دوشنبه, تیر ۲۳, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    دلایل تغییر سیاست دولت برای ثبت سفارش و ترخیص برنج

    راهکار عرضه برنج ایرانی با قیمت ۲۰۰ هزارتومان در بازار چیست؟

    اتصال بیش از ۲۳۰۰ فروشگاه در خوزستان به سامانه کالابرگ

    تدوین طرح هوشمندانه تأمین و توزیع کالا در شرایط خاص

    گوشت قرمز زیاد، اما گران! / نرخ گوشت گوساله ۹۰ هزار تومان اعلام شد

    در تولید گوشت خودکفا شدیم یا مصرف کم شد؟

    حال و هوای بازار میوه در آستانه عید+ جدول قیمت

    قیمت عمده و نرخ روز میوه و سبزیجات تعیین شد+ جدول

    رییس سازمان شیلات ایران خبر داد: هدف‌گذاری برای تولید ۵۲ هزارتن میگو تا پایان سال‌جاری

    توسعه صادرات میگو منوط به رعایت استانداردهای جهانی است

    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    قیمت برنج در میادین و بازارهای میوه و تره بار تهران اعلام شد

    افزایش قیمت موز طی یک ماه

    شرایط واردات موز در برابر صادرات برخی اقلام میوه اعلام شد/ هر ۱.۵ کیلو سیب، یک کیلو موز

    پرداخت بیش از هزار میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران استان تهران

    کاهش برداشت گندم در اصفهان/ تاکنون ۵۰ هزار تن خرید تضمینی انجام شده است

    پیش‎‌بینی تولید ۵ میلیون تن چغندرقند بهاره

    تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    کشت انتظاری میزان کاهش تولید حبوبات در خراسان شمالی را کم کرد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار دام طیور و آبزیان

    نیازی به واردات محصولات آبزی نداریم

    به گفته مسئولان، با توجه به سواحل شمال و جنوب کشور و پتانسیل بالای تولید محصولات شیلاتی، نیازی به واردات تیلاپیا در راستای تنظیم بازار نداریم.

    توسط هانیه سیفی مجد
    آذر ۱۵, ۱۴۰۲
    در اخبار دام طیور و آبزیان
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    قیمت هرکیلو قزل آلا به ۱۱۴ هزارتومان رسید

    با توجه به ۳ هزار و ۳۰۰ کیلومتر سواحل شمال و جنوب کشور، پتانسیل بالایی در تولید محصولات شیلاتی کشور وجود دارد که در صورت استفاده حداکثری از ظرفیت ها، ارزآوری قابل توجهی از صادرات خواهیم داشت.

    بنابر آمار در سنوات اخیر واردات تیلاپیا ضربه مهلکی به تولید داخل وارد کرد به طوریکه بسیاری از تولیدکنندگان از چرخه تولید خارج شدند که با افزایش تعرفه واردات دیگر صرفه اقتصادی نداشت و مجدد بعد از چندسال موضوع واردات ماهی در راستای تنظیم بازار مطرح شده که این امر با واکنش تولید کنندگان روبرو شده است.

    در همین رابطه سید حسین حسینی رئیس سازمان شیلات گفت: بنابر آمار سواحل دریاهای شمال و جنوب کشور با احتساب جزایر ۵ هزار و ۸۰۰ کیلومتر است که بر این اساس  رتبه ۴۰ از ۲۸۲ کشور مشرف به دریاست.  بنابر آمار تولید آبزیان از ۳۵ هزار تن تولید اول انقلاب به یک میلیون و ۳۵۲ هزار تن تولید محصولات شیلاتی رسیده ایم که از این میان ۷۵۱ هزار تن تولید حوزه صید و صیادی و ۶۰۱ هزار تن در حوزه آبزی پروری بوده است.

    رئیس سازمان شیلات گفت: در راستای تعادل قیمت، سیاست واردات در ازای صادرات را در دستور کار قرار می دهیم و تازمانیکه فراوانی محصول به اندازه ای نباشد که ماهی ارزان در اختیار مردم قرار گیرد، روند واردات ادامه دارد. با تلاش در راستای رفع دغدغه زیست محیطی و با یک نگاه حفاظتی، سالانه هزارتن تیلاپیا در کشور تولید می شود.همانگونه که در قزل آلا رتبه اول تولید در دنیا را داریم، شیلات در نظر دارد که تولید تیلاپیا را به جایی برساند که با قیمت ارزان ماهی در سفره مردم قرار گیرد.

    در ادامه ارسلان قاسمی مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان گفت: بنابر آمار مجموع تولید آبزیان اعم از صید و آبزی پروری حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن است. با پتانسیل منابع آبی در شمال و جنوب کشور طی یک برنامه منسجم ۵ ساله امکان افزایش تولید به ۳.۵ میلیون تن دست یافتنی است. در سنوات اخیر واردات ماهی بی کیفیت تیلاپیا ضربه مهلکی به ماهیان سردآبی وارد کرد که تکرار مجدد این امر منجر به ورشکستگی و خروج تعدادی از تولیدکنندگان خواهد شد.

    مدیرعامل اتحادیه تکثیر، پرورش و صادرات آبزیان با بیان اینکه واردات ارتباطی به تنظیم بازار ندارد، افزود: بنابر آمار اختلاف قیمت آبزیان از مزرعه تا سفره گا‌ها در پی سودجویی عوامل واسطه و دلال به ۳۰۰ درصد هم می‌رسد که برای کنترل قیمت آبزیان راهی جزء اصلاح نظام توزیع و حذف دلال و عوامل واسطه نداریم.

    او با بیان اینکه نیازی به واردات محصولات شیلاتی نداریم، گفت: بنابر آمار ایران جزء ۵ کشور بزرگ تولید قزل آلا در دنیا به شمار می‌رود که واردات به بهانه تنظیم بازار و کاهش قیمت معنایی ندارد چراکه طی سنوات گذشته واردات ماهی بی کیفیت تیلاپیا آسیب جدی به تولید قزل آلا وارد کرد.

    قاسمی با بیان اینکه واردات ساده‌ترین راه برای تنظیم بازار است، گفت: با توجه به آنکه ماهی در سبد خانوار جای خود را بدلیل فرهنگ سازی و مشکلات در بحث فرآوری محصول باز نکرده است، از این رو باید بسته بندی ماهی برای خانوار اقتصادی شود که این امر در کنار اصلاح نظام توزیع موجب شده  تا ماهی با قیمت مناسب در اختیار افراد قرار گیرد.

    گفتنی است، تیلاپیا به عنوان دومین گونه تولید جهان و معروف به مرغ آبزیان در ۱۴۴ کشور دنیا تولید می شود.

    واحدهای پرورش قزل آلا با ۳۵ درصد ظرفیت کار می کند

    آرش نبی زاده مدیرعامل اتحادیه تعاونی ماهیان سردآبی گفت: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید قزل آلا به ۱۱۰ تا ۱۱۵ هزارتن برسد، درحالی که رکورد تولید ۱۷۰ هزارتن قزل آلا در کشور هم داشته ایم با توجه به نبود بازار، تولیدکنندگان با ۳۰ تا ۳۵ درصد ظرفیت کار می کنند، درحالیکه با ایجاد بازار و افزایش قدرت خرید خانوار امکان تولید ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزارتن قزل آلا و کسب رتبه اول در دنیا وجود دارد.

    نبی زاده با بیان اینکه تولیدکننده دوم و سوم قزل آلا در دنیا هستیم، افزود: دولت همان‌گونه که از بازار مرغ حمایت می کند، باید از بازار آبزیان در راستای ارتقای قدرت خرید خانوار حمایت کند تا بتوانیم همانند قبل رتبه اول در دنیا باشیم. با توجه به سرانه مصرف و میزان تولید، کمبودی در عرضه ماهی نداریم.

    او گفت: معاونت بازرگانی وزارت جهاد در راستای تنظیم بازار به دنبال واردات ماهی است، اما جای این سوال مطرح است که آیا با واردات تیلاپیا و عرضه ماهی ارزان قیمت تضمینی برای استمرار روند و توزیع ماهی ارزان قیمت است؟ آیا راهکار و سیاستی برای حمایت از تولید داخل در صورت ماندن محصول روی دست تولیدکننده است؟

    سیاست واردات تیلاپیا در ازای صادرات باید انجام شود

    الویری مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی گفت: در ابتدای سال سهمیه کود شیمیایی تولیدکنندگان به عنوان یکی از نهاده های اصلی قطع شد که این امر تولید را تحت تاثیر خود قرار داده است. بنابر آمار سال گذشته ۲۰۰ هزارتن تولید  انواع ماهیان گرم آبی را داشتیم، اما امسال پیش بینی می شود که به ۱۵۰ هزارتن برسد. سیاست واردات تیلاپیا در ازای صادرات باید انجام شود، از این رو انتظار داریم که اگر مسئولان خواستار واردات تیلاپیا هستند، در مقابل صادرات کپور به عراق را بدهند.

    مدیرعامل اتحادیه ماهیان گرم آبی گفت: توجه به آنکه تیلاپیا روی دست تولیدکنندگان ۵ استان مجاز به پرورش این گونه ماهی مانده است، واردات ضربه مهلکی به تولید می زند، از این رو از مسئولان وزارت جهاد تقاضا کرده ایم که به جای واردات تیلاپیا و فرآوری در داخل، تولید داخل را خریداری کنند که به سبب پیشنهاد قیمت پایین، تولیدکنندگان حاضر به فروش نشدند.

    سرویس خبری:دام طیور و آبزیان

    • بیشتر بخوانید:
    • تولید ۵۵۰هزارتن ماهی تیلاپیا در سال گذشته
    • توسعه تولید تیلاپیا، نیاز کشور به آبزیان را تامین می‌کند
    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
    برچسب ها: تیلاپیلاقزل آلامحصولات آبزیواردات
    پست قبلی

    غذاهایی که تمرکز شما را افزایش می دهند

    پست بعدی

    از خاک تا زندگی؛ چگونه عنصر هزارساله را حفظ کنیم؟

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    توزیع هوشمند نهاده دامی، سوخت و کالا به عشایر کشور
    اخبار دام طیور و آبزیان

    ۱۵ درصد گوشت قرمز لرستان توسط عشایر بروجرد تولید می‌شود

    توسط هستی محمدمهدی پور
    تیر ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    نوراله مصطفی‌نژاد با بیان اینکه اگر از این قشر مولد و تولید کننده حمایت شود تا ۲۵ درصد افزایش خواهد...

    بیشتر بخوانید
    تمدید ممنوعیت صید تجاری ماهیان خاویاری در ۲۰۲۱

    رشد ۱۷ درصدی تولید خاویار ایران

    تیر ۱۷, ۱۴۰۴
    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    رهاسازی ۶۱ میلیون قطعه بچه ماهی در آب‌های کشور

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    هیچ مشکلی در تولید و تامین جوجه یکروزه کشور نداریم

    افزایش ۱۰ درصدی جوجه‌ریزی در استان مرکزی

    تیر ۸, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    مدیرکل منابع طبیعی استان: استان کرمان سالانه ۸ میلیارد دلار خاک از دست می دهد

    از خاک تا زندگی؛ چگونه عنصر هزارساله را حفظ کنیم؟

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    مرغ با نرخ مصوب در حال عرضه است/ بازار مرغ متعادل است

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    چطور به برنج ۸۰ هزار تومانی رسیدیم؟

    لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / وقفه‌ای در جریان تامین و توزیع کالا وجود ندارد

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    عرضه هر شانه تخم مرغ ۶ هزار تومان کمتر از نرخ مصوب

    وزیع روزانه تخم مرغ در استان‌های شمالی به ۲۰۰ تن رسید/ قیمت منطقی هرعدد تخم مرغ ۵ هزار و ۵۰۰ تومان

    تیر ۳, ۱۴۰۴
    افزایش ۷۰ تا ۱۲۰ درصدی قیمت حبوبات/ واردات حبوبات هم مشمول مالیات بر ارزش افزوده شد

    قیمت حبوبات کاهش می یابد

    تیر ۱۱, ۱۴۰۴
    برای بازار شب عید و ماه رمضان کمبود گوشت نداریم/ کاهش قیمت‌ در ماه‌های آینده

    تولید گوشت کشور مصرف سالانه بازار را پاسخ می‌دهد

    خرداد ۲۵, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.