چهارشنبه 5 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    عبدالله آرین: پیش بینی برداشت ۵ تن زرشک تازه از ارضی شهرستان جوین

    برداشت زودهنگام به کیفیت و قیمت زرشک لطمه می‌زند

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    ۶۰۰ میلیارد تومان غرامت در سال زراعی اخیر به کشاورزان پرداخت شد

    خرما ۲۵ درصد گران شد/ آغاز عرضه مستقیم در میادین میوه و تره‌بار

    آغاز برداشت خرما از سطح ۳۳۰۰ هکتار از نخیلات کارون

    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد

    تولید گندم در کشت و صنعت مغان ۳۰ درصد افزایش یافت

    افزایش خرید تضمینی گندم در خراسان رضوی

    دانش‌بنیان کردن بخش باغبانی کشور، عامل تحقق رشد تولید

    لزوم شناسنامه دار شدن باغات

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    پرداخت نشدن بقیه مطالبات کشاورزان تا دو هفته دیگر؛ یعنی ترک فعل

    شرکت پشتیبانی امور دام مرغ مازاد مرغداران را خریداری می کند+ سند

    جوجه‌ریزی ماهانه ۱۱۰ میلیون قطعه، جوابگوی نیاز بازار مرغ است

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    هفت نکته مهم در مورد CIP خطوط تولید غذایی

    CIP برگرفته از سه کلمه Cleaning in place است که به معنای شستشو در محل (شستشو سرخود) می‌باشد. سیستم CIP یک روش تمیز کردن سطوح داخلی لوله‌ها، مجراها، تجهیزات فرآوری، فیلترها و اتصالات مرتبط در کارخانجات، بدون نیاز به نیروی انسانی، دخالت دست و همچنین جداسازی بخش یا بخش‌هایی از دستگاه است.

    توسط مریم آقایاری
    4 شهریور 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    هفت نکته مهم در مورد CIP خطوط تولید غذایی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

     

    در زیر هفت نکته مهم در مورد CIP خطوط تولید غذایی توضیح داده شده:

    1-تهیه مواد شیمیایی مناسب  

    در هنگام خرید مواد شیمیایی CIP به ترکیبات آنها توجه کنید ، استفاده از ترکیبات شیمیایی مناسب می تواند در زمان و دمای CIP صرفه جویی ایجاد کند و هزینه های جانبی انجام یک CIP درست در خطوط تولید غذایی را که همیشه به عنوان یکی از فعالیتهای پرترافیک کارخانجات است کاهش دهد.

    2-استفاده از استانداردهای کنترل کیفی و تضمین کیفیت برای انجام یک CIP درست

    برای انجام یک CIP درست صنایع غذایی . فاکتورها و شاخصهای مختلفی در سیستمهای QA  وجود دارد که نشان می دهد آیا CIPشما درست و کامل انجام شده است یا نه. ابزار مختلفی نیز برای اندازه گیری این شاخصها وجود دارد ، استفاده از ابزار مناسب و اطمینان از اینکه طبق استانداردهای مذکور رعایت شده است ، یکی از مهترین فعالیتهای CIP است .

    3-تجهیزات قدیمی تر به سیستم CIP مناسب مجهز شده اند؟

    در ماشین آلات و دستگاههای قدیمی صنایع غذایی ، تجهیزات مناسبی برای CIP وجود نداشته است، بخصوص در تانکها و ادوات ذخیره و نگهداری از اسپری و پاشنده های مناسب برای CIP استفاده نشده است. حتما بازدیدی از اسپری ها و سیستمهای CIP تانکها و مخازن نگهدارنده داشته باشید تا هنگام CIP کل سطح داخلی تانک به درستی و فشار مناسب شسته شود.

    4- آیا پمپهای فشار مثبت PD Pumps قابلیت CIP درست را دارند؟

    اگر پمپهای شما قابلیت CIP را در خود ندارند ، بعد از CIP مقداری آب یا مواد شستشو در آنها باقی خواهد ماند که باعث خواهد شد CIP شما به درستی آنجام نشود. برای جلوگیری از این مشکل می توانید مسیر ورود و خروج پمپ را به شکل عمودی ببندید تا هیچ مایعی بعد از CIP  درپمپ نماند. در بعضی از پمپهای PD  معمولا یک دریچه کوچک برای تخیله مایعات داخل محفظه پروانه پمپ وجود دارد ، که می توان به راحتی محتویات داخل محفظه پمپ را خالی کرد.

    پمپهای فشار مثبت

    5- آیا جریان (سرعت)مایع شستشو CIP مناسب است ؟

    برای داشتن یک CIP درست می بایست سرعت مایع CIP درون لوله های خطوط تولید مواد غذایی حداقل 1.5 متر در ثانیه باشد . برای رسیدن به این سرعت می بایست از پمپهای تقویت فشار در محلهایی که فشار خط افت می کند استفاده شود.

    6- مراقب نقاط  کور برای شستشو باشید

    در بخشهایی از خطوط تولید به ویژه مکانهایی که سنسور ها و ادوات اندازه گیری نصب شده است ممکن است فضایی ایجاد شود که به درستی شسته نشود و باعث آلودگی مواد غذایی شود.

    CIP خطوط تولید غذایی


    7-شیب لوله هایی که محصول از آنها میگذرد مناسب باشد .

    چنانچه شیب لوله های خطوط تولید مناسب نباشد مقداری مایع همیشه در خطوط و لوله ها باقی خواهد ماند بعد از گذشت زمان احتمال رشد باکتری و میکروب در آن نقاط زیاد خواهد بود. شیب خطوط باید به صورتی یکنواخت در تمام قسمتها رعایت شود تا تمام مایعات موجود در لوله های خط تولید از آنها خارج شود .

    سرویس خبری:اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    مریم آقایاری

    مریم آقایاری

    مربوطه پست ها

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    برندگان جدول شهریور ایفتاتی آی اعلام شد

    توسط امیرحسین فتحی
    1 مهر 1402
    0

    ضمن آرزوی سلامتی  ، به اطلاع می رساند به لطف خدا و با یاری همراهان عزیز، این ماه نیز مسابقه...

    بیشتر بخوانید
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    دانه‌بندی برنج و بادام بر اساس پردازش تصویر

    26 شهریور 1402
    زنگ خطر تولید شیر و گوشت به صدا در آمد؛ اختلاف ۴ برابری قیمت کنجاله با نرخ مصوب

    تولید ۱۱.۵ میلیون تن شیر در کشور

    6 شهریور 1402
    ایفتاتی آی اسامی برندگان جدول مرداد را اعلام کرد

    ایفتاتی آی اسامی برندگان جدول مرداد را اعلام کرد

    1 شهریور 1402

    پر بازدیدها

    رفع تداخل اراضی موجب صدور سند برای کشاورزان می شود

    رفع تداخل اراضی موجب صدور سند برای کشاورزان می شود

    19 شهریور 1402
    عرضه دام زنده عید قربان در تهران تا ساعت ۱۵

    طرح پرورش گوسفند داشتی در ایجرود آغاز شد

    14 شهریور 1402
    سالیانه ۱۱ میلیون تن میوه های سردسیری در کشور تولید می شود

    آغاز ماراتن برداشت پسته در رفسنجان

    26 شهریور 1402
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    دانه‌بندی برنج و بادام بر اساس پردازش تصویر

    26 شهریور 1402
    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    کدام میوه‌ها ارزان شدند؟ | تغییرات یک ماهه قیمت ها را ببینید

    19 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود