یکشنبه, اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رشد ۷ درصدی خرید تضمینی گندم

    ۱.۶ میلیون تن گندم خرید تضمینی شد

    حذف علف‌های هرز در ۶ هزار و ۶۱۰ هکتار از مزارع استان مرکزی انجام شد

    سازمان استاندارد مسئول پایش سموم کشاورزی نیست

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    سازمان برنامه و بودجه برخی اقلام را از فهرست کالاهای اساسی خارج کرد

    پیش بینی رشد سالانه ۲.۷ درصدی بخش کشاورزی ایران تا ۲۰۲۴/ عبور تولید گندم ایران از مرز ۱۸ میلیون تن

    خرید گندم در خوزستان از یک میلیون و ۲۰۵ هزار تن گذشت

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    کارشناسان بین‌المللی فائو از باغات پسته ایران بازدید کردند

    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    معاون وزیر جهاد اعلام کرد؛ کاهش ۳۰ درصدی مصرف گندم در بخش صنف و صنعت با اصلاح یارانه

    چین مشتری گندم استرالیا و کانادا شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار اقتصاد و بازار

    نگاهی به تورم سبد خوراکی/ سردرگمی مردم و فروشندگان در پی افزایش مکرر قیمت

    مرکز آمار ایران متوسط قیمت کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور در شهریورماه سال ۹۹ را منتشر کرد که نشان می‌دهد اقلام خوراکی در این ماه نیز شاهد نوسانات بسیار زیادی بوده و در برخی از کالاها نیز تورم بیش از ۱۰۰ درصدی را شاهد بوده‌ایم.

    توسط ریحانه آزادفلاح
    مهر ۲۰, ۱۳۹۹
    در اخبار اقتصاد و بازار
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    سه محصول پر نمک در سبد غذایی ایرانی ها

    مهران عقلمند: مرکز آمار ایران متوسط قیمت کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور در شهریورماه سال ۹۹ را منتشر کرد و این آمار منتشر شده نشان می‌دهد که اقلام خوراکی در این ماه نیز شاهد نوسانات بسیار زیادی بوده‌اند و در برخی از کالاها نیز تورم بیش از ۱۰۰ درصدی را شاهد بوده‌ایم و از طرفی دیگر طبق این آمار از ۵۳ قلم خوراکی منتخب، تعداد ۲۸ قلم خوراکی تورم بالای تورم نقطه‌ای کشور (۳۴/۴ درصدی) را داشته‌اند و این امر نشان‌دهنده کوچک شدن بیش از پیش و ماهانه سفره مردم نسبت به گذشته است.

    صدرنشین و قعر نشین تورم سبد خوراکی

    طبق آمار منتشر شده توسط مرکز آمار ایران هندوانه با تورم ۱۶۶ درصدی نسبت به ماه مشابه سال قبل در صدر افزایش تورم اقلام خوراکی منتخب در این گزارش قرار گرفته و در طرف دیگر ماجرا محصول سیب‌زمینی با کاهش ۲۰ درصدی قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل، در قعر جدول قرار گرفت.

    همچنین این محصول با کاهش قیمت ۵/۴ درصدی نسبت به ماه قبل نیز در بین قعرنشینان تورم ماهانه اقلام خوراکی قرار گرفت و در این آمار قیمت حداقلی سیب‌زمینی در حدود  ۲ هزار ۷۰۰ تومان و قیمت حداکثری آن نیز ۵ هزار و ۲۰۰ تومان در نظر گرفته شده است.

    اما پس از سیب‌زمینی که در قعر جدول قرار دارد رب گوجه‌فرنگی با کاهش ۱۷/۲ درصدی، پسته با کاهش ۲ درصدی و هم‌چنین گوشت گاو یا گوساله با کاهش ۰/۷ درصدی جزو اقلامی هستند که نسبت به ماه مشابه سال قبل با کاهش قیمت مواجه بوده‌اند.

    ۵ محصول با تورم بالای ۱۰۰ درصدی

    در نقطه مقابل ۵ محصول در شهریورماه سال جاری تورم بالای ۱۰۰ درصدی را نسبت به ماه مشابه سال قبل تجربه کردند و در این آمار منتشر شده اقلامی هم چون عدس با تورم ۱۳۷/۲ درصدی، لپه با ۱۱۹/۲ درصد، برنج خارجی درجه یک با ۱۰۹/۵ درصد و خربزه با تورم ۱۰۳/۱ درصدی پس از هندوانه جزو صدرنشینان تورم سبد خوراکی قرار گرفتند.

    در کنار آن سایر اقلام خوراکی نیز تورم‌های بالایی را نسبت به سال قبل داشته‌اند و در این بین اقلامی همچون لوبیا قرمز ۹۶/۷ درصد، کدو سبز ۷۹/۹ درصد، فلفل دلمه‌ای ۷۴/۹ درصد، تخم‌مرغ ماشینی ۷۲/۶ درصد، بادمجان ۶۸/۲ درصد و لوبیا چیتی نیز ۶۷ درصد افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل داشته و در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند.

    تورم ماهانه بالای ۲۰ درصدی در ۳ محصول

    ​در آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران ۳ محصول خیار، بادمجان و موز به ترتیب با تورم ۲۲/۳، ۲۱/۶ و ۲۰/۴ درصد  بیشترین تورم ماهانه را نسبت به ماه قبل داشته‌اند و در کنار آن ۷ محصول نیز تورم منفی در شهریورماه امسال نسبت به ماه قبل در سال‌جاری داشته‌اند که در این بین محصولاتی هم چون فلفل دلمه‌ای، هندوانه، گوجه‌فرنگی، سیب و سیب‌زمینی نیز نسبت به ماه قبل به ترتیب با ۱۲/۶- ، ۸/۸- ، ۶/۴- ، ۶/۱- و ۵/۴- درصد با کاهش قیمت مواجه شده‌اند.

    محصولات لبنی همچنان در نوار افزایشی

    برخی از اقلام همانند انواع محصولات لبنی که در ماه‌های گذشته در چندین مرتبه افزایش قیمت داشته‌اند، همچنان در نوار افزایشی قرار دارند و خیال کاهش و یا ثبات قیمت ندارند در حالی‌که در ماه گذشته نرخ‌گذاری نهایی برای انواع محصولات لبنی انجام یافته و با افزایش قیمت مواجه شدند اما در شهریورماه نیز همانند ماه‌های گذشته شاهد رشد قیمت در این اقلام لبنی بوده‌ایم.

    برخی از انواع محصولات لبنی همچون ماست پاستوریزه تورم ۳/۵ درصدی، پنیر ایرانی پاستوریزه تورم ۵ درصدی، دوغ پاستوریزه تورم ۵/۵ درصدی، کره حیوانی پاستوریزه تورم ۱۲ درصدی و همچنین خامه پاستوریزه تورم ۱۲/۸ درصدی را در شهریورماه امسال نسبت به ماه قبل در سال‌جاری داشته‌اند و این امر نشان از افزایش قیمت ماهانه بدون نظارت مراجع ذیربط است.

    در کنار آن برخی از انوع این محصولات لبنی نسبت به سال گذشته نیز تورم بالاتر از تورم نقطه‌ای کشور (۳۴/۴ درصد) را تجربه کرده‌اند و در این بین خامه پاستوریزه در بین محصولات لبنی با تورم ۶۰.۶ درصدی نسبت به ماه مشابه سال قبل در صدر جدول افزایش قیمت در این نوع محصولات قرار دارد و پس از آن نیز شیر پاستوریزه تورم ۳۴/۷ درصدی، پنیر ایرانی پاستوریزه تورم ۳۳/۵ درصدی، ماست پاستوریزه تورم ۳۳/۳ درصدی، دوغ پاستوریزه ۲۸/۸ درصد، کره پاستوریزه تورم ۱۷/۶ درصدی و شیرخشک نیز تورم ۱۰/۸ درصدی را در شهریورماه سال‌جاری نسبت به ماه مشابه سال قبل داشته‌اند.

     وعده‌های بی‌سرانجام برای کنترل قیمت‌ها

     افزایش قیمت اقلام خوراکی در طی ماه‌های اخیر سبب کوچکتر شدن سفره مردم شده و این در حالی است که مسؤولان امر همچنان به وعده‌های خود در خصوص نظارت بر بازار و جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها ادامه می‌دهند، اما آمار و ارقام منتشر شده و همچنین گزارش‌های میدانی از سطح بازار نشان دهنده افزایش بی‌‌رویه قیمت‌ها است.

    پیش از این رامین صادقی، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل در خصوص برخورد با گران‌فروشان و محترکان گفته بود: برخورد با گران‌فروشان و محتکران در استان اردبیل تشدید می‌شود و واحدهای صنفی ملزم به اجرای قوانین نظام صنفی و رعایت نرخ‌های مصوب هستند.

    وی افزود: سازمان صمت استان اردبیل با توجه به وظیفه ذاتی خود که نظارت بر بازار و رسیدگی به تخلفات صنفی واصله از طریق بازرسان سازمان و سامانه ارتباط مردمی ۱۲۴ است، آمادگی کامل برای برخورد با واحدهای صنفی متخلف را دارد.

    برخورد با احتکار و عدم عرضه کالا به بهانه نوسانات ارزی

    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل ادامه داد: شکایات مردمی و گزارش‌های بازرسان سازمان، در اسرع وقت پس از تکمیل برگ گزارش بازرسی به تعزیرات حکومتی استان برای صدور رای قانونی ارجاع می‌شود.

     صادقی بیان کرد: واحدهای صنفی باید تابع قوانین نظام صنفی و نرخ‌های مصوب بوده و گران‌فروشی نکنند و کالاهایی که از قبل در اختیار دارند را با قیمت واقعی و سود منطقی مشخص شده توسط سازمان حمایت، به مردم عرضه کنند.

    وی تصریح کرد: بازرسان سازمان صمت هر روز در ۲ شیفت قبل و بعدازظهر با افرادی که از عرضه کالا خودداری کرده یا به بهانه نوسانات ارز احتکار نمایند و همچنین گران‌فروشان به شدت برخورد خواهند کرد.

    مردم تخلفات را گزارش دهند

    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل اظهار کرد: کالاهایی اساسی از جمله مواد غذایی، شوینده، مواد لبنی، مصالح ساختمانی، لاستیک، خودرو و لوازم خانگی از مهم‌ترین اهداف نظارتی ویژه برخورد با گران‌فروشان و محتکران است.

    صادقی افزود: از مردم نیز درخواست می‌کنیم تا تخلفات صنفی را از طریق سامانه ارتباطی ۱۲۴ سازمان صمت گزارش دهند تا در سریع‌ترین زمان ممکن به آن‌ها رسیدگی گردد.

    وی گفت: در ۶ ماه اول سال‌جاری ۱۰۴ هزار و ۲۳۸ مورد بازرسی انجام یافته و حدود ۲ هزار و ۹۳۶ فقره پرونده تخلف به ارزش بیش از ۱۳۹ میلیارد تومان جهت صدور رای به تعزیرات حکومتی استان ارجاع شد که موضوع بیشتر این تخلف‌ها گران‌فروشی، عدم صدور فاکتور و عدم درج قیمت بوده است.

    افزایش مکرر قیمت سبب سردرگمی مردم و فروشندگان شده است

    یک خواربار فروش اردبیلی در خصوص افزایش بی‌رویه و لحظه‌ای قیمت اقلام خوراکی  گفت: متاسفانه قیمت اقلام خوراکی در ماه‌های اخیر به شدت صعودی بوده و به صورت ماهانه و گاهی نیز به صورت هفتگی شاهد افزایش قیمت در برخی از اقلام و محصولات هستیم و همین امر سبب سردرگمی فروشندگان و هم چنین مصرف‌کنندگان شده است.

    وی افزود: برای مثال چند ماه گذشته نخود را با قیمت ۱۵ هزار تومان خریداری کرده و به قیمت ۱۷ هزار تومان به خریدار عرضه می‌کردیم و اما در حال حاضر این محصول به قیمت ۱۷ تا ۱۸ هزار تومان برای خود ما عرضه می‌شود و یعنی در این بین هیج سودی در این محصول نداشته‌ایم و باید این محصول را به قیمتی حتی بالاتر از قیمت فروش در ماه‌های گذشته از عمده فروشان خریداری کنیم.

    این خواربار فروش اردبیلی عنوان کرد: در کنار آن سایر اقلام خوراکی نیز نسبت به ماه گذشته با افزایش قیمت زیادی مواجه بوده‌اند و همین امر سوددهی را کاملا با مشکل مواجه کرده است و این در حالی است که مسؤولان امر نیز نظارت خاصی در این خصوص انجام نمی‌دهند و همچنان شاهد افزایش قیمت‌ها هستیم.

    قدرت خرید مردم بسیار کاهش یافته است

    یکی از شهروندان اردبیلی با اشاره به افزایش بی‌رویه و لحظه‌ای قیمت اقلام خوراکی در ماه‌های اخیر بیان کرد: متاسفانه قیمت برخی از اقلام خوراکی به صورت لحظه‌ای و هفتگی تغییر می‌یابد و همین امر سبب شده که قدرت خرید مردم به شدت کاهش یابد.

    وی افزود: افزایش قیمت کالاهای اساسی و اقلام خوراکی در ماه‌های اخیر در کنار افزایش قیمت سایر اقلام و مسکن و اجاره‌بها فشار مضاعفی بر خانواده‌ها خصوص اقشار آسیب‌پذیر و کم درآمد جامعه آورده است و امیدواریم که مسؤولان با درک صحیح از وضعیت موجود، اقداماتی اساسی برای کنترل بازار انجام دهند.

     افزایش قیمت اقلام اساسی و خوراکی‌ها در طی ماه‌های اخیر سبب ایجاد فشار اقتصادی مضاعف بر مردم شده و قیمت‌های لحظه‌ای، مردم و همچنین فروشندگان خرد و اصناف را در سردرگمی قرار داده و این درحالی است که وعده‌های مسؤولان در ماه‌های اخیر برای مقابله با افزایش قیمت بی‌رویه و کنترل بازار چندان تاثیری در رشد قیمت‌ها نداشته و از این رو به نظر می‌رسد که مسؤولان امر برای بهبود وضعیت فعلی در بازار باید به فکر برنامه‌های جامع و عملیاتی‌تر باشند.

    سرویس خبری : اقتصادی و بازار

    منبع: خبرگزاری فارس
    پست قبلی

    برداشت ۱۶ هزار تن پیاز از مزارع چادگان

    پست بعدی

    چشم انداز توسعه کردستان را باید در کشاورزی دید/ضرورت توسعه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی در استان

    ریحانه آزادفلاح

    مربوطه پست ها

    مصرف ماهیانه ۱۴۰ هزار تن برنج خارجی در کشور
    اخبار اقتصاد و بازار

    قیمت هرکیلو برنج به ۲۰۰ هزارتومان رسید

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    0

    قاسم پیشه ور عضو اتاق اصناف کشاورزی گفت: براساس برنامه هفتم در ۵ محصول اساسی برنج، جو، چغندرقند، گندم و...

    بیشتر بخوانید
    طلای سرخ ؛ به نام ایران به کام افغانستان/ تقلب در فروش زعفران به مشتریان داخلی و خارجی/ صادرات فله‌ای زعفران ایران به بازار اروپا

    ۸۰ درصد زعفران تولیدی به بازار‌های هدف صادر می‌شود

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    قیمت شکر درب کارخانه ۵۲ هزارتومان/ نظارتی بر بازار شکر از مبدا نیست

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    متوسط قیمت محصولات کشاورزی اعلام شد/ افزایش ۱۰۶ درصدی قیمت عدس

    صادرات بیش از ۱۱ هزار تن محصولات کشاورزی از خرمشهر

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    شبکه اجتماعی کشاورزی ایران در وزارت جهاد کشاورزی رونمایی شد

    چشم انداز توسعه کردستان را باید در کشاورزی دید/ضرورت توسعه صنایع تبدیلی بخش کشاورزی در استان

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    قیمت لوبیا چیتی به ۳۲۰ هزارتومان رسید

    اردیبهشت ۲۱, ۱۴۰۴
    قیمت جهانی شکر، در بالاترین سطح ۱۱ ساله

    علت محدودیت عرضه شکر در بازار چیست؟

    اردیبهشت ۱۵, ۱۴۰۴
    اتمام مبارزه با آفت سن گندم/ مبارزه با ملخ‌های بومی به ۹۴ هزار هکتار رسید

    مجموع مبارزه آفت سن به یک میلیون و ۶۰۰ هزارهکتار رسید

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۴
    فواید باورنکردنی «کرفس»

    کرفس؛ سبزی معطر با خاصیت‌های ضدسرطان، تنظیم فشار خون و تقویت قلب

    فروردین ۲۷, ۱۴۰۴
    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.