یکشنبه 14 خرداد 1402
  • ورود
  • صفحه اصلی
  • سرویس های خبری
    • همه
    • اخبار آشپزی
    • اخبار اقتصاد و بازار
    • اخبار بین الملل
    • اخبار دام طیور و آبزیان
    • اخبار صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی
    • اخبار علمی - تغذیه و سلامت
    • اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    • اخبار کشاورزی و باغبانی
    • اخبار مجلس و دولت
    • اخبار نمایشگاه ها و همایش ها
    انعقاد ۹ تفاهم‌نامه همکاری با دستگاه‌های کشور برای کاشت یک میلیارد درخت

    نیاز به ۱۸ هزار میلیارد تومان اعتبار برای کاشت یک میلیارد درخت

    مدیریت کلان هوشمند جهت کشت و برآورد نیازها برای ۵ محصول استراتژیک

    فناوری هسته‌ای، روشی راهبردی در افزایش کیفیت و سلامت محصولات کشاورزی

    رییس اتحادیه میوه و تره‌بار اهواز عنوان کرد: افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت موز/کاهش شدید قدرت خرید میوه

    خودکفایی ایران در تولید همه میوه‌ها

    یک پای عرضه اینترنتی اقلام اساسی می لنگد!

    وضعیت قیمت و بازار برخی کالاهای اساسی اورژانسی است

    کمبود نان نداریم/علت تاخیر در تحویل آرد به نانوایی ها

    افزایش قیمت نان ممنوع است/ ثبات قیمت آرد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    همکاری‌های کشاورزی ایران و ازبکستان گسترش می‌یابد

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    علت صف‌های طولانی نانوایی‌ها در شیراز چیست؟

    میانگین برداشت سیب‌زمینی در قطب تولید خراسان رضوی ۳۵ تن در هکتار است

    معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی منصوب شد

    افزایش ۴۰۰ میلیون دلاری حجم مبادلات تجاری ایران و ترکمنستان در سال جاری

    مدیرکل دفتر یکپارچگی و بهره‌وری اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور: کشاورزان در امر یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی مشارکت کنند

    صدور اسناد اراضی کشاورزی سبب هویت‌دار شدن اراضی می‌شود

    برچسب های پرطرفدار

    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مقالات علمی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران
    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    صفحه اصلی سرویس های خبری اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    نقش تسهیلات بانکی در رونق صنعت غذا

    مهدی کریمی تفرشی- رییس هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان تهران

    توسط پروانه خانی
    1 مهر 1399
    در اخبار فناوری غذا و بخش صنعت
    زمان خواندن: زمان موردنیاز برای مطالعه: 1 دقیقه
    250 2
    0
    نقش توسعه کشاورزی و صنایع غذایی در برون رفت از بحران اقتصادی
    491
    اشتراک گذاری‌ها
    1.4k
    بازدیدها
    Share on FacebookShare on Twitter

    صنایع غذایی ایران برای حضور و جایگاه مناسب در بازارهای بین‌المللی نیاز مبرم به استفاده از تکنولوژی روز دنیا و ارتقاء سطح کیفیت و بسته‌بندی و بهره‌گیری از تجهیزات مدرن و به‌روز دارد و این مهم قطعاً نیاز به تزریق نقدینگی مناسب به این بخش دارد.
    در حال حاضر یکی از مشکلات صنعت غذا کمبود نقدینگی برای اصلاح زیر ساخت‌ها، تأمین مواد اولیه درجه یک و خرید دستگاه‌های بسته‌بندی نوین است.
    بسیاری از بنگاه‎‌های کوچک که قرار بود به عنوان بنگاه‎های زود بازده‌، وارد عرصه صنعت شوند‌، به دلیل شرایط بد اقتصادی و عدم توان بازپرداخت وام‌های بانکی مجبور می‌شوند پس از مدتی کارخانه‌های خود را تعطیل یا به بانک‌ها واگذار کنند.
    تسهیلات پرداختی بانک‌ها، طی ۶ ماهه سال ۱۳۹۵ به بخش‌های اقتصادی ۸/۲۳۲۸ هزار میلیارد ریال است که در مقایسه با دوره مشابه در سال گذشته معادل ۴/۴۵ درصد افزایش داشته است.
    با این حال معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت از کاهش حدود دو درصدی سهم صنعت از کل تسهیلات بانکی خبر داده است.
    براساس گزارش بانک مرکزی سهم تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در تمام بخش‌های اقتصاد در ۶ ماهه سال ۹۵ مبلغ ۷/۱۵۲۷ هزار میلیارد ریال معادل ۶/۶۵ درصد کل تسهیلات پرداختی است که در مقایسه با دوره مشابه سال قبل ۵۰ درصد افزایش داشته است.
    سهم تسهیلات پرداختی بابت تأمین سرمایه در گردش بخش صنعت و معدن در ۶ ماهه سال ۹۵ معادل ۲/۵۵۱ هزار میلیارد ریال بوده است.
    به استناد آمارهای بانک مرکزی سهم دریافتی بخش کشاورزی از تسهیلات بانکی از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳ از ۶/۸ به ۹، ۳/۹ و ۵/۷ درصد تغییر کرده و در ابتدای سال ۱۳۹۴ حدود ۸/۱ درصد نسبت به دوره مشابه در سال ۹۳ کاهش داشته است. در یکی دیگر از آمارهای منتشر شده از سوی بانک مرکزی تسهیلات پرداختی بانک‌ها به بخش کشاورزی در ۱۰ ماه سال ۹۴ با رشد ۸ هزار میلیارد تومانی، ۴۰ درصد افزایش داشته است.
    به طور کلی ۲۵ درصد کل تسهیلات پرداختی بانک‌ها سهم بخش کشاورزی است که این تسهیلات بین بخش‌های مختلف کشاورزی تقسیم می‌شود. بخشی از این تسهیلات به عنوان سرمایه در گردش، بخشی به کمک‌های فنی و اعتباری و بخش دیگری به تسهیلات اشتغالزا و زود بازده اختصاص دارد.
    به عنوان نمونه سهم صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی از این تسهیلات بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان است.

    اگر بانک‌ها بتوانند وام‌هایی با تعرفه تولید در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند و موانع موجود در این حوزه کاهش یابد، قطعاً بسیاری از خدمتگزاران عرصه صنعت غذا می‌توانند با توان بیشتر عزم خود را در راه خدمت‌رسانی به اقتصاد و صنعت غذا و تأمین غذای با کیفیت برای افراد جامعه و کالای قابل رقابت با نمونه‌های خارجی و مناسب برای صادرات جزم کرده و با قیمت مناسب عرضه نماید. ضمن اینکه وقتی کیفیت کالای ایرانی مرغوب و در حد نمونه‌های خارجی باشد، قطعاً مردم به سمت مصرف کالاهای داخلی ترغیب می‌شوند. به علاوه تولیدکنندگان می‌توانند تجهیزات و خطوط تولید و بسته‌بندی خود را به‌‌روز و مدرن کنند و نیز کیفیت بسته‌بندی کالاهای ایرانی را جهت بهبود صادرات ارتقاء بخشند و این خود به شکوفایی و رشد صادرات کشور کمک شایانی خواهد کرد.

    • بیشتر بخوانید:
    • نقش توسعه کشاورزی و صنایع غذایی در برون رفت از بحران اقتصادی

     

    سرویس خبری : فناوری غذا و بخش صنعت

    اشتراک گذاری196توییت123ارسالاشتراک گذاری34
    پروانه خانی

    پروانه خانی

    مربوطه پست ها

    ابهام در ماجرای گندم‌های آلوده و سکوت استاندارد
    اخبار فناوری غذا و بخش صنعت

    مشاور وزیر جهاد کشاورزی: رتبه ایران در شاخص امنیت غذایی جهان ۷۶ است

    توسط مهتا زرین
    9 خرداد 1402
    0

    حمید اورعی روز سه شنبه در اظهار کرد: اینک تا حد مطلوب از چالش‌های امنیت غذایی در کشور فاصله ایجاد...

    بیشتر بخوانید
    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    1 خرداد 1402
    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    الگوی کشت در ایران باید تغییر کند

    25 اردیبهشت 1402
    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    تجلیل از مشاهیر و نام آوران شهرستان تفرش

    20 اردیبهشت 1402

    پر بازدیدها

    تقدیر وزیر کار از مدیران برتر/ تنها راه مهار تورم، تولید است

    تقدیر وزیر کار از مدیران برتر/ تنها راه مهار تورم، تولید است

    31 اردیبهشت 1402
    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    ایفتاتی آی : برندگان جدول اردیبهشت اعلام شد

    1 خرداد 1402
    احیای وزارت بازرگانی به کنترل و کاهش قاچاق کمک می‌کند

    احیای وزارت بازرگانی به کنترل و کاهش قاچاق کمک می‌کند

    1 خرداد 1402
    استفاده از نمک می‌تواند نگهدارنده مناسبی برای غذا باشد؟

    ایرانی ها ۲ برابر مردم دنیا نمک می خورند

    31 اردیبهشت 1402
    معاون جهاد کشاورزی قم: بذر مورد نیاز غله‌کاران قمی امسال به خوبی تامین شد

    مسیر چین به سرمایه داری در صنعت کشاورزی چه بود؟

    17 اردیبهشت 1402

    مصاحبه و گفتگو

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق  حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین  نام آشنا و موفق صنعت غذا
    گفتگو و مصاحبه ها

    روایت خواندنی ایفتاتی آی ، از زندگی و کار و علایق حاج آقا صمد رسولوی ، کارآفرین نام آشنا و موفق صنعت غذا

    توسط پروانه خانی
    24 مرداد 1401
    0

    آنچه می خوانید گفتگوی خواندنی پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران (  ایفتاتی آی )  در حضور...

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده  و کارآفرینان است

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با مهندس حیدر توکلی شانجانی / انتظارم از رئیس جمهور ، حمایت واقعی و نگرش مثبت به تولیدکننده و کارآفرینان است

    6 شهریور 1400
    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    گفتگوی اختصاصی ایفتاتی آی با دکتر مهدی کریمی تفرشی ، مدیر جوان ، خوش فکر و کارآفرین نسل سوم صنایع غذایی گلها

    3 خرداد 1400
    مهندس غلامعلی سلیمانی

    مصاحبه اختصاصی ایفتاتی آی با موسس شركت كاله ، او را با عنوان پدر صنعت نوین ایران می شناسند.

    28 فروردین 1400
    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    پشتکار و تلاش ، ریسک با مطالعه ، صداقت و مردم داری توصیه های احمد فتح اللهی کار آفرین موفق کشور به جوانان

    11 اسفند 1399
    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ،  مدیر عامل شرکت تهران پک

    گفتگوی خواندنی ایفتاتی آی با مهندس مسعود تهرانی ، مدیر عامل شرکت تهران پک

    9 اسفند 1399

    مقالات علمی و یاداشت ها

    استفاده از نانوپلاکت‎های گرافن در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی و نوشیدنی

    نکات کاربردی در آماده‌سازی و کاربرد هیدروکلوئیدها

    5 شهریور 1401
    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    کاربرد تکنولوژی های نوین در توسعه صنعت غذا

    23 آذر 1400
    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    بررسی عملکرد افزودنی های بر پایه گیاهان بر کیفیت نان

    7 شهریور 1400
    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    استخراج کورکومین از زردچوبه با استفاده از اولتراسوند

    8 خرداد 1400
    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    غنی سازی مواد غذایی و امنیت غذایی

    14 اردیبهشت 1400
    شکلات فراسودمند

    شکلات فراسودمند

    24 اردیبهشت 1400

    اهم اخبار

    گزارش اختصاصی ایفتاتی آی / پانزدهمین همایش ملی صادرات ماشین آلات و محصولات صنایع غذایی به همت انجمن متخصصین علوم و صنایع غذایی ایران برگزار می شود

    چهارمین کنگره بین الملی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران همزمان با بزرگداشت مقام معلم اغاز به کار کرد

    بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی اردیبهشت 402 برگزار می شود / چهارمین کنگره بین المللی و بیست و نهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران

    مهدی کریمی‌تفرشی /عضو هیات مدیره کانون انجمن‌های صنایع غذایی کشور : تولید؛ علاج بیماری مهلک اقتصاد

    همگامی صنعت و دانشگاه در بزرگترین رویداد علمی صنایع غذایی/ بیست و هشتمین کنگره علوم و صنایع غذایی ایران به میزبانی گروه صنعتی و پژوهشی زر برگزار شد

    به صورت مجازی؛ آخرین دستاوردهای علمی صنایع غذایی کشور در خوزستان ارایه شد

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    پایگاه خبری فناوری غذا و صنایع تبدیلی کشاورزی ایران

    • درباره ما
    • تبلیغات
    • حریم خصوصی
    • تماس با ما
    • ارسال خبر
    • تماس با ما

    مارا دنبال کنید

    بدون نتیجه
    مشاهده همه نتیجه
    • خانه اصلی
    • سرویس های خبری
    • فناوری غذا
    • صنایع تبدیلی کشاورزی
    • مصاحبه و گفتگو
    • ارسال خبر
    • کتب تخصصی
    • مسابقه
    • تماس با ما

    © 2020 iftati. تمام حقوق برای iftati محفوظ است. طراحی و بهینه سازی توسط اوسپار.

    خوش آمدید!

    ورود به حساب کاربری خود در زیر

    رمز عبور را فراموش کرده اید؟

    رمز عبور خود را بازیابی کنید

    لطفا نام کاربری یا آدرس ایمیل خود را برای تنظیم مجدد رمز عبور خود وارد کنید.

    ورود