریداری کنیم یعنی ما برای واردات ذرت نمی توانیم رقابت درستی با رقبای جهانی خود داشته باشیم همچنین الزام خرید مواد اولیه به مشکل موجود و تنها از شرکت‌های محدود و نیز اخذ مابه التفاوت و عوارض از دست اندرکاران تجارت ذرت  تولیدکنندگان داخلی را با مشکل مواجهه می نماید و انگیزه تولید در آن را از بین می رود طبق تأکید دولت، ما باید برای هر خرید خود، مبلغی را نیز به سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان بدهیم و متأسفانه این هزینه‌ها ما را از میدان رقابت خارج می‌کند.

    همچنین محدودیت های صدور پروانه‌ها و تعدد بیش از حد آنها در تولیدات داخلی دست و پای تولید را می‌بندد از طرفی  به جای تشویق، شوق برای تولیدکنندگان متأسفانه حاکمیت بروکراسی تولیدات ما را بسمت کاهش می برد.

    • به عنوان یکی از فعالان بخش خصوصی بفرمایید صنعت غذا و بخصوص صادرات افزودنی ها چه پتانسیلی دارد ؟

    صنعت غذا صنعتی است که تمامی مواد مورد نیاز خود را از مواد اولیه تجدیدپذیر در کشور می‌گیرد و بار زیادی روی دوش دولت نمی‌گذارد.

    بسیاری از خریداران خارجی محصولات افزودنی به دلیل اجبار در پرداخت ارزش افزوده و هزینه های اضافی دولتی  تمایلی به خرید از ایران ندارند و این یکی دیگر از دلایل کاهش تمایل تولیدکنندگان برای تولید بیشتر در کشور شده است. برای مثال چند سالی است خانم حلیمه یعقوب رئیس‌جمهور وقت سنگاپور، در ابتدای فعالیت خود، مالیات را برای تولیدکنندگان صنعت حذف کرد و این کار علاوه بر بالارفتن جهشی آمار تولید صنعتی کشور سنگاپور، سبب افزایش درآمد مردم و اشتغال‌زایی بیشتر شد و درنهایت موجب افزایش کیفیت زندگی شهروندان سنگاپور شده است. از طرفی اگرچه ازنظر قیمت در وضعیت رقابتی کشور ترکیه قرار داریم؛ ولی در کشور ترکیه علاوه بر جایزه 14 درصدی صادراتی برای تولیدکنندگان امکان تأمین مواد اولیه ارزان قیمت نیز فراهم است اما متأسفانه ما از این امکانات بهره‌مند نبوده و با تصمیمات خلق‌الساعه‌ برخی از مسئولین با مشکلاتی نظیر تأمین مواد اولیه، عدم تمدید کارت بازرگانی و نقل و انتفال ارز مواجهه می باشیم و متأسفانه علیرغم وجود 1700 کیلومتر مرز مشترک و نیز فرهنگ مشترک با کشور عراق تصمیمهای بدون بررسی مسئولین سبب کاهش امکان حضور ما در کشور عراق گردیده و با کمال تأسف ما بازار خود در این کشور را بتدریج به کشور ترکیه واگذار می نمائیم

    به‌جرأت می‌توان گفت؛ اگر مشکلات صادرات صنعت غذا در کشور ما کمتر شود، شاید بتوانیم درآمد ارزی حاصل از فعالیت این صنعت را با نفت جایگزین نمائیم.

    جهانگیری در پایان خاطرنشان کرد: استانداردهای ما کمتر از استانداردهای جهانی نیست و با توجه به تجربه حرفه‌ای که در صادرات به ترکیه داشته‌ایم، می‌توانیم با بهبود شرایط کاری و رفع موانع انتقال ارز مجدداً شاهد صادرات مالتودکسترین به سایر کشورها باشیم.

     

    مصاحبه و گفتگو

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: انجمن تولیدکنندگان نشاسته و گلوکزپارس استادکتر پرویز جهانگیریشرکت فرآیند فرآوری زیستی
    پست قبلی

    فریب تبلیغاتی دمنوش‌های لاغری/بیماری‌های حاد کبدی از عوارض کاهش وزن سریع

    پست بعدی

    فروش تخم مرغ زیر قیمت مصوب سال گذشته/ صادرات ۲۰ هزار تن در فروردین امسال

    فاطمه پاکزاد

    مربوطه پست ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    بیشتر بخوانید
    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    پست بعدی
    قیمت هر شانه تخم مرغ ۳۰ عدد بسته بندی ۱۱۸ هزارتومان اعلام شد

    فروش تخم مرغ زیر قیمت مصوب سال گذشته/ صادرات ۲۰ هزار تن در فروردین امسال

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    آغاز به کار کارگروه کشاورزی کشور‌های عضو بریکس در برزیل

    آغاز به کار کارگروه کشاورزی کشور‌های عضو بریکس در برزیل

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    کشاورزان نسبت به کشت ذرت علوفه‌ای اقدام کنند

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    صدور مجوز مشروط احداث شهرک دامپروری در شهرستان بناب

    قیمت منطقی هرکیلو گوشت گوساله ۶۵۰ هزارتومان

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴
    ابتکارات آفریقایی‌ها در برابر کمبود جهانی گندم

    بیش از ۲۰۶ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستانی خریداری شد

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.