پنج‌شنبه 11 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    صادرات ۲۸ میلیون یورویی پسته ایران به اروپا در ۳ ماه

    شرکت پشتیبانی امور دام تخم مرغ مازاد را خریداری کند

    اهش قیمت تخم‌مرغ در بازار/ تقاضای خرید در نیمه اول سال کم می‌شود

    توزیع ماکارونی به روال گذشته بازگشت/ تکذیب افزایش نرخ روغن آفتابگردان

    مالیات بر ارزش افزوده واردات کالاهای اساسی کاهش یافت

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    ویژگی های چهارگانه نوشیدنی های لاکتیکی

    توسط مریم آقایاری
    29 شهریور 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    ویژگی های چهارگانه نوشیدنی های لاکتیکی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    با افزایش روند استقبال از محصولات ارگانیک و بدون مواد افزودنی و تداوم رویه مذکور این موضوع در سطح گسترده ای به خصوص درسایت های مربوط به تغذیه و یا سرویس اخبار صنایع غذایی بازتاب فراوانی پیدا کرده است. به طور کلی از دستگاه هموژنایزر به منظور دستیابی به محصولی یکدست و بدون ناخالصی یا به اصطلاح هموژن سازی انواع نوشیدنی لبنیاتی لاکتیکی بهره می برند.

    همگن سازی محصول در کنار عوامل دیگری مانند بسته بندی از جمله عوامل ارتقا کیفی محصول به شمار می رود. هر نوع بسته بندی با استفاده از ماشین آلات بسته بندی مدرن و یا دستگاه بسته بندی متناسب با نوع محصول انجام می گیرد. انواع نوشیدنی های لاکتیکی ضمن حفظ سلامتی، کمک شایانی به سالم سازی سبد تغذیه خانوار می کنند. این نوشیدنی ها همچنین جزو محصولات پرطرفدار و خوشمزه ای تلقی می شوند که می توانند خط تولید مواد غذایی و برندهای معتبر جهانی را به چالش بکشند.

    استفاده از انواع ماشین آلات بسته بندی روزآمد و یا دستگاه پر کن پیشرفته و مخازن پر ظرفیت توانسته است کیفیتی بی نظیر به این محصولات ببخشد. البته نباید انکار کرد که انواع تجهیزات بسته بندی نیز در این عملیات نقشی ویژه ایفا می کند. فرایند همگن سازی توسط هموژنایزرهای مربوط انجام گرفته و در نهایت روند تخلیه و بارگیری نیز توسط دستگاه پرکن و مخازن پر ظرفیت انجام می گیرد.

    نوشیدنی لاکتیکی و سلامت

    انواع نوشیدنی هایی که دارای اسید لاکتیک هستند در واقع از ترکیبات آب و لبنیات تشکیل شده اند. این مواد در خط تولید مواد غذایی در مخازن مخصوص قرار می گیرند. این مواد در جریان تخلیه و بارگیری در انواع بطری ها و ظروف مخصوص با اوزان و ابعاد مختلف قرار می گیرند.

    اهمیت سلامت و بهبود عملکرد سیستم گوارشی به خصوص در مصرف کنندگانی که به نوعی نسبت به سایر فراورده های لبنی دچار حساسیت هستند از دغدغه های تولید کنندگان این محصول می باشد. روزانه اخبار صنایع غذایی به طور مرتب گزارش پیشرفت هایی را که در زمینه تولید و یا ابتکاراتی که در خصوص بسته بندی های شکیل انجام می گیرد منتشر می کند. این نوع از نوشیدنی ها به منظور همگن سازی نیازمند نظارت همه جانبه و کنترل دقیق است.

    به طور کلی در فرایند تولید انواع نوشیدنی لاکتیکی، دستگاه هموژنایزر-که در بین انواع دستگاه صنایع غذایی یک شگفتی محسوب می شود  نقشی اساسی دارد.

    چهار ویژگی محصولات لاکتیکی

    ویژگی های برجسته این محصولات در 4 مورد خلاصه می شود که به طور مختصر آن ها را توضیح می دهیم. این ویژگی ها عبارتند از: پایداری، پروتئین، ویسکوزیته و رنگ.

    1- پایداری پروتئین موجود در این نوع نوشیدنی ها گاهی با افزودن پکتین و از طریق هموژن سازی صورت می گیرد. این کار مانع از جداسازی آب در قسمت فوقانی و کازئین در قسمت تحتانی می شود و ضمن محافظت محصول از رسوبات موجب جداسازی پایدار آن انجام می شود.

    2- پروتئین در صورت عدم انجام هموژنیزه کافی و نامناسب از طریق دستگاه هموژنایزر به دلیل حداقل ph آب غلظت پروتئین شیر نیز کاهش می یابد. یک محصول لاکتیکی باید پس از عبور از این فیلتر در خط تولیدی مواد غذایی جای گیرد.

    3- ویسکوزیته : ویسکوزیته یا غلظت مناسب نیز از طریق همگن سازی در دستگاه صنایع غذایی حاصل می شود. هموژن سازی موجب پالایش و یکدستی نوشیدنی و همچنین حفظ عطر و طعم آن می شود.

    4- رنگ همگن سازی همچنین می تواند موجب افزایش اسید لاکتیک شده به این دلیل که هموژنایزر رنگ دانه ها و مواد مغذی را در نوشیدنی آزاد کرده و رنگ شفاف و روشن تری به آن می دهد. این رنگ به خصوص در بطری هایی که بی رنگ و شفاف بوده و توسط دستگاه پرکن این حجم از مایعات در آن قرار می گیرد چشم انداز زیبایی دارد.

    سرویس خبری:اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    منبع: تامین آنلاین
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    حمید اورعی روز سه شنبه در اظهار کرد: اینک تا حد مطلوب از چالش‌های امنیت غذایی در کشور فاصله ایجاد...

    بیشتر بخوانید
    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    1 خرداد 1402
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    25 اردیبهشت 1402
    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    20 اردیبهشت 1402

    پر بازدیدها

    قیمت انواع گوشت ماکیان در بازار ؛ هر کیلو غاز ۷۰۰ هزار تومان،‌ خروس محلی ۳۵۰ هزار تومان!

    ۶ محموله مرغ غیرمجاز در سروآباد توقیف شد

    13 اردیبهشت 1402
    بزرگ‌ترین قطب تولید توت فرنگی البرز در آستانه تعطیلی!

    بزرگ‌ترین قطب تولید توت فرنگی البرز در آستانه تعطیلی!

    1 خرداد 1402
    تولید ۲۵ درصد از نهاده دامی مورد نیاز کشور در داخل

    تولید ۲۵ درصد از نهاده دامی مورد نیاز کشور در داخل

    6 خرداد 1402
    تعیین تکلیف قیمت برخی محصولات و سرگردانی بعضی دیگر

    تعیین تکلیف قیمت برخی محصولات و سرگردانی بعضی دیگر

    30 اردیبهشت 1402
    یک ضد سرطان واقعی را بشناسیم

    صادرات پیاز آزاد شد

    7 خرداد 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود