چهارشنبه 10 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    اهش قیمت تخم‌مرغ در بازار/ تقاضای خرید در نیمه اول سال کم می‌شود

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی کاهش یافت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    ‌کاهش‌ قیمت برنج در بازار | برنج ایرانی و خارجی در بنکداری ها و خرده فروشی ها کیلویی چند شد؟

    بعد از عمل جراحی پنیر نخورید

    چرا باید روزانه شیر و لبنیات بخوریم

    پیش بینی تولید ۶۵۶ هزار تن گندم در استان همدان

    خرید گندم در خوزستان به یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن رسید

    تولید سالانه 4 هزارو 300 تن سیب زمینی در استان ایلام

    کشاورزان اردبیل مراقب بیماری سفیدک دروغی سیب زمینی باشند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی

    مالتودکسترین یکی از مشتقات اصلاح شده نشاسته است و پلیمری قندی از تجزیه نشاسته،ذرت،گندم،سیب زمینی یا برنج بدست می آید و از هیدرولیز نشاسته ذرت حاصل شده ، مالتودکسترین با DE پایین به شکل پودر سفید ، سبک و با طعم شیرینی ملایم و دارای چگالی 300 تا 450 کیلوگرم بر متر مکعب است و به علت خواص ذیل ، دارای مصارف گسترده ای در صنایع غذایی،مکملهای ورزشی ، دارویی ، شیرینی و شکلات ، بستنی ، نوشیدنی ها و... میباشد. مالتودکسترین به عنوان یک افزودنی مواد غذایی Food Additive مورد استفاده قرار می گیرد.

    توسط مریم آقایاری
    29 شهریور 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    کاربرد مالتودکسترین در صنایع غذایی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    این محصول براحتی در آب حل می شود و اثر قهوه ای نمودن کمتری نسبت به شربت گلوکز دارد. این کالا هم بصورت پودری و هم بصورت مایع وجود دارد.

    کاربرد مالتودکسترين در صنايع غذايي :  مالتودکسترین ها در مقایسه با نشاسته خام حلالیت بالایی داشته و در آب سرد حل می شود و پس از حل شدن دارای ویسکوزیته پایینی بوده و رقیق است ولی اگر در حالتی باشد که کنسانتره بالایی داشته باشد و غلیظ باشد ، حالت ژله ای پیدا می کند.

    1.محصولات نانوایی: در کیک های خیس و شکر اندود و پرکننده ها می باشد که سبب حفظ رطوبت،کنترل انتشار،تاخیر بیاتی نان،حجم دهندگی و کاهش حالت چسبناکی با مقایسه با نشاسته می شود. -بهتر است از مالتودکسترین مشتق شده از گندم در محصولات بدون گلوتن مخصوص بیماران سلیاکی استفاده نشود زیرا گلوتن احتمالی در آن سبب مشکلاتی در این بیماران خواهد شد.

    2.غذای کودک:  افزودن مالتودکسترین به غذای کودک باعث افزایش ماده خشک ( حدود ۵۵ درصد ) شده و به این نوع غذاها حجم می دهد همچنین جایگزین لاکتوز این محصولات می شود. فواید استفاده از مالتودکسترین و افزودن آن به غذای کودک به شرح زیر می باشد: – شیرینی کم و طعم ملایم – باقیمانده کم – هضم آسان – ویسکوزیته پایین – اسمولالیته پایین

    3. اسنک ها: افزودن مالتودکسترین سبب تردی بافت،ایجاد فیبر بالا،کاهش چربی،مخفی نکردن طعم،افزایش زمان جوشیدن شده و قابل رقابت با شکر است.

    4.آبنبات: افزودن مالتودکسترین سبب تردی بافت،کاهش ویسکوزیته،تشکیل سریع ژل،ایجاد شفافیت،تشکیل فیلم های شفاف و اشتها آور برای روکش آبنبات می شود

    5.غذای کنسروی: مالتودکسترین در غذاهای کنسروی سبب افزایش ویسکوزیته،افزایش احساس دهانی،خاصیت پایدارکنندگی،حجم دهندگی و جلوگیری از ایجاد لکه می شود.

    6.محصولات پوشش دهنده سالاد: ایجاد ویسکوزیته،جانشین نسبی چربی،مشارکت در ایجاد بافت صاف و طعم ملایم با حداقل شیرینی استفاده میشود.

    7.نوشیدنی ها: افزودن مالتودکسترین سبب افزایش میزان پایداری دیسپرسیون نوشیدنی مانند صمغ ها و کاکائو،ایجاد احساس دهانی مطلوب،شفاف کردن نوشیدنی،عدم پوشانندگی طعم ها و مشارکت در پایداری محصولات

    8.فرآورده های خشک: افزودن مالتودکسترین سبب قدرت تعیین اندازه ذرات،جذب کم رطوبت،ایجاد محلول های شفاف،پراکندگی مناسب در محلول و بهبود دانسیته حجمی می شود.

    مالتودکسترین توانایی تشکیل ژل و نگهداری آب را دارد. بنابراین در صنعت به عنوان بهبوددهنده بافت با تشکیل ژل، نگهدارنده آب و جایگزین چربی به کار می رود. از جمله ویژگی های کاربردی مهم در سیستم های غذایی شامل افزایش حجم، ایجاد بافت و بدنه، تشکیل فیلم، اتصال به اجزای ایجاد کننده طعم و چربی، محافظت در برابر اکسیژن، براق کنندگی سطحی، کمک به پخش شوندگی و انحلال پذیری، کنترل انجماد و ممانعت از کریستالیزاسیون و ایجاد ویژگی های گسترش پذیری در محصول می باشد.مالتودکسترین در مقایسه با هیدروکلوئید های خوراکی مهم دیگر ارزان تر می باشد و حالت محلول آن یک طعم ملایم و احساس دهانی لطیف دارد.

    سرویس خبری:اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: تامین آنلاین
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    حمید اورعی روز سه شنبه در اظهار کرد: اینک تا حد مطلوب از چالش‌های امنیت غذایی در کشور فاصله ایجاد...

    بیشتر بخوانید
    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    1 خرداد 1402
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    25 اردیبهشت 1402
    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    20 اردیبهشت 1402

    پر بازدیدها

    توسعه کشت گیاهان دارویی، نوش‌داروی کشاورزی در اقلیم کم آب یزد

    ۵۳ هزار و ۲۱۰ هکتار طرح توسعه گیاهان دارویی در مراتع کشور اجرا شد

    14 اردیبهشت 1402
    این افراد بااحتیاط گوجه سبز بخورند | خواص گوجه سبز ؛ خاصیت های درمانی گوجه سبز برای بدن

    این افراد بااحتیاط گوجه سبز بخورند | خواص گوجه سبز ؛ خاصیت های درمانی گوجه سبز برای بدن

    8 خرداد 1402
    تولید تجهیزات آبیاری تقویت‌شده در حوزه کشاورزی با نانو فناوری

    تولید تجهیزات آبیاری تقویت‌شده در حوزه کشاورزی با نانو فناوری

    17 اردیبهشت 1402
    ۱۸ طرح آبخیزداری در استان مرکزی آغاز شد

    ۱۸ طرح آبخیزداری در استان مرکزی آغاز شد

    9 خرداد 1402
    کارگروه تنظیم بازار باید تغییر قیمت شیرخام و لبنیات را تصویب و ابلاغ کند

    کارگروه تنظیم بازار باید تغییر قیمت شیرخام و لبنیات را تصویب و ابلاغ کند

    30 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود