سه شنبه, تیر ۱۰, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تأکید مشاور رئیس‌جمهور بر نقش محوری امنیت غذایی در اقتصاد کشور

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    جریمه میلیاردی برای گرانفروشی گوشت در تهران

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کدام خوراکی‌ها بیشترین افزایش قیمت را تجربه کردند؟

    مطالعات نشان می دهد؛ شیرین کننده های مصنوعی به توانایی سم زدایی کبد آسیب می رسانند

    نقش لوبیا و سویا در کاهش خطر ابتلا به کبد چرب غیرالکلی

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مشکلی در بحث خرید و پرداخت مطالبات کلزا نداریم

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    کاهش ۴۵ درصدی مصرف کود کشاورزی با نوآوری نانو

    یک استارتاپ با استفاده از فناوری نانو، راهکاری نوین برای افزایش بهره‌وری و کاهش مصرف کود شیمیایی تا ۴۵ برابر ارائه کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    خرداد ۲۰, ۱۴۰۴
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    کاهش ۴۵ درصدی مصرف کود کشاورزی با نوآوری نانو

    یک استارتاپ دانشجویی در دانشگاه میامی با بهره‌گیری از فناوری نانو، انقلابی در شیوه‌های کشاورزی ایجاد کرده است؛ رویکردی که به کشاورزان کمک می‌کند با مصرف کمتر کود و کاهش ضایعات، کیفیت محصول خود را به‌طور چشمگیری ارتقا دهند.

    استارتاپ «اسمارت» (Smart Aerosol Technologies – SmArT) که به تازگی در رقابت بزرگ eMerge Americas ۲۰۲۵ موفق به کسب جایزه ۱۲۵ هزار دلاری شده است، این فناوری را بر پایه نانوذرات مهندسی‌شده عرضه کرده است که از طریق روش‌های آئروسل (پخش در هوا) به صورت دقیق و هدفمند به گیاهان کود می‌رسانند.

    شروتی چوداری، یکی از بنیان‌گذاران این استارتاپ، در خانواده‌ای بزرگ شده که دو نسل متفاوت با دو نقش کاملاً متمایز کشاورز و صاحب کسب‌وکار را تجربه کرده‌اند. این تجربه‌ شخصی انگیزه‌ای شد تا در دوران تحصیل دکتری در دانشگاه میامی، به دنبال تلفیق این دو جهان برود. او که در رشته مهندسی برق تحصیل می‌کرد، به‌طور تصادفی مسیر تحقیقاتی خود را به سمت فناوری نانو و کاربردهای آن در کشاورزی هدایت کرد.

    چوداری می‌گوید: «وقتی وارد دوره دکتری شدم، رشته‌ام هیچ ارتباط مستقیمی با فناوری نانو نداشت؛ اما با داشتن پیشینه کشاورزی خانوادگی و علاقه‌ام به تاثیرگذاری روی اکوسیستم و سلامت، این فرصت را یافتم تا با همکاری دکتر پرتیم بیسواس، دکنرای مهندسی دانشگاه، پروژه‌ای نوآورانه شکل دهیم.»

    بیسواس که سال‌ها در زمینه فناوری نانو و آلودگی هوا فعالیت داشته، پیش از این استارتاپ موفقی به نام Applied Particle Technology را در دانشگاه واشنگتن راه‌اندازی کرده بود که با فناوری‌های پیشرفته کیفیت هوا را در صنایع مختلف پایش می‌کرد. علاقه او به کشاورزی و بهبود شرایط محیطی کشاورزان، مسیر پژوهشی‌اش را به سمت توسعه فناوری‌های نوین برای کشاورزی هوشمند هدایت کرد.

    «اسمارت» چگونه کار می‌کند؟ هسته اصلی فناوری «اسمارت»، سیستم نانوکود هوشمندی است که به کمک نانوذرات مهندسی‌شده، مواد مغذی را به صورت دقیق و هدفمند به گیاهان می‌رساند. این سیستم بر خلاف کودهای معمولی که به صورت عمده و غیر کنترل‌شده در مزارع پخش می‌شوند و منجر به هدررفت کود و آلودگی‌های زیست‌محیطی می‌شوند، از طریق فناوری آئروسل امکان پخش یکنواخت و کارآمد کود را فراهم می‌کند.

    بر اساس گزارش این استارتاپ، استفاده از این روش می‌تواند میزان تولید محصول را تا ۸۰ درصد افزایش دهد و مصرف کود را تا ۴۵ برابر کاهش دهد. این دستاورد می‌تواند تحولی اساسی در کاهش هزینه‌ها، حفظ محیط‌زیست و ارتقای امنیت غذایی ایجاد کند.

    پژوهش‌های اولیه «اسمارت» در آزمایشگاه‌ها و گلخانه‌های کنترل‌شده آغاز شد و پس از آن به مزارع ایالت ایلینوی و همکاری با اتحادیه کشاورزی این ایالت رسید. کشاورزان استقبال گسترده‌ای از این فناوری نوظهور نشان دادند و با اشتیاق آزمایش‌ها و کاربردهای آن را دنبال کردند.

    بیسواس می‌گوید: ما دیدیم که کشاورزان به نوآوری علاقه‌مندند و مشتاقند تا با راهکارهای ما محصول بیشتری با استفاده کمتر از کود و آب داشته باشند. آن‌ها نه تنها به فکر تولید بیشتر هستند، بلکه دغدغه محیط‌زیست و جلوگیری از آلودگی‌ها را نیز دارند.

    پس از انتقال بیسواس به فلوریدا، «اسمارت» فعالیت‌های خود را در این منطقه که از قطب‌های کشاورزی ایالات متحده است ادامه داد و برنامه‌های آزمایش میدانی خود را روی محصولات مختلف به ویژه گوجه‌فرنگی آغاز کرد.

    پس از کسب جایزه و جذب سرمایه اولیه در رویداد eMerge Americas، تیم «اسمارت» برنامه‌ریزی کرده است که آزمایش‌های میدانی خود را توسعه داده و با کشاورزان بیشتری همکاری کند تا اثرات مثبت فناوری نانو بر کشاورزی پایدار را به اثبات برساند.

    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:ایرنا

    برچسب ها: استارت آپفناوری نانوکشاورزی
    پست قبلی

    خسارت بیش از ۱۰ هزار میلیاردی خشکسالی به محصولات لرستان

    پست بعدی

    نامه رسمی مبنی بر افزایش قیمت نان به اتاق اصناف ارسال نشده است

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    بیش از ۹۸ درصد برداشت غلات مکانیزه است

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    0

    کریم ذوالفقاری رئیس مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی گفت: ضریب برداشت غلات با ماشین آلات بیش از ۹۸ درصد...

    بیشتر بخوانید
    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    مصوبه الگوی کشت نیازمند تخصیص سالانه ۴۰ همت اعتبار

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    داشتن حداقل ۳۰ کلونی زنبور عسل شرط دریافت مجوز زنبورداری

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    اجرای الگوی کشت مهم‌ترین ابزار دستیابی به خودکفایی محصولات کشاورزی

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    نامه رسمی مبنی بر افزایش قیمت نان به اتاق اصناف ارسال نشده است

    پر بازدیدها

    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    سپری نادیدنی برای محافظت از گیاهان در برابر بیماری‌ها

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴
    بررسی تفاوت کافئین چای و قهوه

    قهوه، راز عمر طولانی و زندگی با کیفیت

    خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
    با اجرای فرصت مطالعاتی در پرو ارائه شد تولید ۴ محصول نانویی صنعت غذایی در مقیاس صنعتی

    فعالیت ۱۴۰ آزمایشگاه در حوزه سلامت مواد غذایی

    خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    تولید ماهانه تخم مرغ ۲۰ هزارتن مازاد بر نیاز کشور است

    خرداد ۲۷, ۱۴۰۴
    معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان: کشاورزان برای استفاده از آبیاری نوین به جهاد کشاورزی مراجعه کنند

    تجهیز بیش‌از ۷۶ هزار هکتار از اراضی استان مرکزی به آبیاری نوین/ادامه توسعه‌ استخرهای دو منظوره آبزی‌پروری

    خرداد ۲۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.