شنبه, آبان ۲۴, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید تخم مرغ کاهشی است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    گوجه فرنگی گران شد

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزارتن روغن تولید و توزیع شد

    واکنش صنایع لبنی به اظهارات معاون وزیر قیمت /محصولات لبنی قبل از تعیین نرخ شیرخام محاسبه نمی شود

    کاهش هزارتنی تولید شیرخام در استان تهران

    بلاتکلیفی 15 هزار تن برنج در گمرک/ وزارتخانه‌های مسئول تصمیم نمی‌گیرند

    برنج پاکستانی کیلویی ۶۶ هزار و ۳۰۰ تومان عرضه می شود

    واردات برنج ممنوع شد

    قیمت برنج پرواز کرد | قیمت برنج فجر و شیرودی هم جهش کرد

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون خدمت تجاری سازمان توسعه تجارت ایران تأکید کرد: توسعه زیرساخت‌های دریایی و پنجره واحد، اولویت صادرات میگو

    معاون فناوری بانک مرکزی: نیازی به افتتاح حساب جدید برای خرید یارانه‌ای نان نیست

    مردم و نانوایان از کیفیت آرد و نان ناراضی‌اند/ لزوم تصمیم‌گیری قاطع وزرا برای حل چندوجهی بودن متولیان.

    توزیع روزانه ۲۵ تن مرغ منجمد درکهگیلویه و بویراحمد

    توزیع مرغ منجمد با قیمت مصوب برای تنظیم بازار در بویراحمد

    در نیمه اول امسال؛ میزان ذخایر راهبردی برنج کشور افزایش یافت

    بازگشت آرامش طی ۲ هفته آینده به بازار نهاده دامی

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    گروه زر، درخشان در جشنواره تولید ملی ،افتخار ملی

    مجموعه‌ پیشرو گروه صنعتی زر، در بیست و دومین جشنواره "تولید ملی، افتخار ملی" به عنوان یکی از برترین واحدهای تولیدی در حوزه محصولات غذایی و آشامیدنی معرفی شد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۳۰, ۱۴۰۳
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    گروه زر، درخشان در جشنواره تولید ملی ،افتخار ملی

    به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)،به نقل از روابط عمومی گروه زر، در این رویداد که از آن به عنوان معتبرترین گردهمایی صنعت و معدن کشور یاد می‌شود، با حضور رئیس دیوان عالی کشور، معاون رییس جمهور، نمایندگان مجلس و معاونین وزارت صمت، از مرتضی سلطانی بنیانگذار و رییس هیات مدیره گروه زر تقدیر شد . مهندس علیرضا احمدنژاد مدیرعامل شرکت زرکام به نمایندگی از آقای سلطانی این تندیس و لوح تقدیر را دریافت کرد.
    دراین همایش که در اتاق بازرگانی ایران برگزارشد، از ۵۰ شرکت تولیدی و صنعتی برتر کشور تجلیل شد.

    جشنواره “تولید ملی، افتخار ملی” با شعار “جهش تولید با مشارکت مردم”، بستری برای شناسایی برترین‌ها، تقویت تعاملات بین‌بخشی، تشویق نوآوری و ارتقای تولید ملی است. این رویداد نه‌تنها فرصتی برای قدردانی از تلاش‌های برتر صنعتی کشور محسوب می‌شود، بلکه گامی مهم در جهت اعتلای اقتصادی و توسعه صنایع ملی به شمار می‌آید.

    شرکت صنعتی پژوهشی زرکام یکی از زیرمجموعه های گروه زر، با تکیه بر دانش، نوآوری و کیفیت، همواره در مسیر پیشبرد صنعت غذایی کشور گام برداشته و این افتخار، مهر تأییدی بر جایگاه برجسته این برند در اقتصاد ملی و صنعت غذایی ایران است.

    سرویس خبری:فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع:ایفتاتی آی

    برچسب ها: اتاق بازرگانی ایرانشرکت زرکامصنعت غذاگروه صنعتی زر
    پست قبلی

    نبود برنامه ریزی مدون علت اصلی برهم خوردن تنظیم بازار کالا‌های اساسی

    پست بعدی

    برگ زرینی دیگر بر افتخارات تک ماکارون؛ کسب تندیس «تولید ملی، افتخار ملی »

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    دربازدید مدیر کل دفتر فناوری و نوآوری صنایع دانش‌بنیان وزات صمت ازگروه زرتاکید شد:  ضرورت تسهیل تعاملات میان شرکت‌های فناورانه و وزارت صمت
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    دربازدید مدیر کل دفتر فناوری و نوآوری صنایع دانش‌بنیان وزات صمت ازگروه زرتاکید شد: ضرورت تسهیل تعاملات میان شرکت‌های فناورانه و وزارت صمت

    توسط هانیه سیفی مجد
    آبان ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    به گزارش پایگاه ‎خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران(ایفتاتی آی)، به نقل از روابط عمومی گروه زر، در...

    بیشتر بخوانید
    در مراسم گردهمایی دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه شهید بهشتی (جشن روز صنایع) مطرح شد: جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران

    در مراسم گردهمایی دانشجویان مهندسی صنایع دانشگاه شهید بهشتی (جشن روز صنایع) مطرح شد: جایگاه و نقش گروه زر در امنیت غذایی ایران

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    به بهانه روز ملی کیفیت  اهمیت مقوله کیفیت در جهان امروز: کلید بقا و مزیت رقابتی

    به بهانه روز ملی کیفیت اهمیت مقوله کیفیت در جهان امروز: کلید بقا و مزیت رقابتی

    آبان ۱۸, ۱۴۰۴
    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    سند الگوی کشت و بهره‌گیری از فناوری نانوحباب در تامین امنیت غذایی

    آبان ۱۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    برگ زرینی دیگر بر افتخارات تک ماکارون؛ کسب تندیس «تولید ملی، افتخار ملی »

    برگ زرینی دیگر بر افتخارات تک ماکارون؛ کسب تندیس «تولید ملی، افتخار ملی »

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    تاب‌آوری کشاورزان را با دانش روز باید افزایش دهیم

    تاب‌آوری کشاورزان را با دانش روز باید افزایش دهیم

    آبان ۴, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    گرانی مرغ ناشی از افزایش هزینه‌های تولید است/ ضرورت واردات محصولات به منظور تنظیم بازار

    آبان ۲۰, ۱۴۰۴
    واردات ماهانه گوشت گرم و منجمد به ۵ هزارتن رسید

    واردات ماهانه گوشت گرم و منجمد به ۵ هزارتن رسید

    آبان ۱, ۱۴۰۴
    امسال ۳۸ هزارتن انجیرخشک در فارس تولید می‌شود

    بزرگ‌ترین انجیرستان دیم جهان در انتظار حمایت

    آبان ۶, ۱۴۰۴
    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    نرخ خرید تضمینی گندم تا پایان مهرماه اعلام می‌شود

    مهر ۲۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.