جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    چرا باید زعفران ایرانی داخل گونی صادر شود؟

    معاون وزیر صمت با بیان اینکه برند مطرحی در دنیا نداریم، گفت: در حوزه برندسازی بین المللی خوب عمل نکرده‌ایم؛ به عنوان نمونه چرا باید زعفران به جای بسته بندی داخل گونی صادر شود؟

    توسط هانیه سیفی مجد
    اسفند ۱۶, ۱۴۰۳
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    چرا باید زعفران ایرانی داخل گونی صادر شود؟

    محمدعلی دهقان دهنوی امروز در اولین همایش معرفی نشان برتر اظهار کرد: باید تمرکززدایی رخ دهد و فعالیت‌ها در استان‌ها دنبال شود، در این صورت با شور و توان بیشتری کار دنبال می‌شود. بنابراین با انتقال دبیرخانه برند به استان خراسان رضوی موافقت می‌کنیم.

    وی افزود: از این به بعد استان خراسان رضوی کانون برندینگ و توسعه برند و زیرساخت‌های مربوط به آن شود. یعنی کار منوط به برگزاری جشنواره سالانه نشود بلکه باید مرکزیت علمی پیدا شود و دانشگاه‌های مشهد و تیم‌های تحقیقاتی در این مورد کار کنند و شتاب‌دنده و مرکز نوآوری ویژه بحث برندینگ در خراسان رضوی شکل گیرد و تبدیل به کانون ترویج موضوع برند در کشور شود. در این صورت می‌توان کمیسیون ملی برند را هم به استان خراسان رضوی منتقل کرد.

    رئیس‌کل سازمان توسعه تجارت ایران ادامه داد: یک سوال وجود دارد مبنی بر اینکه چرا کمیسیون ملی برند از معاونت بازرگانی داخلی به سازمان توسعه تجارت منتقل شد؟ این موضوع به دلیل دنبال کردن یک استراتژی مهم رخ داد.

    چند برند بین‌المللی شناخته‌شده داریم؟

    دهقان دهنوی توضیح داد: ما با وجود پیشرفت‌ها و توسعه‌هایی که در صنایع مختلف و برندسازی در داخل داشتیم اما سوال اساسی این است که چند برند بین‌المللی شایسته تقدیر داریم؟ چند برند ایرانی در سطح جهانی، منطقه‌ای و کشورهای اطراف شناخته شده است؟ اگر بخواهیم منصفانه پاسخ دهیم نمی‌توانیم ادعا کنیم که خوب عمل کرده‌ایم.

    وی افزود: همچنان فاصله بسیار زیادی با حد مطلوبیت داریم؛ برندهایی داریم که محصولاتشان در سطوح بین‌المللی شناخته شده هستند اما نمی‌توانیم ۲۰ برند را معرفی کنیم که در سطح بین‌المللی حضور دارند و محصولاتشان در فروشگاه‌های بین‌المللی عرضه می‌شود. برندی نداریم که به عنوان یک شرکت صاحب تکنولوژی و نوآوری در جهان شناخته شده باشد. ما دنبال این هستیم که این اتفاقات بیفتد.

    چرا زعفران ایرانی باید داخل گونی صادر شود؟

    دهقان‌دهنوی ادامه داد: در حوزه صادرات باید نگاهمان را نسبت به حضور خودمان در بازارهای هدف تغییر دهیم. گاهی فکر می‌کنیم صادرات یعنی اینکه کالایی را تأمین کنیم و بعد به طرف خارجی بفروشیم. این قسمتی از صادرات است اما همه آنچه می‌خواهیم نیست.

    وی افزود: صادرات زمانی منجر به ایجاد ارزش‌افزوده برای کشور می‌شود که ما بتوانیم محصولات خودمان را به مصرف‌کننده نهایی در بازار هدف عرضه کنیم. چرا برندهای ما نباید حضور گسترده ای در فروشگاه‌های خارج از کشور یا حداقل کشورهای همسایه داشته باشند؟

    معاون وزیر صمت تصریح کرد: چه مانعی سر راه تولیدکنندگان ما وجود دارد که بازار خارجی را بازار قابل دستیابی نمی‌بینند؟ صنایع غذایی ما در لبه تکنولوژی است بنابراین محصولات ما در فروشگاه‌های خارجی باید حضور داشته باشد اما این اتفاق نیفتاده است.

    وی افزود: برندهای قوی در حوزه زعفران داریم اما سوال این است که چرا زعفران باید داخل گونی صادر شود؟ وقتی می‌توانیم افتخار کنیم که محصول زعفران ما در بسته‌بندی‌های شرکت‌های ایرانی صادر شود.

    عقب‌ماندگی در حوزه هویت سازی و تبلیغات بین‌المللی

    رئیس سازمان توسعه تجارت گفت: استراتژی ما این است که در همه صنایعی که داریم باید حضور خود را در بازار هدف تا آخرین حلقه عرضه کالا گسترش دهیم. برندسازی در این حوزه بسیار مهم است.

    وی تاکید کرد: شرکت‌های ما در بازارهای هدف ذائقه بازار را ارزیابی کنند و محصولات خود را متناسب با آن طراحی و عرضه کنند.

    دهقان دهنوی گفت: در حال حاضر چند شرکت مشاوره علمی داریم که اگر تولیدکننده‌ای خواست در بازار هدف بازارسنجی و تا آخرین مراحل مصرف کنده نهایی را ارزیابی کند و بعد محصولی را با متناسب با ذائقه آن طراحی کند، از این شرکت‌ها مشاوره بگیرد؟ خیلی کارها انجام شده اما باید کارهای بیشتری انجام شود و حضور این شرکت‌ها در صنعت باید به عنوان یک ضرورت شناخته شود.

    وی افزود: در حوزه هویت‌سازی و تبلیغات بین‌المللی چقدر کار کرده ایم؟ همایش برند شروع یک گام بلندتر برای هویت‌سازی در بازارهای هدف است. این شاخص‌ها باید به عنوان شاخص ارزیابی جایزه برند باشد.

    معاون وزیر صمت اظهار کرد: در سازمان توسعه تجارت برای این موارد برنامه داریم اما باید اذعان کنم که بضاعت بودجه‌ای ما زیاد نیست و در حد مشوق‌های صادراتی اقداماتی را انجام می‌دهیم. اما در حوزه‌های دیگر مانند دادن امتیازات ویژه، تسهیل کردن امور و تسهیل فرایندهای تجارت برای برندهای معتبر دست بازتری داریم و حتماً این کارها را انجام می‌دهیم.

    وی گفت: به موضوع تکنولوژی و هوش مصنوعی باید توجه داشته باشیم. دنیا در حال دگرگونی اساسی است. بسیاری از کارهایی که ما انجام می‌دهیم ممکن است زود تغییر کنند و باید به شکل دیگری انجام شوند؛ در حوزه صنعت و برندسازی و تبلیغات باید توجه ویژه به این موارد داشته باشیم و بسترها را در خدمت این کار بگیریم تا به موفقیت دست یابیم.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع:خبرگزاری مهر

    برچسب ها: بازارزعفرانصادرات
    پست قبلی

    ۵ ماده غذایی موثر در افزایش قد

    پست بعدی

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!
    اخبار اقتصاد و بازار

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    رصد بازار کالاهای اساسی مصرف روزانه خانوار ایرانی در هفته سوم اردیبهشت ۱۴۰۴ انجام شد. بازار روغن دو هفته قبل...

    بیشتر بخوانید
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    رکوردشکنی واردات گوشت قرمز در سال ۱۴۰۳؛ تنظیم بازار یا جبران کسری تولید؟

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    پر بازدیدها

    وضعیت بازار گوشت قرمز و مرغ در روزهای پایانی سال

    اعلام نرخ رسمی مرغ در هفته جاری

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    چرا شکلات تا این حد گران شد؟

    چرا شکلات تا این حد گران شد؟

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۴
    تسهیلات جدید در بخش کشاورزی خراسان جنوبی پرداخت می‌شود

    تولیدات گلخانه‌ای‌ هرمزگان طی یک‌سال گذشته به ۲۰۸ هزار تن رسید

    فروردین ۲۵, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    ضرورت جمع آوری سرشاخه و میوه‌های آلوده از باغات

    اردیبهشت ۱۱, ۱۴۰۴
    خوداتکایی صنعت فرش و منسوجات ابریشمی به ۴۸ درصد ارتقا یافت

    هدفگذاری تولید ۱۶۵۰ تن پیله تر ابریشم دربهار امسال

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.