با رعایت کردن چند اصل ساده و کلی می توان میزان دور ریز محصولات لبنی خریداری شده را کاهش داد .
در کشور نیوزلند که یکی از قطبهای لبنی دنیا ست ، مصرف کنندگان محصولات لبنی با دفت و عمل کردن به سه نکته اصلی میزان دور ریز خریدهای خود را به میزان قابل توجهی کاهش می دهند.
یکی از این اصول توجه به زمان انقضا محصول در هنگام خرید است. چنانچه تاریخ انقضای محصول در هنگام خرید کوتاه باشد، ممکن است پیش از پایان تاریخ محصول خریداری شده مجبور به دور ریختن آن و یا شاهد فاسد شدن آن باشید.
دومین نکته شرایط نگهداری محصول بعد از خرید است، خیلی از مصرف کنندگان بعد از خرید و مراجعه به منزل فراموش می کنند که محصول را در یخچال نگهداری کنند و یا بعد از هر بار مصرف دوباره آنرا به یخچال باز گردانند.
معمولا محصولات لبنی تازه در هنگامی که خارج از فضای خنک و سرد هستند محیط بسیار مناسبی برای رشد انواع باکتری و قارچ به شمار می آیند که افزایش تعداد این باکتری ها در محصول باعث پایین آمدن کیفیت آن و فساد زودهنگام آن می شود.
نکته دیگری که می تواند میزان دور ریز مواد لبنی را کاهش دهد انتخاب سایز محصول مناسب با میزان مصرف است. بسیاری از مشتریان محصولات لبنی در هنگام خرید به این نکته توجه نمی کنند و بجای استفاده از خرید بسته های کوچکتر مواد غذایی معمولا سایزهای بزرگ آنرا انتخاب می کنند .
این بی توجهی باعث می شود تا محصول خریدرای شده مدت زیادی در یخچال منزل باقی بماند و کم کم کیفیت و تازگی خود را از دست بدهد و پیش از انکه تمام مصرف شود مجبور به دور ریختن آن شوند.
سرویس خبری:اخبار علمی- تغذیه و سلامت