یکشنبه 2 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    کارکنان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان در نامه ای به رهبر معظم انقلاب خواستار شدند؛ جلوگیری از ابطال واگذاری کشت و صنعت مغان

    کارکنان شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با تهیه توماری درخواست خود را نزد مقام معظم رهبری برده‌اند و از ایشان درخواست کرده‌اند که اجازه ندهند با ابطال واگذاری بار دیگر کشت و صنعت مغان در سرازیری نابودی قرارگیرد.

    توسط پروانه خانی
    17 مهر 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت, اهم اخبار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    رأی هیأت داوری به بازگشت کشت و صنعت مغان به دولت
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    در حالی که دولت از واگذاری حمایت کرده و رئیس قوه قضاییه نیز با معیار قراردادن عدالت بر بررسی این پرونده در مسیر قانون تاکید کرده‌ است، پرسنل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان با تهیه توماری درخواست خود را نزد مقام معظم رهبری برده‌اند و از ایشان درخواست کرده‌اند که اجازه ندهند با ابطال واگذاری بار دیگر کشت و صنعت مغان در سرازیری نابودی قرارگیرد.

    در متن این نامه که به امضاء پرسنل شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان رسیده‌، چنین آمده است؛ احتراما با آرزوی سلامتی و طول عمر با برکت برای معظم له به استحضار میرساند ما امضاء کنندگان ذیل پرسنل و کارگران شرکت کشت و صنعت و دامپروری مغان بدینوسیله اعلام رضایت خود را بخاطر پرداخت حق و حقوق به موقع و حمایت قاطع از کارگران شرکت کشت و صنعت مغان توسط بخش خصوصی می نماییم زیرا در ۱۵ ماه اخیر که شرکت از طریق اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی واگذار شده است و هم اینک با استخدام نزدیک ۳۰۰۰ نفر و پرداخت ماهانه ۱۴ میلیارد تومان حقوق، سرمایه گذاری بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان اعم از ایجاد کارخانه رب گوجه فرنگی، روغن کشی زیتون، پروسس میوه، احداث سایت فری استال دامپروری، راه اندازی مرکزتغذیه دام، احداث گلخانه، بهسازی و نوسازی کارخانه قند مغان، خرید ادوات و ماشین آلات مدرن کشاورزی اعم از تراکتور، کمباین فوق پیشرفته برداشت چغندرقند و گوجه فرنگی، همچنین احیای دوباره زمین های زراعی و باغی و رکورد زنی تولید شیر، شکر، خامه و کره و دیگر محصولات شرکت کرده است که بدین سبب کشت و صنعت مغان با تمام سرعت در حال جان گرفتن و توسعه است و بعنوان واحد نمونه ملی کشور در سال ۱۳۹۸ انتخاب گردیده است

    با تهیه این طومار از حضرتعالی مصرانه خواستاریم خائنین گذشته به شرکت که قبل از واگذاری، شرکت را حیاط خلوت عده ای رانتخوار جهت غارت قرار داده و آنرا به روز سیاه نشانده و در طول سالیان گذشته شرکت را به مرز فاجعه و فلاکت برده بودند که توان حتی پرداخت حقوق و مزایای کارکنان خود را نداشتند و از محل فروش زمین های درجه یک، ماشین آلات و ادوات شرکت، حقوق ها را پرداخت می کردند و بیشتر صنایع و کارخانجات شرکت بخاطر سوء مدیریت به مرور از بین رفته بود، برخورد شود زیرا که همان خائنین و سیاسیون شکست خورده بخاطر رشد چشمگیرکه توسط بخش خصوصی در کشت و صنعت مغان به سرانجام رسیده جهت سنگ اندازی و دلسرد کردن سرمایه گذار با تنگ نظری به حاشیه سازی برخواسته اند بدلیل اینکه بخش خصوصی شیرین عسل کارآفرین نمونه، صادرکننده برترکشور و دارای اهلیت می باشد که بعد از تحویل کشت و صنعت مغان را متحول نموده اند و همین عملکرد بخش خصوصی امید و نشاط را در این خطه زرخیز مغان و استان اردبیل برپا داشته است که در عرض ۱۵ ماه راه بیش از یک دهه را در این برهه اقتصادی رفته اند و در این میان افرادی که شبانه روز با هیاهو و غوغاسالاری در فضای مجازی و دیگر تریبون ها در صدد به هم زدن آرامش منطقه و ما کارگران هستند فلذا این افراد معلوم الحال به هیچ عنوان سخنگو و نماینده ما نیستند بلکه آنها مخالف سرمایه گذاران و آبادانی در منطقه و ایران اسلامی هستند.

    به همین دلیل ما کارگران و پرسنل شرکت که امنیت شغلی پیدا کردیم و زندگی مان به آرامش رسیده حمایت شفاف از سرمایه گذاری و اشتغالزایی در منطقه توسط بخش خصوصی با امضای همین طومار اعلام می داریم.

    • بیشتر بخوانید :
    • رأی هیأت داوری به بازگشت کشت و صنعت مغان به دولت

     

    سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: خبرگزاری موج
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد

    توسط امیرحسین فتحی
    1 مهر 1402
    0

    ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند به لطف خدا و با یاری همراهان عزیز، این ماه نیز مسابقه...

    بیشتر بخوانید
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    دانه‌بندی برنج و بادام بر اساس پردازش تصویر

    26 شهریور 1402
    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    8 شهریور 1402
    زنگ خطر تولید شیر و گوشت به صدا در آمد؛ اختلاف ۴ برابری قیمت کنجاله با نرخ مصوب

    تولید ۱۱.۵ میلیون تن شیر در کشور

    6 شهریور 1402

    پر بازدیدها

    نرخ ارز محاسبه ارزش گمرکی کالاهای وارداتی و صادراتی متفاوت شد

    چین، نخستین مقصد صادراتی کالاهای ایرانی

    19 شهریور 1402
    مجری طرح گندم وزارت جهاد کشاورزی خبر داد؛ پرداخت ۹۰ درصد مطالبات گندمکاران؛ متوسط قیمت هر کیلو گندم ۲ هزار و ۵۲۸ تومان

    مطالبات گندمکاران خوزستان در هفته آینده پرداخت می‌شود

    21 شهریور 1402
    سالم‌ترین گزینه‌های غذایی در طول دوره «شیمی‌درمانی»

    سالم‌ترین گزینه‌های غذایی در طول دوره «شیمی‌درمانی»

    4 شهریور 1402
    کاهش مصرف کربوهیدرات های صبحانه برای دیابتی ها مفید است

    رژیم غذایی که طی ۷ روز دیابت را از بین می‌برد

    5 شهریور 1402
    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    ممنوعیت صید میگو در صیدگاه‌های خوزستان

    28 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود