سه شنبه, اردیبهشت ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    ظهور انواع قارچ سمی خطرناک در بهار

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    هوش مصنوعی؛ راهکاری برای مدیریت زنجیره تأمین در آبزی‌پروری/ نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    خودکفایی کشاورزی در خراسان جنوبی؛ چالش‌ها و دستاوردها در سایه خشکسالی

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    نرخ سوخت گاز و برق واحدهای کشاورزی مشخص شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    معاون ستاد اجرایی فرمان امام (ره) اعلام کرد: افزایش اراضی تحت کشت دیم

    توسعه کشت دیم کلید خودکفایی محصولات اساسی

    چای شکر پهلو!

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته مجلس برای پرداخت مطالبات گندم‌کاران

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    گسترش تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی/افزایش صادرات عصاره زعفران به کانادا و کره جنوبی

    مدیر مرکز تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی از ارسال عصاره زعفران با کروسین بالا به کشورهای کانادا و کره جنوبی خبر داد و بر لزوم اخذ مجوزهای بین‌المللی برای گسترش بازارهای صادراتی تأکید کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    اُفت ۲ میلیون تومانی قیمت هر کیلو طلای سرخ در بازار

    محبوب حبیب‌زاده، مدیر مرکز تولید عصاره‌ها و مواد مؤثره گیاهی جهاد دانشگاهی در گفت‌وگو، در خصوص محصولات جدید این مرکز در نمایشگاه گفت: ما در این نمایشگاه عصاره‌هایی از جمله چای سبز، پروپولیس، زعفران با آنالیزهای مختلف و طعم‌دهنده‌های دودی مایع و پودری را به نمایش گذاشته‌ایم. این اولین بار است که طعم‌دهنده‌های دودی مایع و پودری را در این نمایشگاه عرضه می‌کنیم.

    تمرکز بر تولید عصاره‌های گیاهی متنوع برای صنایع مختلف

    وی در ادامه افزود: ما علاوه بر این محصولات، در حال تولید انواع عصاره‌های پودری و مایع برای استفاده در صنایع مختلف از جمله داروهای دامی، داروهای انسانی، طیور، آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی هستیم. عصاره‌هایی از گیاهانی مانند آویشن، رزماری، چای سیاه و چای سبز برای صنایع غذایی و مکمل‌ها، و همچنین فلفل قرمز برای محصولات آرایشی بهداشتی، از جمله محصولاتی است که در این مرکز تولید می‌شود.

    برنامه‌های آینده برای تولید عصاره‌های با اثرگذاری بالا

    این مقام مسئول با اشاره به برنامه‌های آینده مرکز، بیان کرد: هدف ما تولید عصاره‌هایی با مواد مؤثره بالاتر است. به عنوان مثال، در نظر داریم عصاره‌های چای سبز با ترکیبات بالای ۸۰ درصد یا عصاره‌های سیلی مارین با هسته بالای ۸۰ درصد تولید کنیم. همچنین در حال کار بر روی تولید اسانس‌های کپسوله و اسانس‌های پودری هستیم که امیدواریم سال آینده این محصولات با استانداردهای مورد نظر به بازار عرضه شوند.

    سیستم سفارش‌گیری و تولید محصولات بر اساس نیاز مشتریان

    حبیب‌زاده در خصوص نحوه تولید و تأمین محصولات گفت: ما محصولات خود را بر اساس سفارش مشتریان تولید می‌کنیم. به عنوان مثال، شرکت فاران پارمات درخواست تولید عصاره پروپولیس با حداقل ۱۰ درصد پنول داشته است. پس از دریافت پیش‌فاکتور و تایید سفارش، تولید انجام می‌شود و محصولات مطابق با نیاز مشتری تحویل داده می‌شود.

    توجه به تولید محصولات جانبی از زنبور عسل و کاهش واردات

    وی همچنین به تولید محصولات جانبی از فرآیند تولید پروپولیس اشاره کرد و گفت: یکی از محصولات جانبی که از فرآیند تولید پروپولیس به‌دست می‌آید، وکس زنبور عسل است. این محصول در صنعت آرایشی بهداشتی برای ساخت پمادها و کرم‌ها استفاده می‌شود. ما قصد داریم با تولید این محصول در داخل کشور، بخشی از نیاز بازار به وکس زنبور عسل که اکنون از خارج وارد می‌شود را تأمین کنیم.

    رقابت با واردات و خودکفایی در تولید طعم‌دهنده‌ها

    مدیر مرکز تولید عصاره‌ها و مواد مؤثره گیاهی جهاد دانشگاهی گفت: ما در نظر داریم که به‌جای رقابت با محصولات داخلی، روی تولید محصولاتی که به‌طور عمده وارد می‌شوند تمرکز کنیم. به عنوان مثال، حدود ۳۰۰ میلیون دلار واردات طعم‌دهنده‌ها و اسانس‌ها داریم. اگر بتوانیم حداقل ۱۰ درصد از این واردات را در داخل تولید کنیم، کمک بزرگی به خودکفایی کشور خواهد بود.

    گسترش تولید عصاره‌ها در جهاد دانشگاهی؛ بهبود کیفیت و ارتقای صادرات

    حبیب‌زاده، مدیر مرکز تولید عصاره‌ها و مواد مؤثره گیاهی جهاد دانشگاهی، اظهار داشت: عصاره‌های گیاهی متنوعی در این مرکز تولید می‌شود که برای کاربردهای مختلفی از جمله داروهای انسانی، صنایع غذایی، دام و طیور و آرایش بهداشتی مورد استفاده قرار می‌گیرد. از جمله عصاره‌های پرکاربرد در این مرکز می‌توان به آویشن، اکالیپتوس، ملیس، بومادران و رازیانه اشاره کرد. این عصاره‌ها به طور خاص برای دام و طیور توصیه می‌شوند و دارای خواص آنتی‌بیوتیکی و تقویت سیستم ایمنی هستند.

    تولید در تمامی حوزه‌ها، نیازمند توسعه زیرساخت‌ها

    وی در ادامه افزود: ما در تمامی حوزه‌ها، اعم از صنایع غذایی، داروهای انسانی، دام و طیور و آرایش بهداشتی، محصولات متنوعی تولید می‌کنیم و در این زمینه سفارش‌های زیادی داریم. تنها مشکل ما در حال حاضر کمبود امکانات فیزیکی و مجوزهای لازم است. در صورتی که این مسائل حل شود، می‌توانیم علاوه بر افزایش تعداد مشتریان، قیمت محصولات را نیز حداقل ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش دهیم.

    چالش‌ها و موانع صادرات عصاره‌ها

    این مقام مسئول در خصوص صادرات عصاره‌ها به کشورهای مختلف گفت: نمونه‌های عصاره تولیدی ما به کشورهای کانادا و کره جنوبی ارسال شده و بازخوردهای خوبی از سوی مشتریان دریافت کرده‌ایم. برای مثال، عصاره زعفران با کروسین بالای ۵۵ درصد به کانادا و با بیش از ۴۰ درصد به کره جنوبی ارسال شده است؛ اما برای گسترش بازارهای صادراتی، نیازمند اخذ مجوزهای بین‌المللی و استانداردهای مورد نیاز هستیم.

    نیاز به ارتقای زیرساخت‌ها برای بهبود تولید

    حبیب‌زاده تصریح کرد: برای اینکه بتوانیم به طور مؤثر در بازارهای جهانی رقابت کنیم، باید زیرساخت‌های لازم را توسعه دهیم. به عنوان مثال، برای اخذ مجوزهای لازم، نیاز به سیستم‌های تصفیه فاضلاب و سالن‌های تولید با شرایط خاص جی‌ام‌پی داریم. همچنین، مشکلاتی در زمینه تأمین تجهیزات مانند اسپری‌درایر و فریز درایر داریم که موجب افزایش قیمت تمام‌شده محصولات و کاهش توان رقابتی ما می‌شود.

    نگاه به آینده تولید عصاره‌ها و توسعه فناوری

    وی خاطرنشان کرد: اگر بتوانیم بودجه‌های لازم برای خرید تجهیزات پیشرفته مانند اسپری‌درایر، فریز درایر، سیستم سانتریفیوژ کانتینیوس و سیستم‌های غنی‌سازی رزین را تأمین کنیم، قادر خواهیم بود تحول بزرگی در صنعت تولید عصاره‌ها در ایران ایجاد کرده و جایگاه خود را در بازارهای جهانی ارتقا دهیم.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع:ایسنا

    برچسب ها: جهاد دانشگاهیزعفرانصادراتکانادا
    پست قبلی

    تولید ماهانه مرغ به ۲۸۰ هزارتن رسید

    پست بعدی

    کشاورزی سنتی دیگر پاسخگو نیست / یافته‌های علمی باید به مزارع برسد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    قدیریان دبیر جدیدسندیکای صنایع کنسرو ایران شد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    در متن این حکم با تأکید بر جایگاه راهبردی صنعت کنسرو در زنجیره تأمین غذا و نقش آن در تقویت...

    بیشتر بخوانید
    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    زر، تندیس ملی بزرگان صنعت غذا را تصاحب کرد

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    افتخاری دیگر برای هلدینگ میلانا *دریافت تندیس و گواهینامه کارآفرین برتر در سال سرمایه گذاری برای تولید*

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    مشاور و دستیار رهبری در آستانه روز کارگر از گروه صنعتی و پژوهشی زرفعال در عرصه تولید محصولات غذایی بازدید کرد

    اردیبهشت ۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    کشاورزی سنتی دیگر پاسخگو نیست / یافته‌های علمی باید به مزارع برسد

    کشاورزی سنتی دیگر پاسخگو نیست / یافته‌های علمی باید به مزارع برسد

    پر بازدیدها

    بازار عیدانه برنج؛ یاقوت شالیزار بدون مشتری است

    ۴۰۰ هکتار سهمیه خراسان شمالی برای کشت برنج

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    برداشت گندم در خوزستان از ۷۰۰ هزار تن فراتر رفت

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴
    رصد بازار کالاهای اساسی از ۵ تا ۱۱ آذر ۱۴۰۲؛ هر کیلو مرغ ۹۸.۴۰۰ تومان/ چرخ کرده فروشگاهی ۳۳۰ هزار تومان

    ارسال بیش از ۱۰۰ تن مرغ آماده طبخ از مازندران به سایر استان‌ها

    فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    چند مدل کتلت برای کاهش وزن

    فروردین ۲۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.