پنج‌شنبه 9 آذر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    قاچاق شیر خشک از سر گرفته شد!

    ۱۰۰ درصد پودر شیرخشک نوزاد از منابع داخلی قابل تامین است

    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    سهم ۳۶ میلیونی استان کرمانشاه از کاشت یک میلیارد اصله درخت در کشور

    کلامی مطرح کرد؛ قیمت کنجاله سویا در بنادر ۲۷۰۰ تومان تعیین شد/ تخصیص ارز روغن خام افزایش ۱۷ درصدی داشت

    گرانفروشی کنجاله سویا بالاتر از قیمت مصوب/ وزارت جهاد: برخورد قانونی می‌کنیم

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    بیش از ۷۰ درصد رفع تداخلات اراضی در استان مرکزی انجام شده‌ است

    ماجرای برگشت خوردن گوجه فرنگی صادراتی از عراق

    کاهش تب بازار گوجه فرنگی تا ۱۰ روز آینده/ قیمت‌ها متعادل می‌شود

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    جدال یارانه و قدرت خرید مردم

    اقدامات سازمان شیلات برای توسعه و پرورش ماهیان دریایی

    ظرفیت تولید ماهی در استان سمنان به ۱۶۰۰ تن رسید

    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    صادرات ۱۱۰ هزار تن تخم مرغ تا پایان آبان ماه به ارزش ۱۳۰ میلیون دلار

    حضور فعال شرکتهای ایرانی در نمایشگاه آگروپک ترکمنستان

    حضور فعال شرکتهای ایرانی در نمایشگاه آگروپک ترکمنستان

    ۶ راهکار برای بهبود یک بیماری شایع زنانه

    ۵ سبزی خوشمزه که به تناسب اندام و گرم شدن بدن کمک می‌کند

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار کشاورزی و باغبانی

    همدان رتبه نخست تولید سیر در کشور / لزوم برنامه‌ریزی برای حضور در بازارهای داخلی و خارجی

    امسال هزار و ۲۵۰ هکتار از مزارع آبی شهرستان همدان به کشت سیر اختصاص داشت و حدود 42 هزار تن سیر مرغوب در این شهرستان برداشت شده است.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    20 مهر 1399
    در اخبار کشاورزی و باغبانی
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    معجزه خوردن روزی 6 حبه سیر پخته شده
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    استان همدان با چهار هزار و ۴۰۰ هکتار اراضی زیرکشت سیر رتبه نخست تولید سیر خشک را در کشور به خود اختصاص داده است.

    سیر همدان نه تنها به صورت تازه خوری استفاده می‌شود بلکه در فهرست خرید سبد شرکت‌های تولید دارویی و بهداشتی هم قرار دارد و در مصارف صنایع تبدیلی و غذایی، استفاده می شود.

    هرچند سیر همدان مرغوبیت بالا، طعم، بو و مزه منحصر به فردی دارد اما وجود برخی مشکلات مسیر صادرات این محصول را ناهموار کرده است.

    پارسال ۲ هزار و ۶۳۶ تن سیر خشک همدان به ارزش ۳/۱ میلیون دلار صادر شد.

    سیر استان همدان نیاز به برنامه‌ریزی مدون و تدوین استراتژی حضور در بازار داخلی، منطقه‌ای و بین‌المللی دارد؛ نبود تولید مکانیزه، فقدان انبار ، صنایع تبدیلی، بسته بندی و سردخانه فنی برای نگه‌داری این محصول، نبود بنگاه‌های فعال اقتصادی برای عرضه و صادرات محصول سیر همدان حداقل در بازارهای غرب آسیا سبب شده تا این گیاه که دارای کیفیت و مرغوبیت و کمیتی بی‌نظیر در سطح جهان است همچنان در انزوا به سر ببرد.

    سرویس خبری : کشاورزی و باغبانی

    منبع: خبر گزاری کار ایران
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    ریحانه آزادفلاح

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت
    اخبار کشاورزی و باغبانی

    سهم ۳۶ میلیونی استان کرمانشاه از کاشت یک میلیارد اصله درخت در کشور

    توسط هانیه سیفی مجد
    9 آذر 1402
    0

    انشاالله کولانی روز پنجشنبه در نشست خبری به مناسبت آغاز کاشت سراسری یک میلیارد درخت با بیان اینکه این طرح به‌طور همزمان در...

    بیشتر بخوانید
    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    بیش از ۷۰ درصد رفع تداخلات اراضی در استان مرکزی انجام شده‌ است

    9 آذر 1402
    ساخت ۶۷ درصد از گلخانه‌های کشور به شکل خود اجرایی

    سطح کشت گلخانه‌های شهرستان نور ۳۵ درصد افزایش یافت

    8 آذر 1402
    افزایش ۱۰ درصدی هزینه واردات برنج و روغن از ۱۳ دی

    لزوم اجرای کشت قراردادی توسط شرکت‌های تولیدکننده بذر/ ارقام برنج را احیا می‌کنیم

    8 آذر 1402

    پر بازدیدها

    ایران بزرگترین تولیدکننده محصولات باغی در منطقه/ جزییات صادرات محصولات کشاورزی به چین

    کشاورزان کماکان چشم انتظار نرخ خرید تضمینی محصولات کشاورزی

    11 آبان 1402
    ششمین جشنواره انار فاروق در حال برگزاری است

    فصل برداشت رسید/ پایانه صادراتی انار ساوه در بلاتکلیفی ۱۰ ساله

    9 آبان 1402
    ارائه پیشنهاد تشکیل شورای‌عالی خاک به دولت

    طرح کاشت یک میلیارد درخت از نیمه دوم آذر آغاز می‌شود

    6 آذر 1402
    سفید شدن چشم دانه‌های انار فردوس به درِ پژوهشکده

    ضرغامی تاکید کرد: لزوم توجه به مسئله بسته بندی در معرفی محصول انار

    15 آبان 1402
    خسارات كشاورزان قزوینی از کشت محصولات جالیزی

    چراغ قرمز قیمت گوجه فرنگی سبز می‌شود

    4 آذر 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود