جمعه 7 مهر 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    یک مقام مسئول اعلام کرد؛ هدفگذاری برای کشت قراردادی ۲ میلیون هکتار گندم

    معاون رییس جمهور: مطالبه گندم‌کاران تا پایان مهرماه جاری پرداخت می‌شود

    معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور: اقتصاد روستا می‌تواند مشکل امنیت غذایی را حل کند

    دهمین روستا بازار استان کرمانشاه فعالیت خود را آغاز کرد

    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    ۲۴۸ طرح کشاورزی در حال بهره برداری در سیستان و بلوچستان

    اصلاح و نوسازی ۶۰۰ هزار هکتار از باغات کشور

    تولید محصولات دائمی باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    جزیره شاد سن ایچ به باغ کتاب آمد

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    ورود موفق گروه زر به صنعت دارو

    قیمت رسمی گوشت اعلام شد

    علت توقف واردات گوشت قرمز اعلام شد

    داغ قیمت بر بازار گوشت/ گوشت مرغ در مسیر افزایش

    قیمت خرده فروشی کالاهای اساسی مشخص شد

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    نوشابه های رژیمی موجب افزایش سطح انسولین می شوند

    یک مطالعه جدید نشان داده است که هر دو نوع نوشابه های گازدار عادی و رژیمی می توانند سطح انسولین بزاقی را افزایش دهند.

    توسط هانیه سیفی مجد
    28 شهریور 1402
    در اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    با توجه به افزایش قیمت شیشه نوشابه‌های گران در راهند
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    برخی از افراد نوشیدنی‌های گازدار عادی را با نوشیدنی‌های رژیمی جایگزین می‌کنند، اما اثرات طولانی مدت آنها بر سلامتی مشخص نیست.

    یک مطالعه جدید نشان داد که هر دو نوع نوشابه‌های گازدار عادی و رژیمی باعث افزایش سطح انسولین بزاقی می‌شوند.

    نتایج حاکی از آسیب احتمالی مصرف بیش از حد و نوشابه‌های معمولی و رژیمی است. با این حال، تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است.

    محققان برای مدت طولانی آسپارتام را در بزاق تشخیص دادند. این نشان می‌دهد که در یک بازه زمانی طولانی‌تر این ماده در بدن باقی می‌ماند و بنابراین می‌تواند به طور بالقوه پاسخ بدن به شیرین کننده را تحت تأثیر قرار دهد.

    محققان در ادامه دریافتند که بعد از مصرف نوشابه معمولی و رژیمی، سطح انسولین بزاقی افزایش می‌یابد. آنها خاطرنشان کردند که سطح انسولین بزاق ممکن است با سطح سرمی انسولین ارتباط داشته باشد.

    آنها همچنین دریافتند که افزایش سطح آسپارتام بزاقی با مصرف نوشابه رژیمی با افزایش سطح انسولین بزاقی ارتباط دارد.

    به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض انسولین طولانی مدت و نامناسب می‌تواند منجر به عوارض میکرو و ماکروواسکولار مرتبط با عوارض و افزایش مرگ و میر در دیابتی‌ها از جمله رتینوپاتی، نوروپاتی، بیماری کلیه، انفارکتوس میوکارد و سکته مغزی شود.

    سرویس خبری:تغذیه و سلامت

    منبع: سلامت نیوز
    برچسب ها: انسولیندیابتنوشابه
    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    هانیه سیفی مجد

    هانیه سیفی مجد

    مربوطه پست ها

    رابطه تغذیه سالم و پیشگیری از کرونا
    اخبار علمی - تغذیه و سلامت

    خوراکی‌هایی که باعث شادی ما می‌شوند

    توسط هانیه سیفی مجد
    6 مهر 1402
    0

    نام دیگر سروتونین «هورمون شادی» است؛ یک ماده شیمیایی که نقش مهمی در تنظیم خلق و خوی ما دارد. سطوح...

    بیشتر بخوانید
    نامی نو در صنعت فرآوری عناب/ مربایی ارگانیک از دل ذرات شیرین عناب

    عناب برای چی خوبه؟

    6 مهر 1402
    شکر رکوددار گرانی در شهریورماه امسال شد+ جدول

    «سوکرالوز» سالم ترین جایگزین قند است

    5 مهر 1402
    هشدار محققان به افرادی که رژیم گیاه‌خواری دارند

    بدون اینکه ورزش کنید لاغر شوید

    5 مهر 1402

    پر بازدیدها

    راه تشخیص روغن زیتون اصل از تقلبی چیست؟

    برداشت بیش از ۲۰ هزار تن زیتون از مزارع طارم پیش بینی شد

    1 مهر 1402
    وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تامین اجتماعی تفاهم نامه همکاری امضا کردند

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان منصوب شد

    5 مهر 1402
    وضعیت پسته کاران خراسان جنوبی؛ فقط دلالان را می‌خنداند

    ستاد عالی پسته بالاخره تشکیل جلسه داد

    4 مهر 1402
    تحقیقات نشان داد؛ رژیم غذایی که نفخ معده را کاهش می دهد

    مواد غذایی‌ای که به کاهش التهاب معده کمک می‌کنند

    16 شهریور 1402
    آغاز واردات گوشت قرمز گرم از روسیه و پاکستان

    نحوه تشخیص گوشت گوسفند از میش و بز/ خرید گوشت از مراکز معتبر

    14 شهریور 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    لازمه مدیریت تخصصی و قاطع برای تثبیت قیمت مرغ

    نظام بانکی کشور نیازمند تحول ساختاری

    22 شهریور 1402
    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    نشست هم افزایی تولیدکنندگان و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران درخصوص دستاوردهای«جشنواره ملی سلامت غذا» + تصاویر مراسم

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود