دوشنبه 15 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    نیاز به ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاشت یک میلیارد درخت

    مدیریت کلان هوشمند جهت کشت و برآورد نیازها برای ۵ محصول استراتژیک

    فناوری هسته‌ای، روشی راهبردی در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    خودکفایی ایران در تولید همه میوه‌ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار مجلس و دولت

    وزیر جهاد کشاورزی در برنامه “تیتر امشب” :کشت محصول تراریخته در کشور نداریم/ نجات بخش کشاورزی با ایجاد زنجیره تامین

    خاوازی گفت: در بخش کشاورزی باید زنجیره های تامین شکل بگیرند که توزیع سود در داخل آن‌ها عادلانه است.

    توسط پروانه خانی
    6 شهریور 1399
    در اخبار مجلس و دولت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    وزیر جهاد کشاورزی در برنامه “تیتر امشب” :کشت محصول تراریخته در کشور نداریم/ نجات بخش کشاورزی با ایجاد زنجیره تامین
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    رو

    خاوازی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر در خصوص اقدامات انجام شده در حوزه کشاورزی  تصریح کرد: مهمترین اقداماتی که قرار است تا پایان دولت انجام دهیم، تامین هسته های اولیه زنجیره تولید از مرغ لاین تا نهاده هایی زارعی و بذر های مورد نیاز نهاده های بخش کشاورزی است که تاکنون از خارج تامین می شده است.

    او افزود: موضوع تامین هسته های اولیه را پیگیری می کنیم  و ریل گذاری لازم را انجام می دهیم تا زیرساخت های اساسی برای توسعه بخش کشاورزی فراهم شود.

    وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: مهمترین بخش ما تولید است . تولید در حوزه شیلات و آبزیان، باغبانی و کشاورزی وجود دارد و با وجود همه فشارهای تحریم ها توانسته ایم به خودکفایی بالا در بسیاری  از بخش های کشاورزی برسیم.

    خاوازی بیان کرد: تولید دربخش زراعی در ابتدای انقلاب ۲۰ میلیون تن  بود که در ۷ سال گذشته از ۶۸ تا ۷۳ میلیون تن رسیده است و پیش بینی می کنیم  به ۸۸ میلیون تن برسد.

    او افزود: در حوزه دام  از میزان ۳.۳ میلیون تن تولید در ابتدای انقلاب به ۱۲  میلیون تن در سال ۹۲ رسیدیم و هم اکنون ۱۶ میلیون تن تولید دام داریم. در شیلات ۳۲ هزار تن محصولات شیلاتی اول انقلاب به ۱.۳ در سال ۹۸  رسید و در پایان ۹۹ هم به ۱.۵ میلیون تن خواهد رسید.

    خاوازی گفت: هم اکنون در باغبانی بیشبود هم داریم . در گندم ،  میزان تولید تثبیت شده و ضریب خوداتکایی به ۱۰۰ در صد رسیده و واردات تنها مربوط به ذخایر استراتژیک است. در حال حاضر ۱۳.۷ میلیون تن گندم در داخل تولید می شود.

    تولید ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی تا پایان سال

    وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: ابتدای انقلاب میزان تولید محصولات کشاورزی ۲۷ میلیون تن بود و در سال ۹۲ به ۹۷ میلیون تن رسید امسال هم به ۱۰۵ میلیون تن رسیده است و تا پایان سال به تولید ۱۳۰ میلیون تن محصولات کشاورزی خواهیم رسید.

    او ادامه داد: در بخش کشاورزی باید زنجیره های تامین شکل بگیرند که توزیع سود در داخل آن‌ها عادلانه است. در حالت عادی کشاورز سود کم می برد اما در زنجیره در کل مسیر کشاورز سود می برد.

    خاوازی گفت: اجزای زنجیره مشخص هستند و سود در آن عادلانه توزیع می شود و رمز این کار کشاورزی قراردادی است. یعنی بر اساس قرارداد معلوم می‌شود کشاورز برای که کار می‌کند و در این زنجیره هر کس باید ارزش افزوده‌ای به محصول اضافه کند و جایی برای دلال نیست.

     


    وزیر جهاد کشاورزی تاکید کرد: به هیچ وجه کشت محصول تراریخته در کشور نداریم.

    تدوین بسته حمایتی الگوی کشت

    خاوازی گفت: در بسیاری از گیاهان خودکفا هستیم مثل گوجه و سیب زمینی  و هیچ مشکلی در داخل کشور نداریم فقط بحث دانه‌های روغنی است که با برنامه ریزی می‌شود دانه‌های روغنی مورد نیاز کشور را تولید کرد.

    خاوازی گفت: پتانسیل خوبی برای توسعه دانه‌های روغنی در کشور داریم و ما نباید متکی به یک گیاه کلزا باشیم مثلا خوزستان برای توسعه سویا و کنجد بسیار مناسب است. اما باید در سیاست گذاری، بسته‌های حمایتی برای کشاورزان دیده شود تا برای کشت محصول طبق الگوی کشت دچار تردید نشود، چون کشاورز در گام اول حتما نگاه به سودش می‌کند.

    خاوازی گفت: الگوی کشت دو لایه دارد یک لایه اش کاملا فنی است که بر اساس اقلیم و نوع خاک و هوا و منطقه می‌توانیم بگوییم کجا چه محصولی باید کشت شود.

    او افزود: لایه مهم‌تر در الگوی کشت سیاست گذاری است یعنی باید به نوعی قیمت گذاری کنیم و بسته‌های حمایتی خود را طراحی کنیم که کشاورزان از الگوی کشت استقبال کنند. روی بسته‌های حمایتی داریم کار می‌کنیم و دولت هم اعلام آمادگی کرده است برای پذیرش آن و بخش اول الگوی کشت را در کشت پاییزه شروع می‌کنیم.

    خاوازی بیان کرد: این بسته حمایتی برای جبران کمبود و بیشبودِ محصولات زراعی است. در الگوی کشتی که معرفی می شود لایه اول باید سیاستگذاری شود تا  چند درصد از خودکفایی در هر کدام از محصولات می خواهیم برسیم.

    او ادامه  داد: این بسته تا دو هفته دیگر به دولت تقدیم می شود  و اگر مصوب شود حداقل در پیشبودها فضا را آرام می کند. در حال حاضر۷ میلیون تن گوجه فرنگی و ۲.۵ میلیون تن پیاز و ۵.۵ میلیون تن سیب زمینی در کشور تولید می شود که مازاد نیاز  است  و این مازاد، بازار را بر هم می زند.

    خاوازی گفت: کل بحث تنظیم بازار و سیاست گذاری آن بر عهده وزارت صمت است، اما ما به نوبه خود داریم تلاش می‌کنیم که نهاده‌های دامی و زراعی و باغی با قیمت مناسب به دست کشاورزان و دامداران عزیر برسد و می‌خواهیم کارت‌هایی در اختیار کشاورزانی که محصولات استراتژیک می‌کارند قرار دهیم تا بتوانند با آن نهاده هایشان را به نرخ مناسب تهیه کنند.

    وزیر جهاد کشاورزی گفت: ۴۵ درصد نهاده‌ها را چند شرکت مشخص تامین می‌کنند که این هم بر می‌گردد به توان مالی آن‌ها وگرنه برای وزارت صمت و جهاد کشاورزی فرقی نمی‌کند که چه کسی ثبت سفارش می‌کند.

    با تولید ۴.۵ میلیون تن دانه‌های روغنی خود کفا می‌شویم

    وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت خودکفایی کشور در زمینه تولید دانه‌های روغنی بیان کرد: هم اکنون ۱.۵ میلیون تن دانه‌های روغنی در کشور تولید می‌شود و انتظار داریم با برنامه ریزی‌های انجام شده بتوانیم در ۳ سال آینده با تولید ۴.۵ میلیون تن دانه‌های روغنی در این زمینه کشور به خودکفایی برسد.

    خاوازی با بیان اینکه برای رسیدن به پایداری تولید محصولات کشاورزی باید کشاورزان و سرمایه گذاران را برای تلاش و فعالیت در زنجیره تولید تشویق کنیم، افزود: با فعال شدن همه در این زنجیره، تولید انواع محصولات کشاورزی در کشور افزایش می‌یابد.

    وزیر جهاد کشاورزی افزود: به عنوان نمونه زنجیره تولید در بخش زراعی با حضور ۵ هزار کشاورز هم اکنون در کرمانشاه تولید خود را آغاز کرده اند که با ارائه آموزش‌های مورد نیاز، سود مناسبی نصیب کشاورزان می‌شود.

    وی اظهار داشت: با توجه به تنوع آب و هوایی در ایران انتظار داریم طی سه تا چهار سال آینده بتوانیم در تولید دانه‌های روغنی به خودکفایی برسیم تا با تشویق کشاورزان برای کاشت این محصول سود خوبی نیز نصیب کشاورزان شود.

    خاوازی با بیان اینکه خودکفایی در حوزه تولید روغن مورد نیاز مصرفی در کشور برای ما از اهمیت زیادی برخورداراست، گفت: ضریب خودکفایی برای تولید روغن در کشور هم اکنون به ۱۶ درصد رسیده است و تمام تلاش ما این است که در تولید این محصول کشور به خودکفایی برسد.

    ایجاد مرکز عرضه مستقیم محصولات زراعی و دام در تهران

     

    وزیر جهاد کشاورزی در خصوص قیمت دام و گوشت گفت: با توجه به قیمت دام زنده قیمت متعادل گوشت گوساله ۸۰ هزار تومان و گوسفندی ۹۰ هزار تومان برآورد می‌شود. برنامه‌ای داریم تا به زودی عرضه مستقیم دام و محصولات زراعی در یک بخشی از تهران انجام شود تا محصولات بدون واسطه به دست مصرف کننده برسد. در این طرح استارت آپ‌های جوان می‌آیند و عرضه درون شهر را به عهده می‌گیرند.

    خاوازی بیان کرد: مرغ لاین ایرانی را مدت‌ها در وزارت جهاد کشاورزی نگهداری کرده بودیم و با کمک همه دستگاه‌ها در پایان خرداد ۱۶ درصد جوجه ریزی‌ها با مرغ لاین انجام گرفت .احیای مرغ لاین ایرانی شروع شده است و  گوشت مرغ لاین ایرانی فروردین ۱۴۰۰ وارد بازار می‌شود.

    خبر خوش در خصوص ساخت واکسن ایرانی کرونا

    وزیر جهاد کشاورزی از نزدیک شدن به  ساخت واکسن ایرانی کرونا خبر داد و گفت: کار بسیار خوبی آقای دکتر نمکی انجام دادند تمام بازیگران داخلی را در حوزه تولید واکسن کرونا بسیج کردند و بر روند تولید واکسن کرونا در وزارت جهاد کشاورزی نظارت داشتند. وزارت جهاد کاورزی قدمت ۱۰۰ ساله در تولید واکسن دارد و بیش از ۸۵ درصد واکسن ها در این وزارت خانه تولید می شود.

    سرویس خبری: اخبار مجلس و دولت

    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    کدام میوه‌ها خون‌ساز هستند؟
    اخبار مجلس و دولت

    معاون وزیر جهاد کشاورزی: ایران در تولید همه میوه‌ها خودکفا و صادرکننده است

    توسط فاطمه پاکزاد
    10 خرداد 1402
    0

    محمدمهدی برومندی روز سه شنبه در رویداد «فن‌بازار و نمایشگاه ازدیاد درختان میوه» با بیان اینکه ایران در منطقه خشک...

    بیشتر بخوانید
    تحول کشاورزی خوزستان با اجرای مصوبه سفر دولت در زمینه طرح ۵۵۰ هزار هکتاری

    تحول کشاورزی خوزستان با اجرای مصوبه سفر دولت در زمینه طرح ۵۵۰ هزار هکتاری

    8 خرداد 1402
    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    انتقاد دو نماینده مجلس از وضعیت نان

    1 خرداد 1402
    تقدیر وزیر کار از مدیران برتر/ تنها راه مهار تورم، تولید است

    تقدیر وزیر کار از مدیران برتر/ تنها راه مهار تورم، تولید است

    31 اردیبهشت 1402

    پر بازدیدها

    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    تلخی‌های یک بیماری بانمک

    30 اردیبهشت 1402
    افزایش ۳۰ درصدی شکایت از پزشکان | ۳۱ پزشک از طبابت محروم شدند | بیش از ۲۰ درصد شکایت‌ها مربوط به یک حوزه پزشکی است

    افزایش ۳۰ درصدی شکایت از پزشکان | ۳۱ پزشک از طبابت محروم شدند | بیش از ۲۰ درصد شکایت‌ها مربوط به یک حوزه پزشکی است

    25 اردیبهشت 1402
    تولید ۲۵ درصد از نهاده دامی مورد نیاز کشور در داخل

    تولید ۲۵ درصد از نهاده دامی مورد نیاز کشور در داخل

    6 خرداد 1402
    الزام تولیدکنندگان به درج وزن خالص بر روی محصولات

    الزام تولیدکنندگان به درج وزن خالص بر روی محصولات

    30 اردیبهشت 1402
    آغاز برداشت گیاهان دارویی/حنا در روزهای آینده برداشت می‌شود

    آغاز برداشت گیاهان دارویی/حنا در روزهای آینده برداشت می‌شود

    23 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود