دوشنبه 29 اسفند 1401
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    راه اندازی روستا بازار در آذربایجان شرقی برای حذف دلالان کشاورزی

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    کشت ۹۰ درصدی گندم و جو در دیمزارهای کشور

    ۳ ماده مفید برای مهار سرطان

    سبزیجات در انگلیس سهمیه بندی شد

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    با مصرف روزانه این میوه با چربی خون و آلزایمر خداحافظی کنید | کدام میوه برای چربی خون مفید است

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    راهکار محدودیت کشت و صادرات هندوانه چیست؟

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    افزایش ریسک ابتلا به نقرس با سندرم متابولیک

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    رییس مجلس: جبهه اقتصادی را باید با حضور مردم فتح کرد

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    تولیدات گلخانه‌ای هرمزگان ۲ برابر افزایش یافت

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    استانداران مراقب اعمال صحیح نظارت اتحادیه‌های صنفی بر بازار باشند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    آغاز روند توزیع ۳۰ تن میوه سیب و پرتقال طرح تنظیم بازار در شهرستان دماوند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه نخست گفتگو و مصاحبه ها

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    مهندس احمد فتح الهی متولد ۲۰ آذر سال ۱۳۳۲ در تهران ، دارای مدرک کارشناسی ماشین افزار و صنایع غذایی هستند .وی شخصیت سال صنایع غذایی کشور در سال 92 شده و همچنین موفق به دریافت تقدیر از آیت الله هاشمی رفسنجانی بعنوان کارآفرین برجسته صنایع غذایی کشورشده اند . از دیگر موفقیت های ایشان می توان به کسب جایزه علمی دکتر حبیب الله هدایت و انتخاب کارآفرین برتر در جشنواره علوم و صنایع غذایی ایران اشاره کرد. انتخاب استاد فرهیخته در بیست و سومین کنگره ملی صنایع غذایی از دیگر موفقیت های ایشان می باشد .

    توسط پروانه خانی
    11 اسفند 1399
    در گفتگو و مصاحبه ها
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان
    491
    اشتراک گذاری‌
    1.4k
    بازدید
    Share on FacebookShare on Twitter

    ایفتاتی آی افتخار آن را دارد لحظاتی در حضور مهندس احمد فتح اللهی نایب رئیس کمیسیون کسب و کار یونسکو ، نایب رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران و رئیس هیئت مدیره شرکت سبزی ایران بوده و مصاحبه ای صمیمانه برای خوانندگان گرامی داشته باشد . شما را به خواندن تجربیات ایشان دعوت می کنیم .

    آقای مهندس احمد فتح اللهی ، در مورد کارخانه سبزان ، آیا  تکنولوژی محصولات سبزان با روندهای جهانی هم‌خوانی دارد و از فناوری های نوین صنعت غذا  بهره مند می باشد ؟

    کارخانه سبزی ایران با بهره گیری از ماشین آلات تمام مدرن خارجی و ایرانی و از فناوری های نوین در این صنعت توانسته به عنوان بزرگترین کارخانه تولید ادویه جات وسبزیجات خشک، چاشنی های غذایی و غذاهای نیمه آماده مانند انواع سوپها و پاستاها برای اولین بار در ایران فعالیت نماید.

    سبزان  چه کانال‌های برای کنترل کیفیت محصولات خود تعریف کرده است؟ نقش تحقیق و توسعه  در صنعت غذا را چگونه ارزیابی می کنید و این واحد چه نقشی در کارخانه سبزان دارد ؟

    کارخانه سبزی ایران دارای بخش تحقیق و توسعه (R&D)و همچنین آزمایشگاه مدرن با دوبخش میکروبی و بیولوژی می باشد .

    به‌عنوان یک تولیدکننده با سابقه در صنایع تبدیلی و تکمیلی ، چالش‌های اصلی بر سر راه این صنعت را در چه مسائلی می‌دانید؟ چه پیشنهادی برای رفع این مشکلات پیشنهاد می کنید؟

    این کارخانه در سال 1360 تاسیس و کار خود را برای اولین بار در ایران با تولید ادویه کاری در قوطیهای فلزی شروع نمود ؛ اکنون بیش از 130محصول در سبد کالایی خود دارد . چالشهایی که  در این صنعت وجود دارد می توان عمدتاً بر نبود کشاورزی مکانیزه و سالم در ایران اشاره نمود ؛ که باعث برداشت کمتر از استاندارد از زمین های کشاورزی ، استفاده از سموم مختلف ،  مصرف بیش از حد آب و نیروی کارگری که در نتیجه منجر به افزایش قیمت و عدم سلامت محصولات می گردد .

    در زمینه ی صادرات نمی توانیم با کشورهای دیگر رقابت کنیم  و چون تولیدات صنایع تبدیلی در ایران بیش از ظرفیت مصرف سرانه می باشد حتماً باید صادرات داشته باشیم تا بتوانیم بصورت کامل از فضای تولید استفاده نماییم و رونق اقتصادی را با بهره گیری از نیروی جوانی که در کشور موجود می باشد به نحو احسن استفاده نماییم .

    همچنین در مسئله حمل و نقل محصولات و مواد اولیه بخاطر فرسوده بودن وسایط حمل و نقل و گرانی بیش از حد باربری که گاهی هزینه حمل گرانتر از قیمت محصول تمام می شود .

     

    نوسانات نرخ ارز، چه تاثیری بر روند فعالیت شما داشته است؟

    باتوجه به اینکه بخش عمده ای از مواد اولیه این صنعت از خارج تامین می شود و با نوسانات نرخ ارز و بالارفتن بی رویه آن دچار مشکلات عدیده ای و گاه حتی عدم موجودی آن مواد  می باشیم و باید بصورت مداوم نرخ محصولات تولیدی را تغییر دهیم که این امر غیرممکن می باشد و باعث تلاطم قیمت در بازار و فروشگاههای زنجیره ای می گردد و  قابل اجرا نمی باشد و باعث ضرر تولیدکننده می شود لذا باعث تعطیلی کارخانجات میشود که هم اکنون شاهد این روند در کشور می باشیم و هر روز به افراد بیکار اضافه می شود.

    نظر به اینکه شما نائب رئیس انجمن علوم و صنایع غذایی ایران هستید و از سویی نظر به قدمت و سابقه دیرینه انجمن علوم و صنایع غذایی ایران ؛ عملکرد انجمن را چگونه ارزیابی می کنید ؟ آیا به نظر شما انجمن علوم و صنایع غذایی ایران در این سالها رسالت و اهداف خود را اجرا کرده است ؟

    انجمن علوم و صنایع غذایی ایران حدود 30 سال پیش تاسیس گردیده و دارای هیئت مدیره  منسجم می باشد که بنده هم عضو کوچکی در هیئت مدیره می باشم.

    این انجمن ارتباط خوبی با دانشگاه و صنعت برقرار کرده و با برگزاری همایشهای علمی و برگزاری کلاسهای آموزشی و سمینارهای بین اللملی توانسته سطح کیفیت و کمیت را در صنعت ارتقا دهد.

    به عنوان یک کارآفرین ،چه توصیه ای برای جوانانی که درآینده می خواهند وارد عرصه صنعت شوند دارید؟

    توصیه من برای جوانها

    1-از خود گذشتگی

    2-پشتکار و تلاش

    3-ریسک با مطالعه

    4- صداقت و مردم داری

    5-کاری را که انتخاب می کنند به آن عشق و علاقه داشته باشند

    6-و در انتها از بلندپروازی در زمینه درآمد خودداری کنند.

    مصاحبه و گفتگو

    منبع: ایفتاتی آی
    برچسب ها: سبزانسبزی ایرانصنایع تبدیلیصنایع تبدیلی و تکمیلیصنعت غذافناوری غذامهندس احمد فتح الهی
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    ادامه مطلب
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400

    پربازدیدها

    هیچ محتوایی در دسترس نیست

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی/ آخرین اخبار « بیست و هفتمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران » ، بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی + کتابچه کنگره

    اعلام اسامی برندگان مسابقه جدول کلمات متقاطع ایفتاتی آی/دیماه 99

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    eRasaneh_Trustseal(88439, true);

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود

    Add New Playlist