یکشنبه, تیر ۲۲, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    تهدید دامپروری ۱۳ استان به دلیل تنش آبی/ یک درصد از خوراک دام با ضایعات نان تامین می‌شود

    تولید سالانه حدود ۴۰۰۰ تن گوشت قرمز در شیراز/ تخصیص ۲۳۲ میلیارد ریال تسهیلات پرواربندی به دامداران شیراز

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    ایران جزء ۱۰ کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    هدفگذاری ایجاد ۵۰۰ روستا بازار تا پایان سال / کوتاه‌کردن زنجیره تأمین محصولات کشاورزی با مشارکت تعاونی‌ها

    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    کاهش قیمت برنج با تغییر رویکرد وزارت جهاد کشاورزی

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    ثبت‌سفارش شکر آغاز شد

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    پیشرفت صنعت پسته ایران در بهداشت و بسته‌بندی/ ۱۰۰ درصد کانتینرهای صادراتی آزمایش می‌شوند

    عضو هیئت امنای انجمن پسته ایران با بیان اینکه ۱۰۰ درصد کانتینرهای پسته ایران شامل نمونه‌گیری و آزمایش هستند، اظهار کرد: نکته بسیار مهم این است که پسته ایران در سال‌های اخیر از نظر بهداشتی بسیار پیشرفت کرده است. در سنوات بسیار قدیم، شاید حتی پسته‌های آلوده‌ای را صادر می‌کردیم، اما در حال حاضر در انبارها و کارگاه‌های فراوری پسته، نظارت‌های بهداشتی سختگیرانه و بیشتری اعمال می‌شود.

    توسط هانیه سیفی مجد
    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    محمودرضا مهدوی اناری- عضو هیئت امنای انجمن پسته ایران – در گفت‌وگو درباره بررسی پسته‌های ایران در اتحادیه اروپا و اعمال استانداردهای مدنظر که طی روزهای گذشته مجددا جریان‌ساز شده‌اند اظهار کرد: در جلساتی که ۱۸ و ۱۹ نوامبر مساوی با اواخر آبان ماه در اتحادیه اروپا برگزار شد، اتحادیه اروپا یک بازه زمانی ۶ ماهه را برای ایران در نظر گرفت که در خردادماه سال آینده این مهلت تمام می‌شود تا در پایان این دوره، مجددا عملکرد صادرات پسته ایران مورد بررسی و بازبینی قرار گیرد و ما امیدواریم که عملکرد صادرکنندگان به گونه‌ای باشد که از این قضیه سربلند خارج شویم.

    وی با تاکید بر اینکه کانتینرهای ریجکتی تنها مختص ایران نیست و در هر صورت تعدادی از کانتینرهای ترکیه، امارات، آمریکا و… نیز ریجکت می‌شوند، افزود: تا زمانی که تعداد ریجکتی‌ها بالا نباشد، اتحادیه اروپا حساسیتی در این زمینه ندارد و تنها با نمونه‌گیری تصادفی بر بهداشتی بودن پسته وارداتی نظارت می‌کند، اما زمانی که میزان ریجکتی‌ها از حد معقول بیشتر می‌شوند، محدودیت‌ها و ممنوعیت‌هایی را اعمال می‌کند.

    مهدوی اناری ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰ درصد کانتینرهای ایران شامل نمونه گیری و آزمایش هستند و این به معنای اعمال سختگیرانه‌ ترین شرایط برای پسته ایران بوده و طبیعتا مرحله سخت تر فقط ممنوعیت کلی واردات است.

    وی افزود: متاسفانه برخی از تجار بر این باور هستند که ریجکت شدن پسته صادراتی از اروپا ایرادی ندارد چون بار برگشتی به کشور با قیمت بالاتر ناشی از افزایش نرخ ارز فروش می‌رود. همانطور که طی این چندماه، قیمت دلار افزایش یافته و صادرکنندگان کانتینرهای ریجکتی به دنبال افزایش قیمت ارز منتفع هم شده‌اند! بسیار واجب است متوجه باشیم که افزایش تعداد محموله‌های ریجکتی، پیکره صنعت پسته کشور را متضرر می‌کند و لذا این دیدگاه بسیار خطرناک است.

    این فعال صنعت پسته ادامه داد: وزارت جهاد کشاورزی نیز درصدد اعمال مقررات سختگیرانه‌ای برای صادرات پسته به اروپا است. مطمئن نیستیم که چقدر این قوانین تاثیر مثبت دارد، اما از جمله این قوانین و مقررات می‌توان به الزام برای داشتن پروانه بهداشتی برای صادرکنندکان اشاره کرد که همزمان‌ می‌تواند خوب ولی محدودکننده باشد.

    وی افزود: از طرفی نیز به دلیل اینکه این مسئله تاکنون در روال عادی صادرات نبوده، ممکن است مدتی سرعت صادرات را مختل کند تا کسانی که خواهان صادرات هستند برای کسب پروانه اقدام کنند و این به خودی خود اقدام بزرگی محسوب می‌شود.

    عضو هیئت امنای انجمن پسته ایران مطرح کرد: مورد بعدی نیز بسته‌بندی‌های خاصی بود که پیشنهاد شد. در حال حاضر میزان تاثیر اعمال این بسته‌بندی‌ها مشخص نیست چراکه همین مسئله نیز می‌تواند بر روال صادرات خلل ایجاد کند. به هر حال تلاش این است که اخلالی در صادرات ایجاد و صادرات به اروپا ممنوع نشود.

    وی درباره اینکه در اخباری مطرح شده که قوانین و محدودیت‌هایی که بر محصولات صادراتی به اروپا اعمال می‌شود، بر روی سایر بازارها نیز اعمال خواهد شد؛ گفت: بله به طور غیررسمی این مورد کاملا صحیح است چراکه وقتی بر پسته صادراتی ما به اروپا محدودیت و سختگیری‌هایی اعمال می‌شود، نظر سایر کشورها نیز به این محدودیت‌ها جذب می‌شود که شاید خواهان تبعیت از سختگیری و قوانین اروپا باشند که این به ضرر ایران است؛ بنابراین بهتر است که حساسیت‌های بهداشتی و صادراتی را بیشتر کنیم.

    فعال صنعت پسته افزود: نکته بسیار مهم این است که پسته ایران در سال‌های اخیر از نظر بهداشتی بسیار پیشرفت کرده است. در سنوات بسیار قدیم، شاید حتی پسته‌های آلوده‌ای را صادر می‌کردیم اما در حال حاضر در انبارها و کارگاه‌های فراوری پسته، نظارت‌های بهداشتی سختگیرانه و بیشتری اعمال می‌شود. کشاورزان نیز علیرغم فقدان مشوق‌های مالی موثر در تلاش روزمره برای تولید پسته فاقد افلاتوکسین و فاقد باقیمانده سموم هستند. به‌طور کلی تلاش همه‌جانبه‌ای صورت می‌گیرد تا محصولات بهتر و سالم‌تری را تولید کنیم.

    وی افزود: نکته مهم این است که تنها بحث آفلاتوکسین مطرح نیست. سموم مصرفی نیز در محصولات ما تاثیرگذارند. در بحث ترویج، بسیاری از کشاورزان به طور دائمی در حال آموزش هستند که چگونه پسته سالمی را با حداقل میزان مصرف سموم و یا حتی بدون سموم تولید و برداشت کرده و از محصولات ارگانیک و نهاده‌های ارگانیک برای کنترل آفات استفاده کنند.

    مهدوی اناری در پایان با تاکید بر اینکه شرایط نسبت به گذشته بسیار بهتر شده است، تصریح کرد: شاید بتوان گفت که انتظارات بازار اروپا هم بیش از حد سختگیرانه است. درحدی که بعضا پسته‌های صادراتی آمریکا نیز ریجکت می‌شود. البته از طرفی نیز اگر این سختگیری‌ها نبود ما به این اندازه در تولید پسته سالم حساسیت نداشتیم و این سخت‌گیری‌ها موجب شده که ما در این زمینه رشد و پیشرفت داشته باشیم.
    سرویس خبری:کشاورزی و باغبانی

    منبع:ایسنا

    برچسب ها: آفلاتوکسینپستهصادرات
    پست قبلی

    ارزش غذایی سبزیجات خام بیشتر است یا پخته؟

    پست بعدی

    ۵ انتصاب جدید و ٢ ابقا در وزارت جهاد کشاورزی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    نماینده مجلس خواستار احیاء اداره کل نخیلات در وزارت کشاورزی شد
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    کاهش عملکرد محصول خرما بر اثر شوری آب/ لزوم تبعیت کشاورزان از ممنوعیت کشت شلتوک

    توسط هانیه سیفی مجد
    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    0

    یاسر شریفی در گفت و گو در خصوص کشت تابستانه در خرمشهر اظهار کرد: ما یک الگوی کشت مصوب داریم...

    بیشتر بخوانید
    نارضایتی کشاورزان از نرخ خرید تضمینی چغندرقند/ بازار خرید شکر روند کاهشی دارد/ سطح زیر کشت چغند نصف شده است

    افزایش ۴۰ درصدی سطح زیرکشت چغندرقند در شیراز

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    مابقی مطالبات گندمکاران خوزستانی هرچه سریع‌تر پرداخت شود

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    حمایت اتحادیه دامداران از وزیر جهاد کشاورزی دولت چهاردهم

    ۵ انتصاب جدید و ٢ ابقا در وزارت جهاد کشاورزی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    دبیر ستاد تنظیم بازار خبر داد عرضه کافی روغن خوراکی در خرده فروشی‌ها تا ۲ روز آینده

    ثبات بازار قند، شکر، چای و روغن/ عرضه گسترده روغن از شنبه آغاز می‌شود

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تولید برنج به ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن می‌رسد

    تیر ۱۰, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

    تیر ۲۲, ۱۴۰۴
    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    توزیع روزانه ۸ هزارتن مرغ در سطح کشور

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.