دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    هیچ صادرکننده‌ای حاضر نیست زعفران با شاخص کروسین ۲۳۰ را بخرد

    نماینده شورای ملی زعفران در کارگروه خرید حمایتی زعفران ابراز عقیده کرد: چرا باید بیت المال را به آتش بکشیم و منابع ملی مملکت را هدر دهیم؟ اگر زعفران با شاخص کروسین پایین را بخریم کالایی بدون کیفیت را خریده‌ایم؛ هیچ صادرکننده‌ای حاضر نیست زعفران با شاخص کروسین ۲۳۰ یا ۲۴۰ بخرد و این زعفران در انبارهای سازمان تعاون خواهد ماند و مشکلات ایجاد خواهد کرد.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۶, ۱۴۰۱
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    بسته حمایت از صادرات دارای ارزش افزوده زعفران در حال نهایی شدن است

    طی آبان ماه سال جاری خرید حمایتی زعفران در کشور و در خراسان رضوی آغاز و بر این اساس قیمت خرید حمایتی هر کیلو زعفران نگین ۴۱ میلیون و ۳۵۰هزارتومان و قیمت زعفران شبه نگین ۳۳ میلیون تومان تعیین شد.

    در جدول اولیه مشخصات خرید حمایتی زعفران اعلام شده بود که میزان شاخص کروسین زعفران باید ۲۳۰ باشد، اما به تازگی و بر اساس دستور وزیر کشاورزی طی بخشنامه‌ای به مدیرعامل سازمان تعاون روستایی شرایط جدیدی برای خرید حمایتی اعلام شده است؛ در این نامه آمده است که شاخص کروسین به عدد ۲۹۰ افزایش یابد.

    این تغییرات باعث نارضایتی بسیاری از کشاورزان و منجربه ارسال نامه‌ای به نماینده مردم تربت حیدریه شده است. در همین راستا محسن زنگنه، نماینده مردم تربت حیدریه، مه ولات و زاوه طی نامه‌ای به دکتر ساداتی نژاد، وزیر جهاد کشاورزی خواستار ابطال بخشنامه جدید خرید حمایتی زعفران شد.

    در بخشی از این نامه آمده که این تصمیم مغایر با اصول شرعی و احکام بیع و قانون تجارت بوده است و با نقض حقوق مکتسبه کشاورز، موجبات ضرر و زیان کشاورزان را فراهم می‌کند، بنابراین نمی‌تواند وجاهت قانونی داشته باشد و بر تسریع در ابطال آیین نامه مزبور و تشکیل جلسات کارشناسی تاکید می شود.

    در همین راستا علی حسینی، عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص بخشنامه جدید خرید حمایتی  زعفران که با دستور وزیر کشاورزی ابلاغ شده و تاثیر این مساله بر بازار زعفران اظهار کرد: بخشنامه ابتدایی خرید حمایتی که شاخص کروسین زعفران را ۲۳۰ و رطوبت را ۱۰ اعلام کرده بود، به نظر غیر کارشناسی شده بود. اینکه چه کسی این مشخصات را به سازمان تعاون روستایی اعلام کرده بود ما نیز نمی‌دانیم. شاخص کروسین ۲۳۰ زعفران یعنی اینکه این زعفران مربوط به دو سال پیش است و رطوبت ۱۰ برای زعفران یعنی ۲ درصد آب فروخته می‌شود.

    وی افزود: میزان رطوبت زعفران سرگل باید ۸ بوده و بیشتر از ۸ غیر قابل قبول است و ما در این خصوص اعتراض کردیم. در کجای دنیا زعفران را با کروسین  ۲۳۰ می‌خرند؟ ما زعفران را برای مشتری‌های داخلی و خارجی تولید می‌کنیم. کشاورزان و خریداران می‌دانند زعفران با کروسین بالا خریدار دارد.

    عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران با اشاره به اینکه چرا زعفران کهنه با کروسین ۲۳۰ به انبار دولت باید فروخته شود، اذعان کرد: اگر با شاخص کروسین ۲۳۰ زعفران به دولت فروخته شود چه کسی در دنیا این زعفران را می‌خرد؟ کشاورزی که با شاخص کروسین ۲۹۰ زعفران را تولید کرده زعفرانش باید با بالاترین قیمت از او خریداری شود و کسی که زعفران با کروسین پایین تولید می‌کند نیز باید با قیمت پایین از او زعفرانش خریداری شود. خرید زعفران با کروسین ۲۳۰ عادلانه نیست.

    وی ابراز عقیده کرد: چرا باید بیت المال را به آتش بکشیم و منابع ملی مملکت را هدر دهیم؟ اگر زعفران با شاخص کروسین پایین بخریم کالایی بدون کیفیت خریده‌ایم؛ هیچ صادرکننده‌ای حاضر نیست زعفران با شاخص کروسین ۲۳۰ یا ۲۴۰ بخرد و این زعفران در انبارهای سازمان تعاون خواهد ماند و مشکلات ایجاد خواهد کرد.

    حسینی با اشاره به قیمت خرید حمایتی هر کیلو زعفران به مبلغ ۴۱ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان توسط دولت گفت: این قیمت برای زعفرانی است که بیشترین شاخص کروسین را دارد. این زعفران در بازار بین۳۰ تا ۳۱ میلیون تومان خریداری می‌شود. همچنین زعفران با کروسین شاخص۲۵۰ یا ۲۶۰ در بازار۲۸ میلیون تومان خریداری می‌شود، اما دولت  آنرا ۳۶ الی ۳۷ میلیون تومان خریداری می‌کند. دولت ملاک خرید را کیفیت زعفران قرا داده است که این کیفیت توسط آزمایشگاه مشخص می‌شود. وقتی زعفران کیفیت داشته باشد، مشتری دارد، اما وقتی  بدون کیفیت باشد مشتری ندارد.

    وی اذعان کرد: اکنون کشاورزان محصول خود را فروخته و دلالانی که در انبارها زعفران دارند نگران زعفران سنواتی خود هستند. چرا باید زعفران ۱۰ میلیون تومانی را ۴۰ میلیون تومان فروخت ؟ دلیلی ندارد زعفرانی که ۱۰ میلیون خریده اند را ۴۰ میلیون تومان بفروشند.

    نماینده شورای ملی زعفران در کارگروه خرید حمایتی زعفران بیان کرد: از ابتدای خرید حمایتی زعفران ۸۷ درصد زعفرانی که تحویل انبارها شده بود با شاخص کروسین روی مرز ۲۳۰ بوده که با بالاترین قیمت خریداری شده و این مساله بی انصافی بوده و حق به حقدار نرسیده است. با بخشنامه قبلی کشاورزی که بهترین زعفران را با شاخص کروسین ۲۹۰ تولید کرده نیز باید با  قیمت۴۱ میلیون  و ۳۵۰ هزار تومان محصول خود را می‌فروخت و کسی که زعفران قدیمی داشت نیز با قیمت بالا زعفران را می‌فروخت. اگرنسبت به  بخشنامه اولیه اعتراض نمی‌کردیم خرید با آن مشخصات ادامه می ‌یافت؛ جدول مشخصات بخشنامه اول منبع علمی و کارشناسی نداشت.

    حسینی با اشاره به ویژگی زعفران که برای مشتری از اهمیت برخوردار است، تصریح کرد: میزان کروسین، پیکروکروسین و سافرانال برای مشتری مهم است. این موارد در زعفران کشور ما بالاتر از حد استاندارد بین‌المللی است. بنابراین باید از کیفیت و تاریخچه تولید زعفران کشور دفاع کنیم .

    وی با اشاره به اینکه این تغییر بر افزایش صادارت زعفران تاثیرگذار است، افزود: تجاری که می‌خواهند زعفران را از بورس بخرند این مساله بر خریدشان تاثیرگذار است.

    نماینده شورای ملی زعفران در کارگروه خرید حمایتی زعفران ابراز عقیده کرد: چندین سال بود که تعاون روستایی زعفران را به صورت حمایتی خرید می‌کرد و شورای ملی زعفران هیچ نقشی در این زمینه نداشت. امسال اولین سالی است که شورا در این کارگروه نماینده دارد و خیلی‌ها ازاین مساله دلخورند، چون ما جلوی  بسیاری از تخلفات ایستاده‌ایم. ما نظری را تحمیل نمی‌کنیم  بلکه نظر کارشناسی خود را اعمال می‌کنیم و بر اساس کار کارشناسی فنی و علمی عمل می‌کنیم.

    حسینی ادامه داد: بخشنامه جدید خرید حمایتی زعفران از ۵ آذرماه سال جاری ابلاغ و قابل اجرا است. نظر کارشناسی ما ۲۵ روز پیش مطرح شده بود و بعد از پیگیری‌های فراوان این بخشنامه ابلاغ شد. این بخشنامه جدید با دستور وزیر جهاد کشاورزی ابلاغ شده است.

    عضو هیات رئیسه شورای ملی زعفران با اشاره به کاهش صادارت زعفران در سال جاری بیان کرد: دلایل زیادی دراین خصوص تاثیرگذار است. بخشی از کاهش صادارت زعفران کشور به وجود قوانین و مقررات خلق الساعه ‌ای که  دست و  پای صادر کننده را می بندد، برمی‌گردد. موضوع دیگر بازگشت ارز حاصل از صادرات است. امروز کسی که صادرات زعفران انجام می‌دهد سرمایه خود را به خطر می‌اندازد. این مساله مشکلات زیادی برای صادر کننده دربر دارد. اگر این مشکلات حل نشود، صادارت جهش نخواهد داشت.

    حسینی ادامه داد: برخی فکر می‌کنند تنها تولید کننده زعفران در دنیا ایران است، اما اینگونه نیست. اگرچه ایران بزرگترین تولید کننده زعفران است، اما تنها تولید کننده نیست. کشورهای هند، یونان، مراکش، افغانستان، ایتالیا، امریکا، استرالیا ،چین و .. تولیدکننده هستند که تولید آنها در بازار مصرف تاثیر گذار است.

    سرویس خبری:اقتصاد و بازار

    منبع: ایسنا
    برچسب ها: جهاد کشاورزیزعفرانصادرات
    پست قبلی

    نماینده قائم‌شهر: کشاورزان پرتقال و نارنگی را کیلویی ۳ الی ۴ هزار تومان می‌فروشند

    پست بعدی

    علت افزایش قیمت برخی محصولات کشاورزی چیست؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج
    اخبار اقتصاد و بازار

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    رضا کنگری رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: افزایش قیمت برنج و روغن منجر به تشدید نظارت ها  در بنکداری...

    بیشتر بخوانید
    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    تیر ۲۳, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    صادرات ۵۵۹ هزار تنی محصولات کشاورزی

    علت افزایش قیمت برخی محصولات کشاورزی چیست؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    افزایش ۱۳ سال طول عمر با تغییر رژیم غذایی

    هیچ وعده غذایی را حذف نکنید

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    برف و باران دوباره از فردا در کشور/ چند توصیه به کشاورزان در روزهای بارانی

    باغداران آبیاری منظم باغات پسته را در دستور کار قرار دهند

    تیر ۱۹, ۱۴۰۴
    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    قیمت جدید نان‌های سنتی این هفته ابلاغ می‌شود

    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    انباشت ۳۰۰ هزار راس دام سنگین در دامداری ها

    تامین اقلام پروتئینی مورد نیاز ایام محرم/ نظارت مستمر برای جلوگیری از گرانفروشی ادامه دارد

    تیر ۷, ۱۴۰۴
    ایران رتبه ۷۹ تولید محصولات ارگانیک جهان را دارد

    ارتقای کیفیت صادراتی محصولات کشاورزی با ساشه‌های نانویی ایرانی

    تیر ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.