شنبه 20 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رژیم غذایی گیاهی باعث کاهش فشار خون میشود

    ۹ توصیه غذایی برای کنترل فشارخون/ حذف نمکدان از سفره

    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    دلایل روانشناختی اضافه وزن و چاقی در پاندمی کووید ۱۹

    یک عامل مهم در جلوگیری از کاهش وزن

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    واردکنندگان سموم کشاورزی مدیریت باغات را به دست گرفته‌اند

    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    تهدید بازار پسته ایران از سوی آمریکا

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم توسط شرکت‌های تعاون روستایی

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    حمایت وزارت جهاد کشاورزی از دستاوردهای فناورانه سازمان انرژی اتمی

    حمایت وزارت جهاد کشاورزی از دستاوردهای فناورانه سازمان انرژی اتمی

    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    نشاء کاری ۹۸ درصدی شالیزارهای گیلان

    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    بیش از ۱۵۰هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    کشت پیاز زعفران با «گواهی محدود» از سال آینده

    معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال با اعلام اینکه نخستین پیاز‌های زعفران با استاندارد «گواهی محدود» در سال ۱۴۰۰ وارد بازار ایران می‌شود، آن را گامی رو به جلو برای بهبود کمی و کیفی این محصول دانست.

    توسط پروانه خانی
    1 آبان 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter
    بنا به اعلام پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، صمد مبصّر ضمن اعلام خبر ورود نخستین پیاز‌های زعفران با استاندارد «گواهی محدود» در سال آینده به کشور گفت: تولید و کشت پیاز زعفران «گواهی محدود» در مزارع، گامی رو به جلو برای بهبود کمی و کیفی این محصول محسوب می‌شود.

    معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال با اشاره به این که از سال ۹۷، گواهی محدود ارقام بومی و محلی در دستور کار موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال با هدف حفظ این ارقام در چرخه تولید و بهبود کیفیت بذر آن‌ها قرار گرفته است، اذعان داشت: این موسسه آمادگی دارد تا بذر پیاز زعفران را نیز زیر پوشش نظام «گواهی محدود» قرار دهد.

    وی افزود: با گواهی محدود بذر پیاز زعفران، کشاورزان از کشت پیاز‌های فرسوده و زیرسایز در مزارع خود فاصله گرفته و به سمت کشت پیاز‌های با کیفیت و در سایز استاندارد که به لحاظ فیزیولوژیکی وضعیت مطلوب‌تری دارند، حرکت می‌کنند.

    مبصّر پیش بینی کرد که آشنایی کشاورزان با اثرات مطلوب پیاز‌های زعفران «گواهی محدود»، تولیدکنندگان و موسسه تحقیقات را در کوتاه مدت به این سمت سوق دهد تا تمام بذر‌های پیاز زعفران مورد نیاز کشور از طریق بذر «گواهی محدود» تامین شود.

    وی گفت: اگر در سال ۲۰ هزار هکتار کشت جدید زعفران در مزارع با مصرف نزدیک به ۵ تن بذر در هر هکتار داشته باشیم، حدود ۱۰۰ هزار تن بذر پیاز زعفران در سال نیاز است.

    معاون موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال اظهار داشت: با توجه به این که حدود ۷۰ درصد نظارت‌های این موسسه بر مزارع تولید بذر از طریق ناظرین بخش خصوصی انجام می‌گیرد، بنابراین ما برای هر سطحی که تولیدکنندگان مایل به تولید بذر پیاز زعفران تحت پوشش نظام گواهی محدود باشند، آمادگی نظارت و گواهی داریم.

    وی با بیان این که تعداد قابل توجهی از ارقام بومی و محلی برنج، سبزی و صیفی جات و گیاهان دارویی زیر پوشش نظام گواهی محدود این موسسه تحقیقاتی قرار گرفته است، گفت: سال ۹۸ نزدیک به یک هزار تن بذر ارقام بومی و محلی برنج تحت برنامه گواهی محدود تولید شد.

    مبصّر ادامه داد: در حال حاضر بعضی از سبزیجات و صیفی جات بومی و محلی مانند گشنیز، جعفری، شوید، و خربزه ارقام بومی، برخی گیاهان دارویی مانند زیره و سیاهدانه نیز در نظام «گواهی محدود» وارد شدند.

    وی در عین حال از برنامه‌ای برای ورود ارقام محلی و بومی گیاهان دارویی همچون آویشن، خارشتر و بابونه به نظام گواهی محدود در صورت وجود متقاضیان برای کشت خبر داد.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی
    منبع: خبرگزاری میزان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    واردکنندگان سموم کشاورزی مدیریت باغات را به دست گرفته‌اند

    توسط هستی محمدمهدی پور
    18 خرداد 1402
    0

    حسین رنجبر اقدم روز پنجشنبه در آیین راه اندازی مرکز تحقیقات زیستی مشترک حوزه بهداشت و کشاورزی جنوب کرمان در جیرفت...

    بیشتر بخوانید
    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    خرید بیش از ۱۲ هزار تن گندم توسط شرکت‌های تعاون روستایی

    18 خرداد 1402
    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    ۴۷ درصد از اراضی شالیزاری شفت وجین شده است

    18 خرداد 1402
    افزایش تاب‌آوری برنجکاران مازندران در برابر دلالان

    نشاء کاری ۹۸ درصدی شالیزارهای گیلان

    18 خرداد 1402

    پر بازدیدها

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    بازار نابسامان گوشت مرغ/ هر کیلو ۷۳ تا ۸۵ هزار تومان

    7 خرداد 1402
    تاکید رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس بر لزوم افزایش سهم کشاورزی کشور از دانش‌بنیان‌ها

    تاکید رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس بر لزوم افزایش سهم کشاورزی کشور از دانش‌بنیان‌ها

    7 خرداد 1402
    قرارداد غلات دریای سیاه ۲ ماه دیگر تمدید شد

    قرارداد غلات دریای سیاه ۲ ماه دیگر تمدید شد

    28 اردیبهشت 1402
    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم

    10 خرداد 1402
    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    اعتبارات مورد نیاز برای داربستی کردن باغ‌ها اختصاص یابد

    27 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود