سه‌شنبه 9 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    تاکنون بیش از سه میلیون تن گندم تحویل سیلوها شده است

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ۱۳۰۰ طرح بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    فعالیت بزرگترین سایت پرورشی کشور در گناوه با ذخیره سازی بچه میگو آغاز شد

    خروج لارو میگو بدون انجام بیمه پایه اجباری از مراکز تکثیر ممنوع است

    مبارزه شیمیایی در 720 هکتار مزارع گندم و جو مازندران

    افزایش ۷۷ درصدی خرید محصول گندم در رامهرمز

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    تولید بیش از ۳۳ هزار تن انواع گیاهان دارویی در خوزستان

    کشت و صنعت یکانات مرند راه اندازی می‌شود

    در استان البرز کاهوی غرقابی کشت می‌شود اما به گلخانه آب نمی‌دهند!

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    نقش مردم در برنامه استراتژیک منابع طبیعی باید مشخص شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    برگزاری بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی ” بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / ۱۴ و ۱۵ بهمن ۹۹

    بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران توسط انجمن علوم صنایع غذایی ایران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان در تاریخ ۱۴ و ۱۵ بهمن ماه ۱۳۹۹ برگزار می شود.

    توسط پروانه خانی
    2 شهریور 1399
    در اخبار نمایشگاه ها و همایش ها, اهم اخبار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    برگزاری بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی ” بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران ” توسط انجمن علوم و صنایع غذایی ایران / ۱۴ و ۱۵ بهمن ۹۹
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    به گزارش ایفتاتی آی انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ، بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران را در تاریخ۱۴   و ۱۵ بهمن سال ۱۳۹۹ با همت دانشگاهها، شرکت ها، موسسات و مراکز علمی و تحقیقاتی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، برگزار خواهد نمود .

    گفتنی است دبیرخانه علمی کنگره تا تاریخ ۳۰ آذر ۱۳۹۹ آماده پذیرش مقالات خواهد بود .

    همچنین محورهای بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران به شرح ذیل می باشد :

    • کاهش و بازیافت پسماندها و ضایعات صنعت غذا
    • روش­های نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی
    • سلامت بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی
    • غذاهای فراسودمند، پری­بیوتیک و پروبیوتیک
    • کاربرد اسانس­ها و عصاره­های طبیعی در صنایع غذایی
    • ترکیبات ضد مغذی در مواد غذایی
    • امنیت و ایمنی مواد غذایی
    • بحران آب و صنایع غذایی
    • غنی­سازی مواد غذایی
    • نانو تکنولوژی و نانو بیوتکنولوژی در صنایع غذایی
    • میکروبیولوژی و بیو تکنولوژی در صنایع غذایی
    • مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی
    • راهکارهای کاهش مصرف انرژی در صنایع غذایی
    • فرمولاسیون مواد غذایی
    • صنایع فرآورده­های گوشتی
    • صنایع فرآورده­های غلات
    • صنایع بسته­بندی مواد غذایی
    • صنایع فرآورده­های لبنی
    • صنایع فرآورده های روغن
    • تراریختگی
    • سایر پژوهش­های نوین در صنایع غذایی

    شایان ذکر است علاقه مندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنگره به آدرس http://ifstacongress27.ir مراجعه فرمائید.

    همجنین جهت کسب اطلاعات تکمیلی و ارائه هرگونه انتقاد و پیشنهاد با شماره تلفن های ۴۴۲۹۳۴۵۰ و ۴۴۲۹۳۴۵۵ و ۴۴۲۹۳۴۵۹ ( دبیرخانه کنگره ) تماس حاصل نمایید.

    سرویس خبری : نمایشگاهها و همایش ها

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: انجمن علوم و صنایع غذایی ایرانبیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایراندانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود
    اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    توسط پروانه خانی
    9 خرداد 1402
    0

    به گزارش پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران ( ایفتاتی آی ) ، پانزدهمین همایش ملی صادرات...

    بیشتر بخوانید
    برگزاری نمایشگاه ایران اگروفود به عنوان بزرگترین نمایشگاه خاورمیانه با حضور 520 شرکت داخلی و 105 شرکت خارجی

    برگزاری نمایشگاه ایران اگروفود به عنوان بزرگترین نمایشگاه خاورمیانه با حضور 520 شرکت داخلی و 105 شرکت خارجی

    7 خرداد 1402
    بزرگترین واحد پرورش ماهیان زینتی کشور در قزوین آماده افتتاح شد

    برگزاری نخستین جشنواره سراسری آکواریوم و ماهیان زینتی در تهران

    28 اردیبهشت 1402
    راهکاری برای ایجاد امنیت غذایی در شرایط فعلی کشور/غنی‌سازی مواد غذایی با ریز مغذی‌ها

    نمایش نوآوری‌های حوزه خوراک دام و امنیت غذایی

    24 اردیبهشت 1402

    پر بازدیدها

    مجوز صادرات پیاز تا پایان خرداد صادر شد/سقف مجاز ۵۰ هزار تن

    مجوز صادرات پیاز تا پایان خرداد صادر شد/سقف مجاز ۵۰ هزار تن

    8 خرداد 1402
    الزام تولیدکنندگان به درج وزن خالص بر روی محصولات

    الزام تولیدکنندگان به درج وزن خالص بر روی محصولات

    30 اردیبهشت 1402
    ۴۰۰ میلیون اصله نهال در قالب طرح‌های منابع طبیعی کاشته می شود

    تولید ۱۷۰ میلیون نهال در ۱۹۲ نهالستان کشور

    21 اردیبهشت 1402
    نمایش توانمندی‌های صادراتی گروه صنعتی پژوهشی زر در ایران اکسپو 2023

    نمایش توانمندی‌های صادراتی گروه صنعتی پژوهشی زر در ایران اکسپو 2023

    18 اردیبهشت 1402
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    افزایش درخواست های بین المللی برای زعفران ایران

    28 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود