جمعه, اردیبهشت ۱۹, ۱۴۰۴
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    وزیر جهاد کشاورزی از مجتمع کشت و صنعت مغان بازدید کرد

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد+ جدول قیمت کالاهای اساسی

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    شهرک گلخانه‌ای ۱۰.۴ هکتاری در منطقه مغان افتتاح شد

    واکنش سازمان دامپزشکی به واردات گوشت مرغ آلوده از بلاروس

    افزایش چشمگیر عرضه مرغ به بازارهای تهران و سایر استان‌ها

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت جهانی برنج به کف خود رسید

    قیمت خرید حمایتی سیب صنعتی و گوجه فرنگی تعیین شد

    کاهش مصرف سموم در باغ‌های سیب با اینترنت اشیاء

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    تجارت آزاد: موتور محرکه رشد اقتصادی

    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان: تولید ۸۷۰۰ تن کلزا در استان کردستان پیش بینی می‌شود

    مطالبات کلزاکاران حداکثر ظرف یک ماه باید پرداخت شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    Home سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نکاتی که باید در تغذیه سالمندان رعایت شود

    یک متخصص تغذیه به بیان توصیه‌هایی در رابطه با تغذیه سالمندان پرداخت و گفت:یادمان باشد هر چه بیشتر برای غذای سالمندان وقت صرف کنیم کمتر در مراکز درمانی برایشان وقت می‌گذاریم.

    توسط هانیه سیفی مجد
    مهر ۱۳, ۱۴۰۲
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    0
    رژیم غذایی گیاهی خطر مرگ زودهنگام را کاهش می دهد

    آغاز پویش رژیم غذایی سالم با هدف افزایش ایمنی در برابر کرونا اجرای برنامه ارزیابی محصول در سطح عرضه

    منصور رضایی در گفت‌وگو به مناسبت هفته ملی سالمندان به بیان توصیه‌هایی در رابطه با تغذیه سالمندان پرداخت و گفت: همانگونه که با افزایش سن بینایی و شنوایی افراد کاهش پیدا می‌کند، حس چشایی هم کم می‌شود و از این رو شاید سالمندان چندان متوجه تشنگی نشوند و گاهی هم ممکن است به سبب فراموشی، ابتلا به آلزایمر و مشکلات مغزی فراموش کنند از آب، مایعات و مواد غذایی آبکی استفاده کنند و به همین دلیل باید به آن‌ها مواد غذایی آبدار داده شود تا آب مورد نیاز بدنشان تامین شود، همچنین ممکن است سالمندان به سبب مشکلات دندان‌هایشان نتوانند به مصرف مواد غذایی حاوی فیبر بپردازند و از این رو توصیه می‌شود که به این افراد غذاهای ساده، نرم و مواد غذایی که هضم آسانی دارند، داده شود.

    مصرف مواد غذایی سبک و متنوع/ طعم دار کردن غذای سالمندان با سیر، پیاز، نارنج، لیموترش

    وی با بیان اینکه به سبب افزایش سن معده ضعیف می‌شود و به همین دلیل سالمندان نمی‌توانند از مواد غذایی سنگین استفاده کنند، ادامه داد: توصیه می‌شود که این افراد از مواد غذایی سبک و متنوع مصرف کنند و در طول روز از ۶ گروه غذایی میوه، سبزی، غلات، حبوبات، گوشت و لبنیات بهره‌مند شوند؛ از آنجایی که اغلب سالمندان دچار مشکلاتی نظیر فشار خون، دیابت و چربی خون هستند بهتر است از غذاهای خانگی و تازه استفاده کنند، می‌توان برای طعم‌دار کردن غذای سالمندان به جای استفاده از نمک از سیر، پیاز، نارنج و لیموترش استفاده کرد تا دچار فشار خون، مشکلات کلیوی و تنگی نفس نشوند.

     

    غذای سالمندان نباید شور باشد

    این متخصص تغذیه با بیان اینکه چنانچه سالمندان از مواد غذایی شور استفاده کنند بیشتر به مصرف مواد غذایی شیرین گرایش پیدا می‌کنند گفت: برای مثال در صورت مصرف سوسیس و کالباس هوس نوشابه می‌کنند و به همین دلیل غذای سالمندان نباید شور باشد البته این به معنی نیست که غذایشان بی‌مزه باشد، می‌توان غذای این افراد را با مواردی که در عنوان شد طعم‌دار کرد و توصیه می‌شود به سبب اینکه اغلب سالمندان به دلیل بی تحرکی دچار مشکلات گوارشی و نفخ هستند از سبزیجات معطر استفاده کنند چرا که سزیجات معطر نظیر نعنا، ترخون، ریحان و مرزه چه به صورت تازه و چه به صورت خشک نفخ دستگاه گوارش را کاهش می‌دهند.

     

    مصرف دم کرده گل محمدی به جای چای/ استفاده از روغن زیتون و ادویه‌جاتی نظیر زردچوبه و زنجبیل

    عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: به دلیل اینکه سالمندان ممکن است با یبوست مواجه باشند بهتر است کمتر چای بنوشند و به جای گل محمدی را دم کنند و همراه با گلاب مورد استفاده قرار دهند، همچنین بهتر است در غذای سالمندان به جای استفاده از روغن‌های معمولی از روغن زیتون استفاده شود و در غذایشان ادویه‌جاتی نظیر زردچوبه و زنجبیل که ملین اند و ترکیب بسیار خوب ضد التهاب و ضد درد هستند اگر حساسیت ندارند، ریخته شود.

    استفاده از پوره میوه‌ها و سبزیجات/بهترین غذا برای سالمندان ماست و خیار و بورانی

    رضایی با تاکید بر استفاده از پوره میوه‌ها و سبزیجات برای سالمندان توضیح داد: سالمندان اغلب با مشکلات دندانی مواجه هستند و در نتیجه اگر به آن‌ها پوره میوه و سبزی داده نشود به سراغ مصرف آب میوه می‌روند که فیبر ندارد و می‌تواند موجب یبوست شود و یا اینکه کمتر به استفاده از میوه‌ها و سبزیجات روی می‌آورند که برایشان مناسب نیست و به همین دلیل سالمندان باید از میوه و سبزیجات نرم، تازه و رسیده که پوره شده باشد نظیر ماست میوه‌ای و ماست و سبزی استفاده کنند؛ بهترین غذا برای سالمندان ماست و خیار و بورانی است.

     

    آش جو و سوپ جو انتخاب بسیار خوبی برای سالمندان است

    وی ضمن بیان اینکه مواد غذایی نظیر نان و ماست، نان و پنیر، نان و تخم مرغ انواع کتلت‌ها و کوکوها بهترین غذا برای سالمندان محسوب می‌شوند، متذکر شد: سالمندان در حال رشد نیستند و چندان نیاز نیست از غذاهای خورشتی استفاده کنند و مصرف برنج هم به آن‌ها توصیه نمی‌شود، بهتر است بیشتر مواد غذایی حاوی سیب زمینی و جو مصرف کنند، آش جو و سوپ جو انتخاب بسیار خوبی برای سالمندان است.

    این متخصص تغذیه ضمن اشاره به اینکه مواد غذایی نظیر سیر، پیاز و کلم پخته شده نظیر کلم پلو بسیار خوب است چراکه به دفع مواد سمی از کبد و کلیه‌ها بسیار کمک می‌کند، عنوان کرد: به طور کلی بهتر است مصرف غلاتی مثل نان و برنج در سالمندان کاهش یابد و بیشتر از مواد حاوی جو و سیب زمینی برایشان مورد استفاده قرار گیرد حبوبات نیز باید برای مصرف سالمندان از ۲ روز قبل خیس خورده شود.

    مصرف گوشت چندان به سالمندان توصیه نمی‌شود

    این استاد دانشگاه با بیان اینکه مصرف گوشت چندان به سالمندان توصیه نمی‌شود و تاکید بر استفاده از ماهی بدون تیغ است، گفت: بهتر است برای تامین پروتئین سالمندان از ماست، پنیر، تخم مرغ و حبوبات، آجیل‌ها، مغزها و دانه‌ها استفاده شود، همچنین سالمندان باید از مصرف مواد غذایی کنسروری خودداری کنند و به طور کلی بهتر است غذای سالمندان با شعله ملایم پخته شود و یادمان باشد هر چه بیشتر برای غذای سالمندان وقت صرف کنیم کمتر در مراکز درمانی برایشان وقت می‌گذاریم.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: رژیمسالمسالمند
    پست قبلی

    چگونه یک غذای سالم بخوریم/ راهکارهای کاهش مصرف نمک و چربی

    پست بعدی

    ۴ فایده مصرف شیر و لبنیات برای سلامتی

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    این 4 نوشیدنی شما را در خواب لاغر می‌کند
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    آب لیمو بنوش، سالم بمون! نوشیدنی ساده‌ای که بدن‌تان دوستش دارد

    توسط هانیه سیفی مجد
    اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
    0

    نوشیدن آب کافی برای سلامتی بدن در هر فصلی ضروری است، اما بسیاری از افراد تمایلی به نوشیدن آب ساده...

    بیشتر بخوانید
    خواص نان کپک زده برای سلامتی

    غذای کپک‌زده را کامل دور بریزید!

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    درمان‌های خانگی برای کاهش چربی ناحیه شکم

    ریزه‌خواری؛ دشمن خاموش تناسب اندام

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    استان سمنان میزبان باغ‌های مادری پسته، زردآلو، بادام و انگور می‌شود

    نخستین آفت‌کش گیاهی بر پایه گیاهان بومی ایران و کنترل آفت پسته ثبت شد

    اردیبهشت ۱۷, ۱۴۰۴
    پست بعدی
    ایران به دنبال افزایش صادرات مواد لبنی و آبزی به روسیه است

    ۴ فایده مصرف شیر و لبنیات برای سلامتی

    لطفا وارد شوید برای بحث

    پر بازدیدها

    برداشت ۱۱۷ هزار تن برگ سبز چای در سال جاری

    افزایش ۳۰ درصدی بهای برگ سبز چای/ آغاز رسمی برداشت از امروز

    اردیبهشت ۱, ۱۴۰۴
    سرپرست معاونت باغبانی اعلام کرد: توسعه و بهره‌برداری از ۱۴۷۶ هکتار گلخانه و سایبان طی پنج ماه

    گذر از بحران کمبود آبی با توسعه گلخانه‌ها امکان پذیر است

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    ۲۰ هزار تن شیرخشک در انبارها موجود است

    صادرات شیرخشک ۶۰ درصد افزایش یافت

    اردیبهشت ۳, ۱۴۰۴
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    ۱۰ درصد گوشت قرمز از طریق واردات تامین می‌شود

    اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    در گفتگو با محسن امینی، رئیس کمیسیون صنایع غذایی اتاق بازرگانی ایران: اکسپو 2025، تجلی اقتدار صنعت غذای ایران

    اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۴

    مصاحبه و گفتگو

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد
    گفتگو و مصاحبه ها

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا :با تولید صادرات محور، گام های بلند دیگری در تعالی صنعت سلولزی ایران برداشته خواهد شد

    توسط امیرحسین فتحی
    فروردین ۲۳, ۱۴۰۴
    0

    محسن امینی، رئیس هیأت مدیره هلدینگ میلانا در حاشیه سی و دومین نمایشگاه بین المللی ایران بیوتی، کلین و صنایع...

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد :  باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی البرز در گفتگو با ایفتاتی آی مطرح کرد : باید بیش از پیش نگران آینده صنعت و پایداری امنیت غذایی باشیم

    بهمن ۱۴, ۱۴۰۳
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با دکتر پرویز جهانگیری مدیرعامل شرکت فرآیند فرآوری زیستی اولین و بزرگترین تامین کننده مالتودکسترین در کشور

    اردیبهشت ۲, ۱۴۰۳
    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    مرداد ۲۳, ۱۴۰۱
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    شهریور ۶, ۱۴۰۰
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    خرداد ۲, ۱۴۰۰

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    شهریور ۲۲, ۱۴۰۲
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    شهریور ۵, ۱۴۰۱
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    آذر ۲۳, ۱۴۰۰
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    شهریور ۷, ۱۴۰۰
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    خرداد ۸, ۱۴۰۰
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    اردیبهشت ۱۴, ۱۴۰۰

    اهم اخبار

    سید محمدتقی نقوی، بنیانگذار و رئیس گروه عازم “شرکت های گلشهد و شهدینه آران”، شخصیت سال صنعت غذا شد

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.