سه‌شنبه 4 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    شیرین کننده های مصنوعی در غذاهای فرآوری شده می توانند خطر افسردگی را افزایش دهند؟

    درمان بیماری‌های مزمن روده با کمک باکتری‌های خوب

    ۷ ماده غذایی موثر در پاکسازی روده بزرگ

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    رژیم غذایی مناسب برای مقابله با سل

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    بدهکاری ۴۵ همتی دولت به گندمکاران

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    شریعتی: اتخاذ تدابیر امنیت غذایی یک ضرورت است نه انتخاب

    اهمیت خودکفایی در تولید گندم نان با رشد قیمت‌های جهانی

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    نخلستان‌های خرمشهر امسال چقدر خرما می‌دهند؟

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    چوب نوازش کرونا بر تن رستوران های مشهد

    با شیوع کرونا و استفاده بیش از پیش مردم از تغذیه خانگی، رستوران ها و غذاهای آماده مشتری های خود را از دست داده و این صنف نیز متوجه ضررهای زیاد مالی شده اند.

    توسط پروانه خانی
    12 شهریور 1399
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    چوب نوازش کرونا بر تن رستوران های مشهد
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter
    علی یزدان پناه تولید کننده مواد پروتئینی در مشهد بااشاره به تغییرات حاصل از شیوع کرونا میان گفت: باتوجه به گسترش ویروس کرونا از ابتدای اسفند سال ۹۸، به منظور مراقبت از بهداشت عمومی، شاهد تغییر در فرهنگ مصرف فرآورده های گوشتی و پروتئینی در جامعه بودیم و افراد از حضور در رستوران‌ها و فست فود‌ها خودداری کرده و اقدام به طبخ این فراورده ها در منازل کردند.
    او افزود: پیش ازاین، مشاهده می شد که برخی از رستوران ها به دلیل ایجاد سود بیشتر و قیمت تمام شده کمتر، اقدام به مصرف محصولات کم کیفیت می کردند، ولی با تغییر رویه در مصرف، گرایش مردم نیز به خرید و مصرف اجناس با کیفیت بالا، افزایش یافت. همین موضوع منجر شد تا شاهد کاهش فروش اجناس بی کیفیت در بازار باشیم.
    این مدیر تولیدکننده با اشاره به رشد آگاهی و دانش مردم ادامه داد: در حال حاضر افراد در صورت حضور در رستوران ها، معمولا نام برند مصرفی محصولات پروتئینی را می پرسند و می دانند که در فرآورده های پروتئینی، نمی توان به هرمحصولی اعتماد کرد و از طرفی، مدیران بنگاه‌های مرتبط با غذا هم متوجه شده اند که برای جلب رضایت مشتری باید از برند‌های معتبر با محصولات سالم استفاده کنند.
    یزدان پناه مسئله وجود فرآورده های با کیفیت پایین را بزرگترین معضل این صنعت دانست و بیان کرد: این امر باعث بی اعتمادی جامعه به کل این صنعت شده است.
    او به موضوع منع تبلیغات در این صنعت اشاره و تصریح کرد: تبلیغات در کل این صنعت بدون درنظر گرفتن هیچ استثنایی، ممنوع است، ولی با یک رویه درست می توان سازوکاری را طرح ریزی کرد که به عنوان مثال برند‌های با گرید یک که سلامت جامعه را در اولویت کار خود دارند، اجازه تبلیغات داشته باشند.
    مدیرعامل شرکت تولیدی تاکید کرد: شائبه ای که درخصوص سوسیس و کالباس همیشه ذهن مردم را درگیر می کند، بالا بودن قیمت فرآورده های گوشتی با کیفیت از قیمت یک کیلو گوشت قرمز است که باید گفت گوشت قرمز یا سفید خام، پس از پخت، دچار افت شده و تا حدود ۵۰ درصد از وزن خود را از دست می دهد و درنتیجه طبیعی است که این فرآورده های گوشتی کاملا پخته و آماده مصرف که فرآیند اضافه شدن مواد اولیه دیگر را نیز طی میکند از گوشت و مرغ خام گران تر باشد.
     سرویس خبری : اقتصاد و بازار
    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    نرخ بازار شکر از سال گذشته با نیمایی شدن تعدیل و تثبیت شد
    اخبار اقتصاد و بازار

    وعده ارزانی شکر در روزهای آینده

    توسط هستی محمدمهدی پور
    1 مهر 1402
    0

    بهمن دانایی در خصوص توزیع شکر در بازار گفت: کارخانجات قند از دهم شهریور ماه چغندرقند را تحویل گرفته و...

    بیشتر بخوانید
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    قیمت میوه در نخستین روز پاییز+ جدول

    1 مهر 1402
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    آیا بازار گوشت قرمز در ۳ماه آینده ساماندهی می‌شود؟

    1 مهر 1402
    قیمت انواع برنج اعلام شد/ همسان‌سازی نرخ شکر با بازارهای جهانی/ پنیر با نرخ سابق توزیع می‌شود

    هیچ مشکلی در تامین کالای اساسی در خوزستان وجود ندارد

    1 مهر 1402

    پر بازدیدها

    زنگ خطر تولید شیر و گوشت به صدا در آمد؛ اختلاف ۴ برابری قیمت کنجاله با نرخ مصوب

    تولید ۱۱.۵ میلیون تن شیر در کشور

    6 شهریور 1402
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    تشدید کنترل و نظارت بر صادرات پسته ایران/ تولید سالیانه ۴۰۰ هزار تن پسته

    21 شهریور 1402
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    نحوه تشخیص گوشت گوسفند از میش و بز/ خرید گوشت از مراکز معتبر

    14 شهریور 1402
    اهمیت ترویج علم روز دنیا برای کشاورزان توسط دانشگاه‌ها

    کاهش ۲۵ برابری مصرف آب کشاورزی به کمک تکنولوژی هوش مصنوعی

    19 شهریور 1402
    ۹ مزیت شگفت انگیز برای مصرف روزانه هویج

    ۲۳ خاصیت باورنکردنی هویج که تا به حال نمی‌دانستید

    18 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود